Tirsdagstip: Vælg kvalitets produkter

22.10.13

Badeværelseshylde 002

Vi får ofte på puklen for vores anbefalinger, fordi vi ikke er tro mod mærker og systemer. Selvfølgelig anbefaler både mærker og de, der arbejder med dem, at alle dine produkter skal være fra samme mærke. Set fra deres synspunkt giver det rigtig god mening, og oftest ser det også rigtig pænt ud hjemme på badeværelseshylden…

Skal det være pænt eller godt
Det er snart mange år siden, at jeg stod i en situation, hvor min hud var helt umulig. Jeg talte treogtyve forskellige produkter på hylden, og alligevel var der ikke rigtig noget af det, som virkede optimalt, selvom der hele tiden kom nye til.
Min søde veninde havde talt meget om en særlig creme (jo, det er A-Derma Exomega), som hun synes, jeg skulle prøve. Det tog lidt tid at overbevise mig, for det var en stor kluntet tube eller pumpeflaske og selvom det ikke er det, der betyder mest for mig, så holdt jeg nok mest fat i de mange produkter, fordi de netop var pæne.

Hele pakken
Vi anmelder mange forskellige produkter både serier og enkelte produkter. Og der er heldigvis mange produkter, som både er pæne og gode på en gang. Når nu jeg skriver kvalitet i overskriften, så mener jeg, kvalitet for dig. Der er mange måder at vælge det rigtige, i perioder kan det for eksempel være mest vigtigt, at produkterne er pæne, samme mærke, multianvendelige eller dufter lækkert. Alle grunde for at vælge det ene eller det andet er helt okay, så længe du har taget valget. Og husk nu ikke at falde for prisen, de gode produkter er ikke nødvendigvis dyre.

Hvad er det vigtigste, når du vælger produkter?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Maiken

At “skidet” virker – og at det passer til min hud, og ikke gør ondt værre!
Og så gør det jo heller ikke noget, hvis produkterne er lidt lækre 😉
Finder jeg noget, der virker lige så godt som det dyre – bare meget billigere – ja, så er det også et plus 😉
Alkohol er et klart minus!
Efter jeg er stoppet med de sædvanlige tonere(skintonic), har min hud det MEGET bedre! Så jeg fatter simpelthen ikke hvorfor producenterne bruger alkohol, når de ved det er skadeligt for huden?
Og hvorfor in i h….. skal der parfume i hudpleje til ansigtet? Det har intet at gøre der – som i har skrevet er det jo en af de store syndere ved allergi.
En sidste ting – ville ønske der kom flere tuber og pumper på markedet, til creme. Ja, jeg synes også klart, at krukker er søde og lækre. Men det bliver hurtigt klamt, når man skal have fingrene ned i cremen hver gang!
Har (næsten) helt skrottet Clinique , og er gået over til Paulas Choise.
Er du gal min hud er blevet flot!!
Havde så ikke lige råd til en ny ansigtssæbe, så brugte jeg min Clinique ansigtssæbe (hudtype 3) – det gjorde ligefrem ondt på min hud!!
Paulas Choise har i åbnet mine øjne for – og det er jeg SÅ glad for – så tak Pudderdåser 😀
Små røde bumser, forsvinder i løbet af 2 døgn – og de når ikke at udvikle sig til en “rigtig” og smertefuld bums! I LIKE!!
Mine store porer på næsen bliver gradvist mindre, og min hud føles generelt bedre!!
HURRA for pudderdåserne, der har åbnet mine øjene for hvad der er skidt, og hvad der er godt!!

Susanne Geert

Til alle jer trofaste Pudderdåse-støtter:
Med Katja og Helenes velsignelse giver jeg hermed opfordringen videre om at hjælpe med at støtte eller sprede budskabet til flest muligt om en vigtig kampagne i anledning af Knæk Cancer-ugen.
Kampagnen tager afsæt i min 2-årige datter, skønne Madicken, som har leukæmi. Du kan møde hende her og se, hvor sej hun er:
https://cancer.tv2.dk/content/susanne-geert
Tak til alle, der vil støtte den vigtige kamp – alt tæller og gælder!

Trine

Det absolut vigtigste for mig er at det virker og har den beskrevne/ønskede effekt.. 🙂 og hvis prisen oven i er god blir jeg endnu gladere 😀
Jeg har længe villet spørge om, om i har prøvet Rodials produkter og hvis ja hvad I synes om dem
.. De ER DYRE! Men durde????
Kh Trine

A

Jeg har over en længere periode døjet med hævede og trætte øjne, og er nået til den konklusion, at det skyldes min makeupfjerner, i og med, at jeg har fået taget allergitest, øjendråber osv, hvoraf intet har hjulpet..
Jeg bruger vandfast makeupfjerner, så jeg har forsøgt mig med “Vichy sensitive eyes” makeupfjerner, som ikke hjalp. Derefter afprøvede jeg mandel-olie som makeupfjerner (som jo fjerner makeuppen effektivt) – men efterlader mig igen hævet og irriteret. Eftersom Vichy’s også var oliebaseret, tror jeg det har noget med den olie at gøre.
Så nu er jeg ved at være godt træt af de her hævede øjne og irriterede øjne (som også følger mig dagene efter), og har nu googlet ihærdigt og fandt frem til din hjemmeside.
SÅ, kan du komme med et guldkorn og en eller anden mirakelmakeupfjerner? :-))

Helene Randløv

Hej A
Jeg kan heller ikke selv tåle olie i nærheden af øjnene. Min favorit makeupfjerner i øjeblikket er denne: https://pudderdaaserne.dk/2015/05/08/fredagsfavorit-frenchpharmacy-dk/
og selvfølgelig vores egen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *