Lørdagslook: Edith & Ella SS13

Video: Sådan tegner du øjenbryn

Da jeg lavede dette tirsdagstip med en guide til øjenbryn, lovede jeg at lave en billedguide. Det er blevet til en video i stedet. Denne video er en guide til, hvordan du tegner dine bryn op, og hvilke pejlemærker du kan gå efter – især hvis du ikke har så mange hår til at starte med.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Fin, fin video, tak:-)

  Jeg bruger relativt stærke briller (nærsynet), så jeg har fundet ud af at gøre mine bryn mere lige, så ser jeg mindre “overrasket” ud;-) Jeg skifter mellem en god Dior blyant (653 Blond) og Bobby Browns “Natural Brow Shaper” og så i “blond”.
  Men jeg har faktisk også haft rigtig meget held med at vokse mine bryn ud. Der skete et eller andet mirakel, da jeg startede med at bruge Clinique’s Laser Focus Serum?! Ditto med øjenvipperne?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det har godt nok ikke noget med øjenbryn at gøre, men jeg mener at have læst en anmeldelse herinde af Matas Natur. Men nu kan jeg simpelthen ikke finde den. Er det mig der husker forkert eller har indlægget bare gemt sig? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hello :-)

  Endelig forstår jeg præcist hvad der menes når jeg før har læst om de tre punkter på øjenbrynet. Tak for en super forklaring!!!
  kh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Karin
   Det er bare skønt, at du kan bruge det til noget :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Rosendahl

  Hej Helene. Tusind tak for den fine video!
  Hvordan finder man den rigtige ‘øjenbrynsfarve’?
  Jeg har ikke ret tætte øjenbryn og vil meget gerne tegne dem op, men jeg synes altid det ser for voldsomt ud i farven, når jeg leger med det.
  Prøvede Oriflames eyebrow kit fra sidste goodiebox, men den var for mørk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg ikke altid har tegnet mine bryn op, for de giver virkelig mit ansigt meget mere kant. Ovre hos Pudderdåserne kalder Helene vores øjenbryn for ansigtets brysteholder! Hilarious – men også virkelig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Edith & Ella SS13