Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

29 kommentarer

 1. Nu er lige Kérastase et af de mest overpriced mærker på hårproduktsmarkedet overhovedet. Selvom min egen frisør siger at hun ikke synes det er prisen værd.

  Jeg er helt enige med jer i at det handler om at lytte til ens eget hår (og hovedbund!). Jeg har fx fundet ud af at mit hår HADER når der er for meget silikone i shampooen (det klasker fuldstændig) og at mit hår blive levende/elektrisk af de fleste supermarkedsprodukter (Patene, Evital, Fructis osv). Det aller aller bedste jeg kan gøre for mit hår er Label Ms honey & oat shampoo og balsam. Jeg er stadig væk ikke stødt på noget det elsker mere end det (og I ved hvor meget vi bloggere får mulighed for at teste af den slags ;) ). Redken er okay, men det er ikke noget jeg laver en happydans over.

  • Pudderdåse Katja

   Og når man endelig finder det, der virker, så holder man sig til det <3

   • Præcis ;) Har netop lige klikket en omgang honey & oat hjem til mit hår… det skal jo også forkæles lidt nu hvor det er jul ;)

 2. Line Fensteen Nielsen

  Det er “bare” det, at når man har parfume allergi som jeg, så er der ikke så meget lækkerhed tilbage. Så hvor går man så hend? Neutral og Coop’s anglemark giver stål har.

  • Pudderdåse Katja

   Her: http://purelyprofessional.dk Stuhr har også en parfumefri serie. Og så er jeg stor fan af Matas nye stylingstriber. En del af dem er uden parfume, det står ret tydeligt på flaskerne, hvilke der er.

   (Og jeg er helt enig – det er et stort problem)

 3. Jeg er virkelig en sucker for indpakning, og hvor er Cristallistes indpakning dog smuk! Men med en pris på 298 kr. for shampoo og balsam, tror jeg, jeg holder mig til Elvital til 80 kr. :)

  • Pudderdåse Katja

   Som jeg skrev på Facebook – jeg køber selv både makeup og parfume i dyre domme kun pga indpakningen så ingen løftede pegefingre herfra :) Man skal bare gøre det med øjnene åbne.

 4. Helene Hansen

  Hej skønne dåser!
  er fuldstændig enige med jeres indlæg. Jeg syntes dyrt hårpleje er meget overvurderet.
  Jeg har lige et spørgsmål som ikke rigtig handler hårpleje. Jeg skal på skiferie her i februar og frygter det en smule. Forrige år var jeg afsted og min hud blev helt vildt tør, lige meget hvilket produkt jeg puttede på brændte det og blev endnu værre det skal så også siges at jeg har fedtet hud. Så kan i anbefale en god ansigtscreme som jeg kan tage med og bruge. Det er lige meget om den er fed ovs. hellere det en en knaldrød hud.
  Tusinde tak for de mange gode råd på bloggen :)

 5. Min hovedbund er blevet så glad efter jeg skiftede til Shampoo 2 fra Purley prof. Nøj de piger burde have et kæmpe kram for lave SÅ god en shampoo. Den er dog også i den dyre ende (Er på SU) og prisen er meget li med frisørmærker synes jeg.

 6. Annette

  Uf, man sidder jo næsten og krummer tæer. Mest fordi jeg lige har ønsket mig Redken produkter til jul. Men hvis der findes nogle supermarkedsprodukter der ligner dem mere eller mindre, så kunne jeg jo få næsten et års forbrug af dem fra supermarkedet i forhold til Redken. Av av!

  Derma Woman Shampoo indeholder Sodium Coco-Sulfate :)

 7. Min erfaring er indtil videre, at jo færre produkter jeg anvender i mit hår, desto sundere og nemmere er det at have med at gøre. Jeg brugte engang et utal af dyre hårprodukter erhvervet hos frisøren og aldrig har mit hår virket mere tørt og ødelagt. Nu er det eneste jeg bruger (udover en særdeles økonomisk shampoo og balsam) lidt hårolie – virker glimrende.

  Kh Loulou

  • Pudderdåse Katja

   Less is more – det gælder indenfor stort set alt hvad vi skriver om

 8. Jeg har et par gange prøvet de dyre frisørprodukter (shampoo og balsam) og det var fuldstændig som at bruge de l’Oréal produkter jeg normalt bruger så jeg kan ikke være mere enig med jer

  • Pudderdåse Katja

   Tak Cecilie :)

 9. Jeg køber mit shampoo i supermarkedet, fordi shampoo sådanset er shampoo, bevares der findes mærker der får mit hår til at fedte ekstremt eller klaske sammen allerede i badet! Det sidste er virkelig ubehageligt.

  Jeg skifter mellem parfumeholdigt og ikke parfumeholdigt, fordi det uparfumerede i perioder ikke spiller i mit hår, men hvor ville jeg ønske at udbuddet blandt de uparfumerede var større.

  • Pudderdåse Katja

   Kunne ikke være mere enig! Det mangler

   • Henrik Boysen

    Også enig her, mindre parfume tak.
    Nået helt andet kunne i ikke anmelde den der Acne killer maske, (gad godt se hvad den består af) kunne være sjovt at høre jeres mening når nu producenten reklamere så meget for den, på jeres dejlige side.

 10. Pingback: WEEKEND OG VELCROHÅR | Loquacious Lily

 11. Bine

  Meget interessant indlæg, som gjorde mig meget nysgerrig på hvad, min egen shampoo indeholder. Til min store overraskelse indeholder min shampoo fra Urtekram ikke en af de 3 ingredienser, som vasker håret. Den indeholder glycerin og en masse olier. Det lyder jo som om, at jeg praktisk talt vasker hår i balsam, og at det måske slet ikke bliver ordentligt rent? Jeg får ret hurtigt fedtet hår, så måske forklarer det noget her.

  • Pudderdåse Helene

   Hej Bine
   Det kan sagtens være, det kan også være at du bare trænger til at blive vasket “i bund”. Læs hvordan du gør her:
   http://pudderdaaserne.dk/2012/11/07/tirsdagstip-start-med-shampoo/
   Det kan løse problemet :-)

   Kh. Helene

   • Bine

    Tak for svar.

    Det kan sagtens være, at mit hår trænger til at blive “vasket i bund”, hvilket jeg ikke synes at Urtekrams hårshampoo kunne gøre. Trods jeg havde vasket det to gange meget grundigt, var håret stadig fedtet efter hårvask og jeg kunne mærke at produkterne ikke var vasket ud af håret. Jeg har nu købt en ny shampoo fra Tresemmé, som vasker rent håret efter én vask, og så er den ovenikøbet også billigere. Så det må være løsningen på dette problem :)

    Det lyder dog interessant, at man kan fordele shampoo i tørt hår, inden man går i bad. Det vil jeg lige eksperimentere med.

 12. Charlotte

  Virkelig godt indlæg og jeg er fuldstændig enig. Jeg har hængt ved Elvital i rigtig mange år, fordi det bare er det bedste for mit hår uden sammenligning. Selv min tidligere frisør (ved Birthe Gleerup i Århus) sagde, at hun selv bare brugte billig shampoo og hårprodukter fra supermarkedet og at det var lige så godt som de dyre mærker. Og hun havde det smukkeste hår. Lige siden har jeg ikke gidet betale for dyre hårprodukter.
  Prøver da gerne de dyre engang i mellem, men det er gennem nicehair.dk, hvor man jo kan prøve dem af til ingen penge. Men jeg ender altid tilbage ved Elvital.

  • Pudderdåse Katja

   Tak Charlotte :) Fedt når frisøren selv siger det!

 13. Line

  Kære Jer :)

  Jeg var til frisør den anden dag og få farvet min top og nye striber, under farvningen kommer jeg i snak med frisøren omkring hvad for et mærke hun bruger, hun bruger hårfarve fra Paul Mitchell (staves!!!!) og begrunder hendes valg netop af det mærke at det er langt sundere end andre hårfarve mærker som bliver brugt hos frisøren, kan der være noget om snakken, i min verden vil det altid skade håret at det bliver farvet, men kan det betale sig at gå ind til en lidt dyrere frisør, som fx bruger Paul Mitchell eller er det et fedt i forhold til den billige drop in frisør som måske bruger Loreal osv.. ?

  De bedste hilsner fra Line :)

  • Pudderdåse Helene

   Hej Line
   Din frisør har læst godt på salgsmaterialet, problemet er bare, at det er skrevet for netop at sælge det pågældende produkt. Katja har skrevet om hårfarve mange gange, prøv at søge her på sitet og find forklaringen på, hvad forskellen er, hvis den er der ;-)
   Kh. Helene

   • Line

    Så der burde ikke være nogle problemer i at gå ind til en billig frisør eller farve det derhjemme selv, det skader lige meget om det er der eller hos en dyr en ? :)

    • Pudderdåse Katja

     Ja det er det samme. Forskellen for resultatet ligger i frisørens kyndige hænder og teknik og det gør en stor forskel for farven. Men håret bliver skadet lige meget.

 14. c jensen

  Helt enig… både i det med at en shampoo til 40 kr kan være lige så god som den til 240 kr.

  Er dog også enig om det med at emballage og hvordan det ser ud tæller meget – hvorfor dufter alle til en shampoo før de køber den? Er det en god shampoo hvis de dufter godt?

  Så denne film på nettet og den ryster denne branche! Den er lang…. men så god!
  Hør om hvorfor pro vitamin B5 og alt muligt andet kun er noget der er skabt af folk i deres PR afdeling osv.

  Mr. Miller I ser fortæller om hvordan han har arbejdet samme med de største mærker i USA og har laves deres produkter og hvad der er i dem og hvordan en shampoo eller et andet produkt “designes”

  – den opmærksomme seer vil også finde ud af hvofor der er forskel på hvor meget en shampoo en salon sælger ud til kunder skumme i forhold til den shampoo de selv bruger ved vasken i salonen…

  http://www.youtube.com/watch?v=KSTuolZZsCI&list=LL1xbCjJPtYWLckxYAvWYUWA

 15. Pingback: Gode tilbud // i Kvickly - Alt om ingenting – Nuria Blum

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk