Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?

01.08.13
Benefit Browbar
Benefit Browbar
Foto: Benefit

Det er med meget stor glæde og ikke så lidt stolthed, at jeg skriver dette indlæg. Øjenbrynene er efter min mening et af de vigtigste træk i ansigtet. Formen, bredden, længden og placeringen er altafgørende for dit udseende, og for hvordan andre opfatter dig.
Heldigvis er der efterhånden gode muligheder for at hjælpe brynene på vej, hvis man er lidt udfordret eller er kommet til at plukke skævt.
Mange kvinder vil gerne have hjælp til deres bryn, for selvom de sidder på en fremtrædende plads i ansigtet, er det svært selv at finde den rette form. Det er der kommet en video ud af, men der er alligevel mange, som stadig spørger om hjælp.
Derfor er muligheden for i samarbejde med Benefit at arrangere en hel workshop dedikeret til øjenbryn som en drøm, der bliver til virkelighed. Pladserne til workshoppen er forbeholdt inviterede deltagere.

Workshoppen
Deltagerne bliver budt velkommen og præsenteret for Benefit. Derefter vil jeg præsentere mine bedste tricks til, hvordan du former og plukker dine bryn og derefter fremhæver dem med makeup. Det skønne team hos Benefit vil stå for voksning og farvning af bryn på deltagerne, samt en mini makeover så alle kan forlade arrangementet med fin makeup. Der bliver masser af muligheder for at hygge med snak og favoritter, mens teamet farver og vokser.

Du skal da med
Siden dåsepostens begyndelse, har jeg modtaget rigtig mange mails med billeder af øjnebryn fra vores søde læsere. Og derfor er det virkelig skønt at få muligheden for at invitere fem af jer med til workshoppen.

  • Hvor: Det foregår hos Benefit i Sephora i Illum.
  • Hvornår: Torsdag den 8. august klokken 15-17.
  • Hvordan: Du deltager i konkurrencen om en af de fem pladser, hvis du herunder fortæller, hvorfor det netop er dig, som trænger til at få ordnet bryn og en gang for alle få styr på, hvordan man egentlig gør.

Konkurrencen bliver lukket mandag aften klokken 20.00, hvor jeg vil trække og derefter offentliggøre de fem vindere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Katrine Reher

Tag mig med, be’ om… Virkeligt pænt be om.
Mine bryn udfordringer kan summeres i 3 punkter:
1. Mine bryn er lidt vilde, og vokser ud over det hele, så jeg har svært ved at finde deres naturlige form, hvor de skal starte og hvor de skal stoppe, de vokser også lidt fjollet oven på, men jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad man går ved det, da jeg altid har lært at man ikke må plukke over sit bryn. Jeg ved godt at trenden siger tykke fulde bryn, men jeg er ikke sikker på at det klæder mig, men jeg tror heller ikke tynde bryn gør…
2. Mine bryn er så lyse, at de går i et med min hud. Samtidig er jeg rødhåret fra naturens side og virkeligt lys i huden, og jeg har rigtigt svært ved at finde et godt bryn produkt, der har den rigtige farve, og som er til at finde ud af at bruge. Alt er enten for mørkt, for mærkeligt eller for besværligt – nok fordi jeg i virkeligheden mangler instruktion…
3. Jeg har søgt professionel hjælp før, og er blevet skuffet og forskrækket. Jeg har haft tykke fulde skovsnegl øjenbryn, fordi en såkaldt bryn ekspert hos en frisør pøste askegrå farver på mine bryn, efter hun havde plukket mig på den mest ublide måde (“det er godt at det bløder lidt, så ved man at man har fået roden og det hele med ud”… av) og lod det marinere på mine bryn i noget der ligner 3 gange trækketiden, fordi lyse hår var svære at farve. Jeg har haft chokoladebrune bryn, fordi en anden prof mente at det måtte da være lige farven til en rødhætte som mig, og jeg har haft overplukket bryn, fordi en tredie prof selv fortrak det look. Faktisk har jeg derfor ikke ladet nogen som helst, ud over mig selv, røre mine bryn i det der ligner 8 år, men det er jeg klar til at lave om på!
Så jeg vil elske at komme i kyndige hænder, og én gang for alle finde ud af hvad der klæder mig og hvordan jeg vedligeholder det.

Rikke V

Åh, jeg vil elske at få styr på mine bryn en gang for alle. Udfordringen er altid ens bryn, da mine øjne ikke er placeret logisk i mit ansigt..skæve øjne!
Og næste udfordring er at finde den rette farve til lys hud og rødt hår.
Kh. Rikke

Satina Wandel

Jeg bør vinde, fordi jeg altid har haft kæmpestore, buskede bryn og endda er blevet mobbet med det (kaldt ting som Miss Monobryn etc.), men jeg har syntes, det gjorde for ondt at plukke dem og jeg vidste heller ikke helt, hvordan man gjorde. Nu er min veninde så sød at plukke dem for mig i ny og næ, men det ville være fantastisk at få det lært selv og få helt styr på det og så i dit selskab! <3

Bea

Jeg vil SÅ gerne med til sådan et arrangement! Åh gud, hvor har jeg dog svært ved at knække koden til den form, farve, metode der fungerer bedst for mit ansigt… Jeg er halv italiensk og har derfor været lidt heldig og er født med store tykke bryn, men de har både lidt huller i sig, ujævnheder, og er svære at have med at gøre; f.eks. når jeg har brugt dyre domme på en øjenbrynsfarve som skulle være fantastisk, og jeg prøver på at fylde mine øjenbryn ud, så synes jeg bare at det kommer til at ligne skovsnegle… desuden mangler jeg nok også viden om godt grej til de mystiske øjenbryn.
Jeg synes nu bare at hvor jeg er 17 år, vil jeg godt kunne have styr på mine to umulige venner over øjnene 🙁 Vil jo gerne kunne finde ud af det stads, så hjælp mig! Trænger nok ret meget til sådan et kursus med gode tips fra en sød dåsedame og nogle søde mennesker fra Brow Bar!

birgitte

Jeg skal med fordi mine naturlige bryn ikke er særlig pæne og der er ikke mange bryn at arbejde med. Jeg kan ikke bare plukke brynene pæne – der er ikke nok at plukke af og de er også lyse
Derfor har jeg brug for al den hjælp jeg kan få.
Tak!

Christina

Jeg kunne så godt tænke mig at lære hvordan man gør!
Jeg har så længe jeg kan huske altid fået kommentarer for mine for plukkede bryn, for mørke bryn og for store bryn. Jeg elsker øjenbryn og gør virkelig meget for at få dem til at se lækre ud, men jeg kan åbenbart aldrig rigtig helt ramme plet.
Og siden jeg ikke er så heldig at have de der dejlige buskede bryn jeg drømmer om, så er jeg jo nødt til at lære hvordan jeg kan snyde mig til dem:-)
Udover at det ville være lærerrigt, så ville det jo også bare være super hyggeligt!

Mette Christensen

Er stadig en ny aspirant i makeup verdenen, og lærer og lærer hver eneste dag. Samlingen er også vokset gevaldigt de senere år, men øjenbryn ehhhhh. Jeg kan ik få dem til at fungere, og kan slet ikke få dem til at være ens. Det er et mysterie for mig, da jeg virkelig godt kan lide hvordan de bare fuldender et look. Jeg ved at de ikke skal være tvillinger men søstre, men synes nu mere mine ligner noget fra 2 familier. Desuden kæmper jeg lidt med de små hvide hår omkring, nøj det gør ondt at få dem væk. Så ville gerne en gang for alle prøve at få lækre øjenbryn og råd omkring det. Det kunne være en perfekt dag, da man godt kan gå og kede sig her inden skolestart snart.

Caroline

Min udfordring er at mine øjenbryn bare ikke er normale.. Det ville simpelhent være dejligt at blive blandt de heldige, fordi mine øjenbryn er noget, som irritere mig, hver gang jeg kigger mig i spejlet. Det noget som jeg sindssyg gerne vil have styr på, men jeg ved ikke hvordan. Mine veninder og søster har prøvet at hjælpe, men tja, det gik ikke rigtigt. Jeg har altid fået at vide, jeg kun må klippe dem nede fra. Men jeg er helt sikker på mine vokser oppe fra. Jeg har prøvet at klippe dem lidt, men stopper det hurtigt igen, fordi jeg er bange for at klippe for meget. De skal jo helst stadig være naturlige, og passe til mig. Så jeg får derfor altid kun klippet i midten. Det går jo heller ikke:-(
Man kan måske allerede godt læse at jeg er virkelig forvirret, når det kommer til øjenbryn, så det er endelig derfor jeg deltager i konkurrencen, som faktisk ligger på et rigtig godt tidspunkt! har nemlig haft planer om det skulle være i denne ferie, jeg ville forsøge mig igen igen med mine øjenbryn, inden jeg starter i skole igen:-)
Hilsen Caroline

Tine Lildballe

Åh altså det ville være skønt og jeg er lige præcis i Kbh den dag. Mine bryn udfordrer mig primært på to måder. 1: hårene er meget lange og ustyrlige, jeg er derfor nødt til at rette på den ofte i løbet af dagen. 2: da jeg var teenager overplukkede jeg dem og har derfor ikke helt så mange øjenbrynshår som jeg havde engang, hvilket gør dem endnu mere ustyrlige..

Kristina K

Det gad jeg godt komme med til! Jeg synes selv at jeg må fortjene at komme med for jeg er ekstra udfordret mht. at plukke øjenbryn, fordi jeg er blind på venstre øje, hvilket ikke ligefrem gør det lettere at ordne bryn.

Din kommentar