Ciaté Sequinned Manicure

Naturligt uden allergener: Comwell Spa*Senses

Comwell Spasenses

Jeg er altid gået i en stor bue udenom Comwell Spas hudplejeserie. Både den grønne og den lilla signalerer så kraftigt “naturlige olier” og “duft mig”, at jeg har afskrevet dem som propfyldt med allergene æteriske olier. Min fejl, for intet kunne være længere fra sandheden.

Ja de er parfumerede og dufter, men duften kommer fra ganske almindelig parfume og ikke-æteriske og ikke-allergene planteolier. Det vil sige, at når man nærlæser indholdet, så er der ikke nogle af de 26 særligt allergene parfumestoffer i og ingen æteriske olier i. Så kan jeg lære det.

Tværtimod er der virkelig gode sager i den lilla Spa*senses serie fra Comwell. I går tilbragte jeg en fantastisk dag og nat på Comwell Borupgaard med min ægtemand, og fik på den måde endelig taget mig sammen til at kigge nærmere på produkterne. Og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde.

Spa*senses Dry Body Oil
Dry Body Oil bryster sig af ingredienserne acai og abrikoskerne, og det er der også ganske rigtigt i. Derudover er der E-vitamin i, solsikkekerneolie, almindelig parfume og de olietyper, man typisk bruger til en tør-olie konsistens. Det giver en virkelig lækker olie rig på antioxidanter, uden problematiske æteriske olier og med en behagelig duft. Hvis man sammenligner den med den langt dyrere Body Oil fra Rudolph Care er der primært to forskelle. Duften er forskellig og nogle af de vegetabilske olier er skiftet ud. Joboba, acai og E-vitamin har de til fælles. Med en prisforskel på 100 kroner vs. 445 kroner, så prøv lige at dufte og mærke dem begge, før du køber. Din hud har lige godt af begge.

Comwell Spa*senses Body Butter
Igen bliver der på forsiden fokuseret på acai og abrikoskerneolie, og det er også gode ting, der ganske rigtigt er i. Men det, der gør det til en vinder for mig, er det meget høje indhold af hhv. sheasmør og kakaosmør. Begge dele er guld værd for min knastørre hud og er rigt på antioxidanter. Kakao er fx. også kendt for at kunne øge kollagen i huden og hudens elasticitet (International Journal of Cosmetic Science, oktober 2008). Konsistensen er (primært pga. de to ovennævnte ingredienser) tyk og hvid – nærmest som tyk flødeskum. Med en pris på 100 kroner er det svært at finde noget at være utilfreds med.

Duften og parfumen
Et par ord mere om duften, som jeg ved er det første, mange taler om med dette mærke. Det ER parfumerede produkter, selvom der ikke er æteriske olier i. Den vigtige opdagelse for mig var netop dette – at der ikke var tale om æteriske olier eller særlige allergener, men derimod virkelig gode ingredienser. Jeg kan godt lide duften af den lilla Spa*senses serie, den er mild og behagelig, men som med alle dufte er det ekstremt individuelt. Så duft selv til testeren først. Jeg kan også virkelig godt lide den grøne Spa*losophy olie, hvorimod en del af de andre Spa*losophy produkter dufter ret kraftigt. Men igen var jeg meget positivt overrasket over at opdage, at der ikke var tale om æteriske olier.

Her kan du købe det
Hvis ikke du er så heldig at komme på spa-ophold hos Comwell lige foreløbig, så forhandler Matas Comwell Spa. Produkterne koster alle op til 100 kroner.

Har du prøvet serien?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

19 kommentarer

 • Jeg har selv Acai Body Butter og jeg er fan! Min hud og dejlig blød og fugtet hele dagen når jeg bruger den. Og jeg synes den dufter fantastisk. Det er en duft man kan holde ud, og man dufter ikke af en parfume-forretning.. Deres grønne bodylotion og deres ansigtcreme, er også rigtig skønne synes jeg!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Når du siger at Comwell Spa*senses Body Butter er god til meget tør hud – i hvor høj grad mener du så det? :) Jeg bruger pt locobase fedtcreme til tørre ben, men kunne da godt tænke mig noget med lidt dejlig duft i – ville du mene, at den kunne klare det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Ane. Du kan ikke sammenligne de to produkter. Jeg ville ikke udskifte det ene med det andet – hverken den ene eller anden vej. Locobase har et tårnhøjt fedtindhold, og det er rigtig gavnligt i mange situationer. Til gengæld er det “kun” mineralske olier og ikke meget andet sjov. Med kakaosmør og sheasmør får du antioxidanter og andre gode effekter og en klart mere luksuriøs effekt. Men en Locobase med 70% fedtindhold beskytter meget sart eller tør hud på en meget mere umiddelbar effektiv måde. Jeg har også Locobase i huset til eksem og vintertør hud, men jeg ville nødig have den som eneste creme :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jensen

  Nu ved jeg ikke om i har beskrevet det før, men hvorfor er det at de æteriske olier er værre end almindelig parfume? For man kan da stadig få eksempelvis parfumeallergi ved brug af almindelig parfume. Jeg skal ikke lyde hellig, jeg bruger selv både parfume og parfumerede cremer, men jeg er bare interesseret i forskellen.

  Ellers stor ros til jeres blog. Jeg elsker at læse jeres store samling af anmeldelser af produkter inden jeg bevæger mig ud i den store jungle af skønhedsprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvordan er tørolien i forhold til den grønne olie? Det er også værd at nævne, at der er flere ml i disse olier end i Rudolph Care, så der er endnu mere at spare. Jeg synes også Rudolph Care olien er lækker, men den kan slet ikke indgå i mit budget pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget glad for de fleste produkter i den grønne serie. Elsker duften, som er blød og ren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det var godt du lige fik nærstuderet dem, for det er virkelig nogle lækre produkter, jeg kan ihvertfald kun anbefalde dem :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nogle gange skal man (=jeg) lade være med at være så fordomsfuld :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft en prøve af den lilla body butter, jeg fik smidt i nakken i matas, liggende i et par måneder nu, og har heller ikke brugt den, fordi jeg tænkte parfumehelvede. Trods det har jeg ikke fået smidt den ud, og det er jeg da glad for nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det både lyder lækkert og ser lækkert ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissKryger

  Jeg har haft den grønne serie i et par år nu, og jeg er hel vild med den!! Elsker duften og huden bliver helt fantastisk! Jeg gav min søster 3 produkter (jeg ved ikke hvor mange produkter serien består af) i december – hun ringede efter et par dage og var helt oppe og køre… Lad mig sige det sådan: Der er kommet endnu en fan til duften, produkterne – ja, hun er vild med det hele :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret vild med de to produkter – og deres saltscrub fra den grønne serie. Da jeg var på Comwell Kellers Park, fik jeg at vide, at alle produkterne faktisk er økologiske, men for at holde prisen nede, har de ikke betalt for alle de dyre certifikater og må derfor ikke skrive det på emballagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er i hvert fald af naturlig oprindelse. Hvis man synes, det er vigtigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kattis grände

  Hej jag läser din a resension om spaSenses och Spalosofy,
  Comwellas egna produkter. Jatte roligt att du gillar dem. Men
  varför är du så negativ till eteriska oljor? Vi jobbar med Kerstin
  Florian och hon har det i nästan alla sina produkter. Det är ju det
  bästa man kan använda eftersom de inte innehåller
  histamin???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté Sequinned Manicure