Depend Eyeliner Stickers

11.12.12
Depend Eyeliner Stickers

Depend Eyeliner Stickers

Da jeg første gang stod med Depends Eyeliner Stickers i hånden, var det mest fnis, jeg havde tilovers for de små pakker. Jeg indrømmer det gerne, for alt fniseri blev hurtigt gjort til skamme, da jeg fik prøvet dem. De er nemlig virkelig lette at bruge, og hvis man synes, det med flydende eyeliner er lidt besværligt. Så er det den perfekte løsning, om ikke andet så for at blive mere klog på, hvor du bedst lægger din eyeliner.

Sådan gør du

  1. Sørg for at din øjenlåg er helt rent og tørt, det nytter ikke at klistre noget på øjenlåget, hvis det er fedtet. Først og fremmest er det tæt ved umuligt at sætte stickeren fast og efterfølgende er holdbarheden i bedste fald ringe.
  2. Sticker’en skal tilpasses øjenlågets bredde, hvis sticker’en er for lang, skal der klippes af ved inderste øjenkrog.
  3. Du sætter sticker’en fast ved at sætte den langs vippekanten og derefter holde den fast med et jævnt tryk.
  4. Når du skal have den af igen, tager du fat i sticker’en ved yderste øjenkrog og trækker den forsigtigt af. Resten af makeuppen fjerner du, som du plejer.

Her kan du købe dem
Depend Eyeliner Stickers koster 39 kroner for en pakke med fire eller fem forskellige stickers i. Der er to forskellige pakker, den ene er festlig med fjer og stjerner, den anden er mere klassisk. Find dem i Matas, i Salling, i Estetique og udvalgte parfumerier, nærmeste forhandler oplyses på telefon 20 23 89 15 og 30 71 21 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Jasmina

Dem har jeg også. Jeg har ikke brugt dem endnu, men glæder mig til at prøve dem 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Jasmina!
Ja, det skal du også…glæder mig til at se, hvordan det går 🙂
Kh. Helene

Sascha

Ka’ du så få dem på… Vil se 🙂

Pudderdåse Helene

Ja jaaaaa! Lørdag ing….måske!
Kh. Helene

Christina Hedegaard

Hej Helene
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvordan de føltes at have på? Føltes øjenlåget “tungt”, du ved ligesom når man har unstige vipper på?
Hilsen Christina
Og forresten mega godt tip! jeg elsker lydende eyeliner, men jeg er lidt for perfektionistisk til at lægge det på med min finmotorik:-D

Pudderdåse Helene

Hej Christina
Når de sidder rigtigt, synes jeg ikke, de er ubehagelige. Jeg ved lige, hvad du mener med tyngden, men den er der ikke… heldigvis.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *