Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?

01.08.13
Benefit Browbar
Benefit Browbar
Foto: Benefit

Det er med meget stor glæde og ikke så lidt stolthed, at jeg skriver dette indlæg. Øjenbrynene er efter min mening et af de vigtigste træk i ansigtet. Formen, bredden, længden og placeringen er altafgørende for dit udseende, og for hvordan andre opfatter dig.
Heldigvis er der efterhånden gode muligheder for at hjælpe brynene på vej, hvis man er lidt udfordret eller er kommet til at plukke skævt.
Mange kvinder vil gerne have hjælp til deres bryn, for selvom de sidder på en fremtrædende plads i ansigtet, er det svært selv at finde den rette form. Det er der kommet en video ud af, men der er alligevel mange, som stadig spørger om hjælp.
Derfor er muligheden for i samarbejde med Benefit at arrangere en hel workshop dedikeret til øjenbryn som en drøm, der bliver til virkelighed. Pladserne til workshoppen er forbeholdt inviterede deltagere.

Workshoppen
Deltagerne bliver budt velkommen og præsenteret for Benefit. Derefter vil jeg præsentere mine bedste tricks til, hvordan du former og plukker dine bryn og derefter fremhæver dem med makeup. Det skønne team hos Benefit vil stå for voksning og farvning af bryn på deltagerne, samt en mini makeover så alle kan forlade arrangementet med fin makeup. Der bliver masser af muligheder for at hygge med snak og favoritter, mens teamet farver og vokser.

Du skal da med
Siden dåsepostens begyndelse, har jeg modtaget rigtig mange mails med billeder af øjnebryn fra vores søde læsere. Og derfor er det virkelig skønt at få muligheden for at invitere fem af jer med til workshoppen.

  • Hvor: Det foregår hos Benefit i Sephora i Illum.
  • Hvornår: Torsdag den 8. august klokken 15-17.
  • Hvordan: Du deltager i konkurrencen om en af de fem pladser, hvis du herunder fortæller, hvorfor det netop er dig, som trænger til at få ordnet bryn og en gang for alle få styr på, hvordan man egentlig gør.

Konkurrencen bliver lukket mandag aften klokken 20.00, hvor jeg vil trække og derefter offentliggøre de fem vindere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Dana

Siden jeg begyndte at plukke øjenbryn som teenager, har jeg aldrig fået styr på tingene. Enten plukker jeg dem for tynde, andre gange forskellige tykkelser på hver bryn – KAOS! Kunne være rart en gang for alle at få et kursus i hvordan man plejer sine øjenbryn bedst og hvilke redskaber jeg kan bruge til at tegne dem op med uden at det ser super kunstigt ud.

mb

jeg vil gerne med, (som alle de andre).
jeg har hverken fødselsdag, mærkelige eller overplukkede bryn. Snarre er de nok mere tæt på samvoksede;)
har fulgt trenden med øjenbryn med interesse, men ikke kastet mig ind i kampen, så dette arrangement vil da være en super kickstarter.

Din kommentar