Fede ansigtscremer med masser af fugt

21.12.13
Cremer til tør hud fra Purely Professional, Embryolisse og Beauté Pacifique

Cremer til tør hud fra Purely Professional, Embryolisse og Beauté Pacifique

Vinteren er den tørre årstid. Luftfugtigheden indendørs kravler skånselsløst nedad og sørger for sammen med centralvarme og frostvejr for at udtørre vores hud. Selv hvis du ikke normalt har tør hud, så er der en god chance for, at du får det på denne årstid. Og dig, der ligesom mig, har tør hud normalt begynder lige så stille at støve.

Her er mine bedste bud på fede cremer, der er gode til tør hud OG som ikke giver problemer i form af flere bumser mm.

Purely Professional Repair Cream
Det er og bliver min favoritcreme, når min hud er rigtig tør og irriteret. Den er ligeså mild, som den er fed og effektiv, og derfor redder den gang på gang både tørre hænder, mit ansigt og sønnens børneeksem. Det høje indhold af calendula virker både beroligende og antiinflammatorisk, og derfor oplever jeg heller ikke, at jeg på nogen måde får bumser af den, selvom den er så fed.

Embryollise Baume Riche
Embryollise Baum Riche er en fed blanding af mineralsk olie, bivoks, squalane og sheasmør, som min hud elsker. Den (alt for) lille tube er super-rig og hjælper på selv den tørreste ansigtshud. Squalane og sheasmør er også begge antioxidanter og virker reparerende på huden.

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix
Jeg har før skrevet om Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix til kroppen, men det skal ikke forhinde mig i at bruge den i ansigtet også på en tør dag. Den superfede creme er også mere end blot fedt – den indeholder retinol, der er en antiage-superstar og et par andre gode ingredienser. Og så er den overraskende billig i forhold til, hvor meget man får.

Hvor er A-Derma?
Med alt det, vi har skrevet om Exomega, så kan jeg godt forstå, hvis nogen af jer undrer jer over, hvor jeg har gjort af A-Derma Exomega. Forklaringen er simpelthen, at jeg selv begynder at opleve at den smule hormonel akne og perioral dermatit, jeg har,  bliver forværret af Exomega – desværre. Derfor bruger jeg stadig spandevis af A-Derma Exomega herhjemme, men bare ikke i mit ansigt.

Her kan du købe det
Purely Professional Repair Cream koster 195 kroner på purelyprofessional.dk for 100 ml.

Embryollise Baume Riche koster 299 kroner for 40 ml. hos blandt andet Magasin.

X-tra Dry Skin Fix koster 199 kroner for 120 ml. blandt andet på Beauté Pacifiques egen webshop, i Magasin og i Matas.

Hvilken creme bruger du selv lige nu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Mette

Når der bliver så koldt som der er nu, så har min hud bare været knastør. Diverse kosmetologer har prajet HUNDEDYRE cremer på mig. Har brugt creme, olie og natbalm fra Decleor, som koster en del kroner ører. Hver morgen var jeg knastør. Jeg har nu købt Aderma fedtcreme. Egentligt ville jeg kun bruge den om aftenen, men min hud er så tør, at jeg også bruger den om dagen, nu når der er så koldt, at jeg alligevel ikke har makeup på. Jeg føler mig stadig lidt tør midt på dagen og når jeg står op om morgenen, dog slet ikke så slemt som før. Er det så bare at komme et nyt lag på? Eller skal der en helt 3. creme til?

Louise

Er der min nogen af alle de gode cremeforslag, der er parfumefri?
Mvh.

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, det er PP og A-Derma.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *