Fede ansigtscremer med masser af fugt

21.12.13
Cremer til tør hud fra Purely Professional, Embryolisse og Beauté Pacifique

Cremer til tør hud fra Purely Professional, Embryolisse og Beauté Pacifique

Vinteren er den tørre årstid. Luftfugtigheden indendørs kravler skånselsløst nedad og sørger for sammen med centralvarme og frostvejr for at udtørre vores hud. Selv hvis du ikke normalt har tør hud, så er der en god chance for, at du får det på denne årstid. Og dig, der ligesom mig, har tør hud normalt begynder lige så stille at støve.

Her er mine bedste bud på fede cremer, der er gode til tør hud OG som ikke giver problemer i form af flere bumser mm.

Purely Professional Repair Cream
Det er og bliver min favoritcreme, når min hud er rigtig tør og irriteret. Den er ligeså mild, som den er fed og effektiv, og derfor redder den gang på gang både tørre hænder, mit ansigt og sønnens børneeksem. Det høje indhold af calendula virker både beroligende og antiinflammatorisk, og derfor oplever jeg heller ikke, at jeg på nogen måde får bumser af den, selvom den er så fed.

Embryollise Baume Riche
Embryollise Baum Riche er en fed blanding af mineralsk olie, bivoks, squalane og sheasmør, som min hud elsker. Den (alt for) lille tube er super-rig og hjælper på selv den tørreste ansigtshud. Squalane og sheasmør er også begge antioxidanter og virker reparerende på huden.

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix
Jeg har før skrevet om Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix til kroppen, men det skal ikke forhinde mig i at bruge den i ansigtet også på en tør dag. Den superfede creme er også mere end blot fedt – den indeholder retinol, der er en antiage-superstar og et par andre gode ingredienser. Og så er den overraskende billig i forhold til, hvor meget man får.

Hvor er A-Derma?
Med alt det, vi har skrevet om Exomega, så kan jeg godt forstå, hvis nogen af jer undrer jer over, hvor jeg har gjort af A-Derma Exomega. Forklaringen er simpelthen, at jeg selv begynder at opleve at den smule hormonel akne og perioral dermatit, jeg har,  bliver forværret af Exomega – desværre. Derfor bruger jeg stadig spandevis af A-Derma Exomega herhjemme, men bare ikke i mit ansigt.

Her kan du købe det
Purely Professional Repair Cream koster 195 kroner på purelyprofessional.dk for 100 ml.

Embryollise Baume Riche koster 299 kroner for 40 ml. hos blandt andet Magasin.

X-tra Dry Skin Fix koster 199 kroner for 120 ml. blandt andet på Beauté Pacifiques egen webshop, i Magasin og i Matas.

Hvilken creme bruger du selv lige nu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Mette Mohr

Er der ikke nogle billigere alternativer? Tænker nogle af dem man kan købe i supermarkeder og Matas til under 100 kr.

Helene Randløv

Hej Mette
Altså jeg er rigtig glad for good old Nivea!
Kh. Mette

Lea

Jeg bruger Tromborgs below 10 degrees creme, med Beaute Pacifiques Serum Paradoxe indenunder. Jeg har ingen problemer med tør hud med efter jeg er begyndt at bruge denne kombination 🙂

Josephine

Jeg har en bøn 😉 ej, min gamle far 😉 (46 år) Hehe, har store problemer med sin hud i ansigtet.
Det er et problem der er opstået inden for det sidste årstid, og han har været til læger og kosmetologer, men det ser ikke ud til de kommer med en forklaring og læsning på noget der hjælper.
Det startede som eksem, hovedsageligt ved skægget (jeg mistænkte det for at være skægpest). Var det nok også, men nu bliver han ildrød og koger i hovedet hvergang han tar kolde bade og hvergang han smører sig med creme, det brænder og svir, men hans hud er tør.
Og hans hud under øjnene hæver og er rød.
Det går ham meget på, ikke kun på grund af smerten og ubehaget, men han er jo også lidt forfængelig og vil jo godt se godt ud for hans kone 😉
Er der noget i kan råde til at bruge og ikke bruge?! Hvad er godt og hvad er dårligt? Håber meget på at i kan hjælpe?
Og glædelig jul til jer 🙂

Maria D

Jeg har ekstrem tør hud specielt om vinteren. Jeg kan ikke leve uden serum paradoxe og xtra dry skin fix fra Beaute Pacifique og Comfort on call fra Clinique, som har konsistens som smør. Et lille tip hvis man vil prøve xtra dry skin fix fra Beaute Pacifique og man ikke synes man har 195kr lige nu, så kan man købe håndcremen, som er på tilbud til 99kr lige nu. Den indeholder nøjagtigt de samme ingredienser som xtra dry skin fix.

henrik boysen

Personligt er jeg helt vild med Paulas choice fugtmaske, bruger den hverdag om aftenen i stedet for en creme. Føles bare super på huden og trænger ind i huden som en normal creme. Den koster kun omkring 160 kr for 118 ml 🙂 Fortsæt endelig jeres gode arbejde, både næste år og mange år frem endnu. M.V.H. Henrik 🙂

Christiane

Jeg er ret vild med italienske Cera di Cupra, som kan findes på nogle apoteker her hjemme. Jeg fik den for nogle år siden anbefalet af min læge, fordi jeg netop døjede med tør og uren hud. Den er virkelig lækker – og til en ganske ok pris

Laila

Jeg synes Origins “A perfect World” er super god, men desværre ikke særlig billig.

Charlotte

Veksler imellem Reparative moisturizer fra IS, serum paradoxe fra Beaute pacifique, Bioeffect EGF serum og sheer transformation og Truth serum fra Ole Henriksen.

Helene Randløv

Hej Charlotte
Det er også nogle vildt gode produkter alle fem!
Kh. Helene

Maja

Hej Pudderdåser
Vil I anbefale Purely Professional facial cleanser 1 til perioral dermatitis? Jeg har efterhånden døjet med det en måned, og den creme (metrodinazol 1%, tror jeg den hedder) hjælper bare ikke! 🙁 Jeg har også fået tetracyclin pillerne, så det er svært at sige om de hjælper, når jeg samtidig bruger creme på det.

Katja Moikjær

Kære Maja
I forhold til perioral dermatitis så kan et renseprodukt aldrig behandle det. I forhold til valg af rens, så handler det om at finde et, der ikke gør det værre. Den opgave kan Purely Professional helt sikkert klare – men du skal ikke forvente, at det løser problemet.
Hvor længe har du fået tetracyklin? Og hvad bruger du ellers i ansigtet?
Kh. Katja

Maja

Hej Katja 🙂
Jeg har taget tetracyklin i snart 30 dage, samtidig med cremen, Metronidazol “2care4”, som jeg fik fortalt skulle smøres på morgen og aften. Dog synes jeg ikke det er blevet bedre. Min læge fortalte mig at jeg også havde lidt på halsen og ryggen, der har pillerne hjulpet (jeg blev bedt om kun at bruge cremen i ansigtet), men i ansigtet er det kun blevet værre.
Jeg har længe brugt Matas Natur vaskegele, samtidig med Matas Natur 24h ansigtscreme. Da jeg så skiftede til en Derma Eco creme, til tør hud (vinteren giver jo tør hud), startede udslættet – men jeg kan jo ikke sige at det helt sikkert er den som har gjort det.
Jeg har så tænkt på at stoppe med cremen, og bare tage resten af pillerne, og måske prøvet nogle af de cremer som bliver anbefalet. For måske at prøve noget billigere, har du hørt godt eller dårligt om denne creme Weleda Calendula Facial Cream? http://www.naturebaby.dk/shop/weleda-calendula-facial-835p.html
(undskyld det lange indlæg, men du kender det jo selv – perioral dermatit er ikke sjovt)

Alex

Hej Katja
Du skriver at du ikke bruger A Derma Exomega cremen til ansigtet længere, så vil lige høre om du har fundet et alternativ?
Har selv været rigtig glad for den, men oplever noget meget lig det du beskriver:(
Håber du har et svar. Er lidt desperat efter at finde et alternativ..
Mvh.
Alex

Katja Moikjær

Jeg har masser – men fortæl mig lige lidt mere om, hvad du har brug for? Hvorfor du bruger Exomega?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *