Konkurrence: Vind Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h

10.03.13
Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h
Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h
Foto: Beiersdorf

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

Nu har du og en af mændene i dit liv mulighed for at teste om Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h virker lige så godt for jer, som den gør for mig.
I samarbejde med Nivea udlodder Pudderdåserne nemlig et sæt bestående af fire produkter. Det betyder at den heldige vinder modtager Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h roll-on og spray i to varianter en til kvinder og en til mænd.

Sådan er du med i konkurrencen
Det, du skal gøre for at deltage i konkurrencen om de fire Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h  produkter, er:

  • At skrive en kommentar under dette indlæg, hvor du beskriver den eller de situationer, som gør dig mest stresset.
  • Og synes godt om indlægget (du finder en ”like” knap lige under indlægget).

Vinderen bliver trukket på lørdag den 16. marts cirka klokken 14.00.

Det er ikke så tit, vi har mulighed for at lægge billeder af mænd på bloggen, men det er trods alt kun søndag en gang om ugen 😛

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
59 kommentarer
kjerstine larsen

puha.. syntes der er mange forskellige situationer som kan gøre en stresset. Men værst er når man har sent fri fra job, skal nå hjem, lave aftensmad og bagefter altid være total overskudsagtig med sine børn… man er bare ikke altid lige frisk eller klar 🙂

Mia

Deltager gerne!
Stressen opstår som regel kl 16 i et propfyldt supermarked, hvor man udover de mange mennesker, pludselig opdager at ens neglelak har fået et hak! Suk 😀
Hihi,
Mia

Maja K

Jeg bliver aller mest stresset når jeg står i nye situationer som jeg ikke føler at jeg har styr over. Det kan være en ny arbejdsopgave eller bare at få kalenderen til at passe sammen, men generelt er det bare når jeg ikke føler at jeg slår til.

MarieFlora

uuhm en af de situationer hvor jeg bliver mest stresset er nogen gange på mit arbejde, når der er ti hænder i vejret og alle råber på mig at jeg skal komme og hjælpe (jeg er ikke lærer, men arbejder der i mod i en admin. afdeling) – det stresser mig fordi jeg gerne vil lære folk noget mens jeg rent faktisk hjælper dem og det kræver tid. Tit synes jeg at jeg må løbe så snart jeg har givet svaret igen.

Hanne Nielsen

Jeg bliver stresset, når 33% af mine kollegaer sygemelder sig, som det er tilfældet for mig lige nu. Det skal bare hurtigt overståes.

Sofie Pio

Hejsa, jeg har liket og den mest stressede situation må nok være .. Når jeg vågner for sent om morgenen og skal have 2 børn i skole, samt selv nå på arbejde, gå i bad og gøre mog klar på under 30 minutter! Det er SÅ stressende.

Katrine Hermansen

Hvilke situationer der gør mig mest stresset? Uh, det er svært at vælge.. Som tjener i en café oplever jeg indimellem at blive meget stresset – når det lige pludselig vælter ind med folk, som alle mener at de skal betjenes MED det samme!

Anette Dahl Povlsen

Jeg bliver ikke ret tit stresset, god til at organisere mig, men det kan da godt være lidt hårdt at få 3 børn ud af sengen om morgenen og klar til skole og børnehave inden man skal på arbejde 🙂

Katrin Julius

Når jeg er ved at komme for sent på arbejde – makeuppen skal jo være perfekt først 😉

marianne lykke nielsen

ja stressniveauet stiger hastigt når det som den anden dag går kuks i planlægningen

Din kommentar