Guide: Hvad skal du spare på og hvad skal du bruge penge på

Dagens pleje: Kiehl’s Algae Masque

Kiehl’s Algae Masque

Hej, jeg hedder Helene, og jeg er Algae Masquoholiker… Det er ganske vist, jeg er fuldstændig afhængig af denne maske, som bliver smurt i ansigtet, ligeså snart jeg har mulighed for det. Den er simpelthen så rar, og min hud læner sig bare tilbage med hænderne foldet bag nakken og siger Aaahhhh!! Det føles i hvert fald sådan.
I de sidste par måneder har jeg fået tre syrepeelinger, efter den behandling trænger huden til fugt med fugt på, og det kan Algae Masque.

Babyhud
Masken har en lidt funky farve (ja, den er algefarvet), men jeg smører den godt ind, og lader den sidde natten over. Når jeg så vågner om morgenen, har jeg den blødeste og mest veltilpasse babyhud. Huden er så blød, at det er blevet bemærket, når jeg deler knus ud til familie og venner. Det betyder, at jeg de sidste par uger er blevet krydsforhørt om hudpleje, fordi jeg med alt tydelighed har De vises sten. Behandlingerne er selvfølgelig en stor del af forklaringen, men det var aldrig gået uden massiv hjælp fra denne maske (og en vidunderlig gel fra Avène men mere om den i Månedens favoritter).

Hvordan er det nu?
Må en maske godt blive siddende? Ja, det må den godt, når det handler om alt, der er plejende og fugtgivende. Men du ville vel heller aldrig tage en lermaske på i seng?
De fleste fugtmasker er bare ekstra fede cremer, og dem tager huden i hvert fald ikke skade af. Særligt på denne tid af året er det faktisk en rigtig god idé at blive lidt bedre til det med de fede cremer. Det er heller ikke et dårligt tidspunkt at få prioriteret lidt selvforkælelse, så hvis du er til masker, kan du roligt give den gas med alle de fugtende og plejende versioner, du kan finde.
Hvis du føler dig fedtet, kan du jo bare tørre det overskydende af, inden du går i seng. Det er oftest ikke nødvendigt for mig, fordi min hud åbenbart virker som en slags magnet for alt fugt.

Du kan købe Kiehl’s i Magasin og i Magasins Webshop, hvor den koster 245 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Malene

  Har kigget på denne et par gange, men jeg har fedtet hud, så den er aldrig røget med hjem! Bør man bruge fugtmaske alligevel? Eller gør det bare problemet værre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det lyder som en maske der må prøves :). Jeg er helt afhængig af Drink Up masken fra Origins. Men den der må vidst testes.
  Et lille tillægsspørgsmål — hvor har du fået lavet dine syrebehandlinger? Og kan det anbefales?
  //Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder gelen fra Avène? (Er ved at skrive ønskeseddel ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvilken alge (eller alger) bliver brugt i produktet? Står der det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Linea
   Jeg er først hjemme igen i morgen, så kigger jeg lige på dåsen :-)
   fandt lige en INCI online, der står desværre bare algeekstrakt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik boysen

  Jeg sover også med en maske hver dag da min hud bare har brug for noget fugt. Faktisk bliver min hud helt fedtet hvis den ikke får fugt og fedt nok. Det viser sig ved at den føles stram og tør under huden, mens overfladen skinner som en julekule.
  Jeg bruger Skin Recovery Hydrating Treatment Mask fra paulas choice da den bare giver min hud den helt rette mægte fugt og fedt. God dag Hilsen Henrik

  PS angående den der olie rense metode som du har skrevet om, vil jeg bare lige sige det helt kort. Tak nu er min hud perfekt, ikke tør ikke fedtet bare i balance :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, det lyder som den perfekte gave til min mor, hun døjer nemlig meget med tør hud i øjeblikket!
  Tænkte på om I kunne hjælpe mig – I har været så søde at hjælpe mig med Aderma før, men jeg har stadig lidt problemer.
  Min hud er nok en klassisk “kombineret”, med fedtet t-zone og tørre kinder, men når jeg bruger Aderma, så går der altså ikke mere end en halv time før min hud er blevet helt skinnende, også på kinderne. Jeg har lidt tydelige porer både på næse og hage, men cremen har hjulpet en god del på større urenheder, så selvom jeg stadig får nogle engang imellem, især i området omkring munden og i siderne af panden, har jeg ikke turdet skifte til noget andet. Jeg har meget tynd hud, især på kinderne og omkring næsen (og måske også på hagen), hvor jeg af samme årsag ofte er ret rød – ikke så pænt, når man så også skinner som en anden rudolf :) Bør jeg skifte til en mindre fed creme, eller kan det måske have noget at gøre med min generelle rutine? Jeg vasker ansigtet morgen og aften, men kun med vand, og det eneste jeg egentligt propper i hovedet er Aderma og en mineralpudder fra Clinique, og kun om dagen. Burde jeg måske bruge et slags renseprodukt før jeg tager cremen på?
  Det blev lidt en lang smøre, men håber I har lyst til at give ud af jeres gode råd! Og så skal I også have ros for jeres skønne blog, som ofte giver mig inspiration til lækre makeupprodukter og lignende, og som jeg virkelig føler man kan stole på – i modsætning til mange af de andre skønhedsblogs derude. Det er skønt, når man føler at I har helt styr på tingene! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hov glemte lige at skrive at det er Adermas Exomega lotion jeg bruger – og at jeg vasker ansigtet med en vaskeklud!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Den lyder til at være perfekt til mig, MEN den er ikke på lager i Magasin’s online shop og de ved ikke hvornår de får den igen. Kiehls UK sender ikke udenfor UK. Har du et bud på hvor jeg kan købe den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Helene
  Det ser ikke ud til de sender til DK. Jeg har i mellem tiden ringet til magasin i Århus og de har lagt 1 til side til mig :o). Nu er spørgsmålet bare om den er så god at jeg skal ringe og få lagt yderligere 1 fra til mig. Er du stadig lige så glad for den som tidligere eller har du fået en ny favorit? Lige et spørgsmål mere jeg synes ikke jeg kan finde en rigtig rigtig god ansigts cream. Min hud er sensitiv men fin bare den får fugt nok, hvis den ikke får fugt nok bliver den lidt stram og jeg kan få lidt urenheder. Vil lige nævne jeg er 43 år :o).
  Kh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hej Helene. Lige et spørgsmål. Vasker du masken af bagefter eller tørrer du den bare af med en vatrondel? Jeg sover ik med den om natten, men er i tvivl om jeg skal nøjes med at tøre overskydende af eller hvad jeg skal. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Signe
   Jeg tørrer bare det overskydende af :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelia

  Hej, jeg håber at I stadig svarer på kommentarer selv på ældre opslag.

  Nu har jeg læst fra jer i årevis at man helst skal undgå produkter der købes i krukker, da alle de gode ingredientser ender med at oxidere. Er det så ikke også tilfældet med masker eller? håber I ser det

  mvh Amelia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Amalia
   Jo, og det ærgrer mig sandelig også, at den kun kommer i den emballage.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Hejsa
  Har brugt denne vidundermaske i en del år, men kan se at sen nu er udgået og nærmest umulig at få fat i. Forstår simpelt hen ikke at kiehls bliver ved at lade gode og populære produkter udgå. Først overnight biological peel og nu denne😔 har i kunnet opspore den nogen steder eller er i tilfældigvis stødt på andre masker der kan det samme? Og også uden parfume?😊 mange hilsner Sacha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Hvad skal du spare på og hvad skal du bruge penge på