Vind skønne produkter fra Smashbox

23.11.15
Vind skønne produkter fra Smashbox

Vind skønne produkter fra Smashbox

Sponsoreret indlæg

Efter et par stille år her i Danmark er Smashbox i øjeblikket ved at ryste støvet af sig. For eksempel er der lige blevet lanceret en masse spændende produkter til øjenbrynene og en meget lækker foundation, som jeg nok skal skrive mere om…
Indtil da kan jeg dele nogle skønne produkter, som hører til blandt Smashbox’ klassikere og mine favoritter. De samme produkter kan du lige nu vinde, hvis du tilmelder dig Smashbox’ nyhedsbrev.

Vind skønne produkter fra Smashbox
Hvis du er en af dem, der har glemt eller simpelthen aldrig kendt til Smashbox, så har du muligheden for at blive meget klogere på mærket og de lækre produkter. Det kan du ved at tilmelde dig Smashbox’ nyhedsbrev. Samtidig med muligheden for at lære meget mere om Smashbox, så har du mulighed for at vinde et af de otte sæt bestående af de seks produkter nævnt herunder. Smashbox trækker otte vindere blandt deltagerne af konkurrencen i slutningen af januar 2016.

Looks med Smashbox

En særlig palette
Efter at have søgt temmelig længe på bloggen gik det op for mig, at jeg har haft hemmeligheder… Mens jeg i årevis har skældt ud på de mange neutrale paletter, har jeg faktisk haft en selv… Den ene palette, der er sluppet gennem nåleøjet, er Smashbox Full Exposure Palette. Når den er særlig, så er det, fordi den indeholder en perfekt kombination af øjenskygger, der er nemlig syv farver både i en mat og en smuk glitret variant. Det betyder, at du altid kan give den gas med glitter, hvis dit look er blevet lige lovlig neutralt.

Looks med Smashbox

Produkterne
Hvis du ikke kender til Smashbox, så skulle du tage at give mærket en chance. Hos Smashbox kan du finde virkelig gode produkter til ret i orden priser. Produkterne har oprindelse i det kendte fotostudie Smashbox Studios, hvor fotograferne jo har en MEGET klar idé om, hvilke produkter der virker, og alle dem der bestemt ikke virker. I et studie er tiden ikke til alt for mange touch-ups, og derfor er produkterne skabt med øje for lang holdbarhed, god pigmentering og en næsten retoucherende effekt på huden.

 • 24 Hour Photo Finish Shadow Primer: Mange af Smashbox’ produkterne kender jeg rigtig godt, både fordi det er nogle solide klassikere, og fordi de bare holder, hvad de lover. Denne øjenskyggeprimer er helt ny for mig, men jeg kan mærke, at vi nok skal blive gode venner. Den er en hel del sejere end min sædvanlige primer, så der skal arbejdes lidt for sagen… Den er transparent, så du fint kan bruge den på hele øjenlåget. Den indeholder en smule helt finmalet perlemor, der blot åbner øjet fint op, uden at det synes voldsomt.
 • Always Sharp Waterproof Kôhl Liner i farven Storm: Selv om jeg er fan af selv at være herre over, hvornår jeg spidser mine eyelinere, så må jeg indrømme, at det både er meget rart og temmelig smart, at Smashbox har placeret spidseren i låget. Så du simpelthen spidser eyelineren, mens du skruer låget på. Når det er sagt har jeg før tippet om netop denne eyeliner tilmed i farven Storm, som er en af mine favoritter. Den er mørk grå, som syner langt blødere end sort, men alligevel markerer vippekanten.
 • Full Exposure Mascara i farven Jet Black: Du kan både opnå god længde og fin volumen med den store børste, men du kan også sagtens køre en mere nedtonet version med fint separerede vipper. Selv om du giver den gas med masser af lag mascara, er det let at undgå klumper, også selvom du tager mascara på af flere omgange.
  Det er en af de klassiske mascara børster bare i en ret stor størrelse, og det betyder i hvert fald for mig, at jeg kan arbejde meget bedre både med vippernes placering, men det er også lettere at opnå den ønskede længde og volumen.
 • Full Exposure Palette: Som de faste læsere ved, står de neutrale paletter ikke øverst på min hitliste. Alligevel har jeg i flere år haft Full Exposure Paletten. Grunden til, at jeg netop finder denne fine palette værdig, er, at den indeholder hele syv matte øjenskygger. Der er de helt rigtige gråbrune nuancer til at konturerer øjenlåget, hvis du for eksempel har lidt tunge øjenlåg. Og selvfølgelig er de fine lyse nuancer gode som overgangsfarver eller til at lysne med uden glitter.
  Full Exposure Palette undeholder i alt fjorten øjenskygger, hvor af der er en mat og en glitret version af fem forskellige brune nuancer, en helt lys creme nuance og en sort. Der er altså rig mulighed for at lege, selvom paletten er overvejende neutral, for de glitrede nuancer kan sagtens peppe dit look op.
  Til de seks forskellige looks, har jeg kun brugt de omtalte produkter fra Smashbox bare for at illustrere, hvor meget du kan variere dine looks. Der er naturligvis mange andre måder at lægge makeup på, her er bare seks forslag.
 • Photo Finish Foundation Primer: En af de helt store klassikere fra Smashbox. Dengang Smashbox havde sin helt egen stand i Magasin, var jeg forbi og få en prøve på denne anpriste primer. Den ene prøve gjorde mig så nysgerrig, at jeg prøvede flere af de mange målrettede primere fra Smashbox. Og jeg endte med at være den grønne Photo Finish Colour Correcting Adjust Foundation Primer tro i flere år.
  Smashbox har alle dage været MEGET glade for silikone, og det fungerer også rigtig godt, når du vil udjævne fine linjer og porer.
 • Step-By-Step Contour Kit: Når det endelig skal være… Så er Smashbox Step-By-Step Contour Kit et ret godt bud på et perfekt kit til dig, der er vild med konturering. Det indeholder nemlig modsat uhyggelig mange andre produkter en fin og helt mat forholdsvis lys gråbrun nuance til formålet. Kittet indeholder også en smuk og tilpas lys bronzer, en highlighter der har en meget diskret mængde perlemor og en skråpensel.
  Nu er jeg naturligvis gladest for den lyse bronzer og highlighteren, alligevel glæder jeg mig over den flotte nuance til konturering.

Trods mine forbehold overfor både neutrale paletter og konturering er samtlige produkter nogle, jeg har glæde af. Mit gensyn med Photo Finish Foundation Primer har bragt glade minder med sig, og det er en fornøjelse at bruge den igen, samtidig med at Always Sharp Waterproof Kôhl Liner i farven Storm igen er blevet en favorit.

Looks med Smashbox

Ved at tilmelde dig Smashbox’ nyhedsbrev har du altså mulighed for at vinde et af de otte sæt bestående af:

 • Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer
 • Smashbox Always Sharp Waterproof Kôhl Liner i farven Storm
 • Smashbox Full Exposure Mascara i farven Jet Black
 • Smashbox Full Exposure Palette
 • Smashbox Photo Finish Foundation Primer
 • Smashbox Step-By-Step Contour Kit

Konkurrencen løber fra d. 16. november til og med d. 15. januar 2016. Husk at læse konkurrencebetingelserne, så du er med på reglerne, inden du deltager.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Smashbox

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Marianne

Wow – en lækker gave <3

Lis Vinter

Flot præmie 😉

Karina Holse Schrøder

Wauoo en lækker give away <3 kender ikke produkterne, men håber jeg kommer til det i det nye år <3 <3

Nanna Hasfeldt

Det ville være så fedt!

Stine

Jeg har kigget på den øjenskyggepalette flere gange… Bliver glimmerøjenskyggerne hvor de skal, Helene? De se meget chunky ud – altså til forskel fra mere sheen agtige skygger, som ikke drysser.
Og lige et hurtigt sidespørgsmål fra mit yngel: Kan han bruge t zone peelingen til bumserne på skuldrene? Kh S

Helene Randløv

Hej Stine
Først til ynglingens spørgsmål: YEP! Og den er endda god til det!
De er ret chunky, men de er overraskende medgørlige, synes jeg. Når jeg husker at lægge øjenmakeuppen først, har jeg ingen problemer med dryssende glitter.
Kh. Helene

Janne

Tusind tak for at gøre opmærksom på denne fantastiske konkurrence.

Line

Uuuh, tak for tippet :smiley:

Sisi

Flotte produkter!! Tak for tip 🙂 Jeg har fulgt linket, og prøvet at deltage/tilmelde mig, men får en besked om at der skete en fejl og jeg skal prøve igen…det samme sker hver gang. Kan det måske være fordi jeg allerede er tilmeldt nyhedsbrevet?

Helene Randløv

Hej Sisi
Ja, det er det nok :-/ Det beklager jeg.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *