Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?

01.08.13
Benefit Browbar
Benefit Browbar
Foto: Benefit

Det er med meget stor glæde og ikke så lidt stolthed, at jeg skriver dette indlæg. Øjenbrynene er efter min mening et af de vigtigste træk i ansigtet. Formen, bredden, længden og placeringen er altafgørende for dit udseende, og for hvordan andre opfatter dig.
Heldigvis er der efterhånden gode muligheder for at hjælpe brynene på vej, hvis man er lidt udfordret eller er kommet til at plukke skævt.
Mange kvinder vil gerne have hjælp til deres bryn, for selvom de sidder på en fremtrædende plads i ansigtet, er det svært selv at finde den rette form. Det er der kommet en video ud af, men der er alligevel mange, som stadig spørger om hjælp.
Derfor er muligheden for i samarbejde med Benefit at arrangere en hel workshop dedikeret til øjenbryn som en drøm, der bliver til virkelighed. Pladserne til workshoppen er forbeholdt inviterede deltagere.

Workshoppen
Deltagerne bliver budt velkommen og præsenteret for Benefit. Derefter vil jeg præsentere mine bedste tricks til, hvordan du former og plukker dine bryn og derefter fremhæver dem med makeup. Det skønne team hos Benefit vil stå for voksning og farvning af bryn på deltagerne, samt en mini makeover så alle kan forlade arrangementet med fin makeup. Der bliver masser af muligheder for at hygge med snak og favoritter, mens teamet farver og vokser.

Du skal da med
Siden dåsepostens begyndelse, har jeg modtaget rigtig mange mails med billeder af øjnebryn fra vores søde læsere. Og derfor er det virkelig skønt at få muligheden for at invitere fem af jer med til workshoppen.

  • Hvor: Det foregår hos Benefit i Sephora i Illum.
  • Hvornår: Torsdag den 8. august klokken 15-17.
  • Hvordan: Du deltager i konkurrencen om en af de fem pladser, hvis du herunder fortæller, hvorfor det netop er dig, som trænger til at få ordnet bryn og en gang for alle få styr på, hvordan man egentlig gør.

Konkurrencen bliver lukket mandag aften klokken 20.00, hvor jeg vil trække og derefter offentliggøre de fem vindere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Mette

Sikke et skønt indlæg, jeg kan ikke være mere enig – brynene er SÅ vigtige, former hele ansigtet, og alligevel har jeg aldrig kunne få mine fine, eller finde de rigtige produkter til at hjælpe. Lider lidt under en kombination af gammel overplukning og generelt tynde og lyse bryn.
Jeg ville elske at lære mere og bryn!

Karoline L

Årh, det må være den bedste konkurrence til dato!
Jeg trænger virkelig til at få ordnet bryn, fordi mine er en kamp. Jeg har mange krøller (nærmest afro), så jeg synes også at mine øjenbryn krøller, men hvis jeg klipper dem, så bliver hårene for korte. Derudover synes jeg ikke, at de vil “binde” farven, når jeg prøver at farve dem. Derfor er de ret lyse, mens mit hår er mørkt. Ergo bliver jeg nødt til at farve dem meget op om morgenen, og det ligner ofte noget der er løgn! 🙁

Camilla Christensen

Hvorfor jeg bør vinde? Jo, da jeg var 13-14 år synes jeg det tog aaalt for lang tid at plukke øjenbryn. Hårene kom jo frem igen?! Så så smart som jeg var, barberede jeg, de steder hvor man normalt plukker. Det endte ud i, at meget få hår var tilbage, for sådan en barberskraber beregnet til kroppen, er altså rimelig stor og klodset og tager det meste med… Men værre blev det, for derefter tegnede jeg dem op. Men ikke som naturlige bryn (spørgsmålet er, hvor naturligt det overhovedet kunne blive, eftersom alt var barberet væk) – nej det blev til meget tynde, lige streger. Jeg er selvfølgelig kommet over den periode. Idag er de fuldt udvokset og jeg væbner mig fra nu af med pincet, farve og tålmodighed. Men ak, mine fejl fra gamle dage følger mig stadig. Idag kan jeg dog se det som to meget skæve, overhovedet ikke ensartet øjenbryn. Og det kommer tydeligt frem på billeder. Jeg har derefter prøvet at plukke og farve dem ens, men den dag idag laver jeg stadig fejl. Hvis nogle hår bliver for lange og uregerelige klipper jeg dem simpelthen ned, hvor jeg ender med små skaldede pletter og “stikkere”. For blot et par dage siden fandt jeg ud af, at man bare skulle bruge øjenbrynsvoks for at holde dem på plads, i stedet for at klippe dem ned 🙁 så nu håber jeg, at kunne komme under kyndig vejledning, så jeg en gang for alle kan gøre det rigtigt!

Camilla Christensen

Åha, har lige fundet ud af, at jeg ikke har mulighed for at tage til København den dag, så jeg må hellere afmeldes 🙁

Pudderdåse Helene

Det var da ærgerligt Camilla, men tak fordi du gør opmærksom på det nu :-*
Kh. Helene

Kira Gudmann

Jeg ville elske at komme med til denne workshop, da jeg ingen forstand har på bryn.
For det første er jeg ½ asiat, så jeg har ikke særlig meget at gøre godt med, og kan ikke finde ud af at gøre dem fyldige og pæne med makeup. Synes det er vigtigt for en kvinde at have pæne bryn, da det netop er noget af det man ligger allermest mærke til i ansigtet! Nu er jeg 22 år, og kan stadig ikke finde ud af at gøre mine bryn pæne, så mon ikke det er på tide?

SH

Hvad de andre siger ^^ 😀
Ej, jeg synes det er en rigtig god ide med en konkurrence, hvor man kan få lov til at møde en af jer fantastiske dåser.
Jeg har fulgt jer i snart 2 år, og fået svar på SÅ mange ting, men må indrømme, at jeg stadig er nysgerrig og render rundt med en masse spørgsmål omkring hudpleje og ikke mindst makeup.
Og nu til den svære part: Jeg ved ikke helt hvorfor det lige er mig, som skal vinde udover, at jeg selvfølgelig ville blive rigtig glad, en smule nervøs, og kunne få fyret en masse spørgsmål (og lidt komplimenter) af ..men må indrømme, at mine lidt spøjse øjenbryn ikke rigtigt er det, jeg fokuserer mest på, eller overhovedet egentligt. Jeg fokuserer derimod meget på min hud – både når det kommer til makeup og hudpleje, da jeg kæmper med mørke rende, uren og kedelig hud. Jeg ved ikke hvordan jeg skal plukke dem og de stritter i en mærkelig nedadgående retning :S Derfor lader jeg som oftest bare være, da jeg virkelig frygter at få overplukkede øjenbryn og gøre mere skade end gavn.
Så måske det er grund nok i virkeligheden? Åh,.. burde sådan hyre en kyndig dåse til at få styr på alle de ting så man ikke nøjes med sit næstbedste look 😀

Jeanette

Den plads må da bare blive min!! Jeg har altid kæmpet lidt med mine bryn. De er ret store og pluskede fra naturen, så da jeg fandt ud af, hvordan et pinset skulle bruges, plukkede jeg løs. Det resulterede i små tynde regnbueformede bryn, der ikke ligefrem prydede mit ansigt…. Den dag i dag har jeg heldigvis lært lidt mere om form, og de er blevet væsentlig pænere – men der er stadig plads til forbedring. Derfor håååååber jeg, at jeg får mulighed for at få én af pladserne! Jeg er netop rykket fra Jylland til Kbh, så nu har jeg endelig mulighed for at deltage i én af jeres mange konkurrencer om forkælelse i storbyen.
Fingers crossed 🙂

maria suzette vergmann

90’er Øjenbryn er hvad jeg har at arbejde med. Ung i 90’erne betød små tynde øjenbryn, og dem hænger jeg så stadig på. Ikke fordi jeg vil men fordi skidtet bare ikke virker som om det vil tage anden form, så ville simpelthen være intet mindre end fantastisk at komme med dig og høre hvad de kloge har at gode råd osv 🙂

Pernille Aaby Larsen

Jeg vil gerne vinde, fordi i trækker vinderne på min fødselsdag 😉 Jeg har haft pandehår hele mit liv og har lige så længe været lidt i tvivl om, hvor markante brynene skal være til sådan en frisure 🙂

Astrid

Migmigmigmig fordi mine øjenbryn er forholdsvis markante og der anspores til Ole Ernst bryn… I ved sådan nogle der stikker totalt af. Det virker faktisk af og til som om der udvikles antenner, praktisk måske, men.. ej. og så er der så mange af de helt bitte små hår der laver genskin og som jeg fannermig ikke kan se.

Kat

Har meget kraftige bryn og enten så under plukker jeg eller også så over plukker jeg:/ kunne virkelig virkelig godt bruge lidt tips!!!

Din kommentar