Wishful: Hudas hudpleje er mest for show

17.06.20
Huda Chin Lift Sheet Mask

Huda Chin Lift Sheet Mask

Huda har lanceret hudpleje, og med den fortjente succes, som hendes makeup har fået, er forventningerne høje. Produkterne fra Wishful leverer masser af muligheder for sjove billeder til instagram, men vil du have hudpleje med resultater, så skal du nok lede et andet sted.

Vi anmelder her de første tre produkter på det danske marked fra Wishful: Yo Glow Enzyme Scrub, Chin Lift Sculpting Sheet Mask og Thirst Trap Cocoon Mask. Huda har også netop lanceret Clean Genie Cleansing Butter, men den har vi endnu ikke nået at købe.

Wishful Yo Glow Enzyme Scrub (325 kroner for 100 ml.)

Wishful Enzyme Scrub
Det er faktisk forkert, at kalde Yo Glow for en scrub, for der er ingen korn i. Det er en peeling gel. Det er en gelé, som du kommer på huden, og når du gnubber den mod huden, så begynder den at fnulre. For et utrænet øje kan det endda ligne, at det er huden, som du trækker af i lag. Men det er det ikke. Det er bare produktet, der fnulrer helt vildt. Det er teknisk set det samme, som når du har lagt tre serum ovenpå hinanden og derefter en ansigtsolie, og det hele så begynder at fnulre af igen. Her er det bare med vilje.

De små kugler af sammenfnulret produkter vil trække en smule død hud af og fungerer altså som et alternativ til traditionelle skrubbekorn.

The Body Shop har to flydende peeling gel, som virker efter samme koncept, og jeg skal gerne indrømme, at jeg aldrig har været stor fan af at skrubbe min hud med fnuller fra en gel, der er koaguleret på min hud. Men det virker. Det fjerner noget skidt og overfladisk død hud.

Yo Glow Enzym Scrub indeholder et hav af enzymer og frugtsyrer, men ingen af dem kan nå at have en effekt på huden i de cirka 30 sekunder, som en peeling gel sidder på huden.

Hvis du vil se mere om, hvordan peeling gels virker, så se Lab Muffins video her.

Wishful Chin Lift Sculpting Sheet Mask (75 kroner pr stk)
Åh, hvor ville det være fantastisk, hvis det virkede… At kunne tage en sheet mask på under hagen,  og 30 minutter senere have en strammere kæbelinje og mindre kalkunpludder. Vi ville stå først i køen.

Jeg vil gerne give Huda og Wishful point for designet af den grønne kæbelinje-maske. Den føles virkelig som en brysteholder til dobbelthagerne. Men ligesom med brysteholderen, så virker den kun, mens du har den på. Desværre…

Ingredienserne fejler såmænd ikke noget – bortset fra den peppermynte, der prikker i huden. Det kan godt være, det føles “som om det virker”, men det er bare en midlertidig lokalirritation.

Niacinamid, adenosine og acetyl-hexapeptide-8 er gode og velafprøvede antiage-ingredienser, som du finder i mange rynkecremer på markedet.  Især acetyl-hexapeptide-8 er kendt for at hjælpe på rynker og slap hud. Det er en såkaldt “neuropeptid”, og ja den virker på rynker. Når du har brugt den hver dag i mindst 15 dage ifølge Lipotec, der producerer acetyl-hexapeptide-8.

Hverken niacinamid, adenosine eller acetyl-hexapeptide-8 har en sk… effekt efter 20 minutters brug. Som alle andre gode ingredienser kræver de, at du bruger dem dagligt over en længere periode, før du ser en effekt. Og hvis du vil købe og bruge en ny Wishful Chin Lift Sculpting Sheet Mask hver dag, så værsågod. Personligt synes jeg, det er både nemmere og billigere med en serum eller creme. Læs mere om peptider her.

Wishful Thirst Trap Cocoon Mask (75 kroner pr stk)
Hvis man partout vil bruge sheet masks, så giver det mere mening at bruge dem til tør hud. For det er det, de kan – nemlig lægge en midlertidig barriere på huden og fylde fugt på. Antiage-ingredienser og lignende dyre aktiver skal du bruge hver dag for at opnå en effekt. Hvis du endelig vil bruge en sheet mask, så gør det for at give tør hud mere fugt. Og det job kan Thirst Trap Cocoon Mask da godt klare, selvom du også får en masse parfume med.

Her kan du købe det (reklamelinks*)
Sephora forhandler Wishful i Danmark*.

Wishful har også egen webshop, der sender til Danmark med DHL gratis ved køb over 30 USD. Men de sender fra Dubai, og der kommer told, moms og gebyr på ved ankomst til Danmark.

Wishful

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Line

Jeg synes det er en lidt hård (Nedladende overskift 🙆🏼‍♀️) og personlig vurdering! Jeg er total afhængig af Yo Glow peeling. Min hud føles 100% anderledes med øjeblikkelig effekt efter hver gang og hudorme er synligt mindre! 🤷🏼‍♀️

Katja Moikjær

Hej Line. Det er dejligt, at den virker for dig. Kh. Katja

Janni Løvhøj

Er også blevet glad for “scrubben”. Huden er synligt peelet og glowy efter brug.
Jeg bruger den dog max 2 gange ugentlig.
Fugt masken er også ganske fin. Jeg kan stadig mærke effekten (gennemfugtet hud) dagen jeg har brugt den. Bruger normalt Origins fugtmaske eller fra Drunk Elephant som begge er creme man sover med..
Har ikke prøvet hage masken.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *