Rabatkoder til weekenden

The Body Shop Camomile renseprodukter

The Body Shop renseprodukter

For et par måneder siden fik jeg en nyhed, som fik mig til at gå helt i sort. Da jeg stod i The Body Shop og skulle købe friske forsyninger af den bedste makeupfjerner i verden (ja, det er min mening), fik jeg at vide, at den skulle udgå… Dagen efter ringede jeg til hovedkontoret i Danmark for at få bekræftet denne rædselsfulde nyhed, og desværre er det sandt.
Måske synes du, at jeg overreagerer en smule, men når man endelig har fundet en makeupfjerner, man kan tåle, ja så holder man altså fast. Nu er jeg ikke typen, som giver op så let, og derfor kastede jeg mig straks ud i en større test af alle mulige øjenmakeupfjernere (åååhh… hvor tager det lang tid, når man får hævede og røde øjne af de fleste af dem, av!).
Grunden til, at den gode gamle fjerner fra The Body Shop er udgået, er at hele Camomile serien er blevet relanceret. Det betyder i praksis farvel til min favorit, men også goddag til et virkelig pænt design og tre helt nye og spændende produkter.

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover 250 ml. koster 95 kroner
Hvis du er til flydende makeupfjerner, er den måske noget for dig. Min personlige erfaring med den er ikke videre god, men jeg bryder mig heller ikke meget om makeupfjerner i væskeform. Den er sikkert helt rigtig for nogle, sådan en er jeg bare ikke… igen er det jo min helt personlige oplevelse, og mine øjne gider den altså slet ikke. Når jeg ser bort fra ubehag, så synes jeg heller ikke, at den er videre effektiv. Det er en meget populær makeupfjerner, så giv den en chance, hvis du altså er til de flydende varianter.

Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover 150 ml. koster 105 kroner
Dette er et af de velkendte to-fase produkter. Det vil sige, at det er to væsker, som du skal ryste sammen inden brug. De er generelt gode og effektive, fordi de kan fjerne langt de fleste typer makeup.
Den er også effektiv, men det er en fedtet affære, og det er igen langt fra det, jeg foretrækker. Mine øjne hæver op, når de bliver præsenteret for de olierede produkter, og det udelukker desværre makeupfjernere som denne. Hvis du søger en billig variant af sådan en to-faset makeupfjerner, så kan Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover meget vel være den helt rigtige variant for dig.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter 90 ml. koster 130 kroner
Øjenmakeup gider jeg ikke bruge den til, men bortset fra det er det en af mine favoritter i øjeblikket. Både rensesmør, olie og balm er i det hele taget blevet lidt af en afhængighed hos mig. Faktisk tror jeg ikke, at jeg kan komme i tanke om en mere behagelig måde at rense huden. Det føles bare rart, blødt og rigtigt. Camomile Sumptuous Cleansing Butter var blandt mine favoritter i september, og det er den altså stadig. Den er utrolig drøj i brug, fordi det er nemt at dosere den rige konsistens, og smør rækker jo langt, når det smelter…

Camomile Silky Cleansing Oil 200 ml. koster 150 kroner
Da jeg pumpede olien ud i hånden første gang, blev jeg overrasket over konsistensen. Jeg forventede en klassisk vaskeolie, som oftest skummer let. Det gør Camomile Silky Cleansing Oil ikke, men den er som en blød omfavnelse for huden. Man får vitterlig en silkeagtig fornemmelse, når man bruger den.
Selvom de fleste med bumser og uren hud hellere vil hoppe ud fra en høj bygning end at bruge olie i ansigtet, så kan det altså være en meget fornuftig måde at rense den ofte udpinte hud, som ellers lever et hårdt liv med alt for udtørrende produkter.

Ingen erstatning
Konklusionen efter at have prøvet alle fire produkter er, at det er nogle rigtig gode produkter, men der er ingen af dem, som kan erstatte min eneste ene: Camomile Waterproof Eye Make-Up Remover.
Nu hvor jeg igen er på webshoppen, ser jeg, at den er tilbage, den har ellers været udsolgt af flere omgange. Så jeg ved ikke om den stadig er i produktion eller om det bare er en oprydning på lageret, som har afsløret en ekstra kasse. I hvert fald har jeg købt de første ti tuber som backup, fordi jeg endnu ikke har fundet noget, som kan erstatte den. Sådan er der en del af de skønne mennesker, som jeg kender, der har det, så jeg håber af hele mit hjerte, at den bliver i handlen.

I dag med er der 25% på hele shoppen, så du måske også kan julegaveshoppe lidt. The Body Shops produkter kan selvfølgelig også købes i butikkerne, som du finder her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Ann

  Jeg er stadig ret irriteret over at Camomile Waterproof Eye Make-Up Remover skulle udgå. For mig at se har de ikke lavet en erstatning for den, for de andre produkter er helt anderledes. Jeg har også virkelig sarte øjne og har ledt længe efter et produkt som var både mildt og effektivt og så udgår det. Fandme øv!
  Men jo, Camomile Sumptuous Cleansing Butter er ellers et rigtigt lækkert produkt, jeg bruger den dog kun til ansigtet og ikke til øjenmakeup.
  Men tak for tip, jeg er netop i gang med at plyndre webshoppen for Camomile Waterproof Eye Make-Up….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Jeg har det på samme måde Ann, men jeg tester på livet løs. Det er en hård proces og jeg kan ikke holde ud at gøre det mere end et par gange om ugen, så det er noget langsommeligt :-(

   Håber så meget at den bliver alligevel eller at jeg finder noget andet snart!!!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Du er en skat, Helene ;) Men ja, det er en barsk omgang for øjnene sådan at teste forskellige produkter. Jeg afventer spændt og i mellemtiden glæder jeg mig over at jeg har bestilt et større lager af den, så jeg kan klare mig et stykke tid. Vi kan da håbe at de har valgt at den skal blive, det ville gøre det hele meget lettere. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg bliver simpelthen nødt til at fremhæve Garnier simply essentials soothing eye make-up remover. Både den blå og den hvide er gode.

  Den er godt nok flydende, men genial. Ingen parfume, alkohol eller irriterede øjne.

  Min mor, mig selv og min søster kan ikke tåle særlig meget i ansigtet. Men denne make-up fjerner gør simpelthen tricket. Hvis jeg fugter en vatrondel og hælder lidt af denne make-up fjerner på, forsvinder al øjen make-up nemt, EFFEKTIVT og skånsomt.

  Postede det engang på en debat hjemmeside, hvor det viste sig at ret mange havde den samme favorit! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Så er det ikke nu, jeg skal fortælle dig, at Garnier lige har fortalt mig, at den udgår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   WHAT?! :(

   Hvornår, ved du det?
   Jeg overlever ikke uden ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene og Katja.
  Jeg har lige fået cleansing olien i en goodiebag og synes egentlig at den er udemærket, men ved ikke helt om den skal vaskes af bagefter?

  Det jeg gør er at jeg tager den på en vatrondel og fjerner min make-up og hvad skal jeg så gøre med ansigtet? Bare lade det være eller vaske det med vand eller andet? Jeg er ikke vant til den fedtede fornemmelse så jeg har faktisk brugt en renseskum bagefter, til at fjerne den olierede fornemmelse fra ansigtet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Frk. Blomst

   Den skal bruges på tør hud og vaskes af med vand og helst en klud. Jeg bruger altid selv en klud, når jeg bruger denne type renseprodukter. Så har jeg ikke behov for at rense efter med noget andet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder til weekenden