En Pudderdåses indkøbsseddel

Fredagsfavorit: Matas Volume Booster

Matas Volume Booster

I denne uge lancerede Matas deres spritnye og meget fine lilla emballage til styling striberne. I forbindelse med denne relancering af produkterne er der kommet en hel del nye og spændende produkter til den i forvejen velekviperede linje og det er her du finder denne uges favorit. Katja og jeg har synkront forelsket os i dette produkt i ugens løb (hun fortalte mig lige, at hun nævnte den på Instagram i tirsdags).

Ægte kærlighed
Da jeg hørte navnet til præsentationen, hoppede mit hjerte et slag over. Der findes nemlig et langt dyrere produkt med et lignende navn, som jeg bruger og elsker. Trods min kærlighed til dette produkt, så løber jeg ofte tør, den er nemlig rigtig dyr. Selvom den lige nu er på tilbud, koster den stadig det tredobbelte af denne Volume Booster fra Matas. Da jeg tjekkede priserne på de to produkter, så jeg endda, at Matas Volume Booster i disse uger kun koster 39,95 kroner, så når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen tidlig, så skal jeg i Matas og hamstre.

Med og uden styling
Hvis du bruger denne spray i dit tørre hår, får du en rigtig god volume, som holder uden at håret ligner en høstak. Hvis du er uheldig at volumen i løbet af dagen mindskes, kan du blot rode lidt i håret og vupti, så er håret højt igen. Tilføjer du lidt varm luft fra din føntørre, bliver de volumegivende ingredienser yderligere aktiveret og volumen bliver endnu mere holdbar.

Aldrig mere flat hår
Matas Volume Booster kombinerer de bedste ting fra hårpudder, tørshampoo og volumegivende hårspray. Katja rapporterer, at den også sørger for, at håret ikke bliver fedtet dagen efter og at fylden i håret stadig kan arbejdes frem.

Her finder du den
Matas Volume Booster kan som resten af Matas Styling Striber købes i Matas butikker over hele landet og i Matas Webshop. Matas Volume Booster koster 59,95 kroner, men i øjeblikket kan du altså købe den til bare 39,95 kroner. Prøv den!

Psssst…
Club Matas har i samarbejde med multitalentet Kenny Aleksandr lavet en række stylingvideoer, hvor du kan hente tips og idéer til styling og cool frisurer. Videoerne finder du på Club Matas’ You Tube kanal.
 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

30 kommentarer

 • Camilla Corbett

  Lyder rigtigt godt. Men hvordan med parfume? Er der noget af det. i den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla

   Ja, der er parfume i, men ingen af de 26 særligt allergene af slagsen :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Lyder som én, der skal prøves. Jeg bruger Osis dust-it, og har til dato ikke fundet noget, der kan måle sig med den, men det lyder som om, denne kan og gør akkurat det samme – og endda et ekstra + at håret dagen efter ikke fedter, for det synes jeg Osis dust-it kan få det til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej HR
   Desværre har jeg ikk mulighed for at sammenligne de to, da jeg aldrig har prøvet Osis :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HR

   Hej,
   så har jeg hentet den gratis prøve. Der står, at man skal spraye den i fra hårrod til spids, gør du det? Når jeg bruger hårpudder, er det kun ved hårroden, og regnede med at det er det samme for denne…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej HR
   Du studsede jeg også over og det har jeg endnu ikke prøvet! Jeg bruger den kun ved rødderne :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det lyder meget lovende, men ja, hvad med parfume? Og gør den håret mat at se på eller bevarer det sin glans?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Kirsten
   Den er desværre parfumeret. Jeg synes ikke håret bliver mat, men jeg bruger den også kun i underhåret og ikke på “kronen”
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laver den lyse striber i håret? Det er nemlig min eneste bekymring, for det er mit evige problem med diverse tørshampooer samt Gunbritts dry volume booster…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Baysen
   Det synes jeg ikke, jeg oplever…men jeg prøver lige igen og vender tilbage med svar.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh er gald for at høre, at den fungerer.
  Har nemlig lige brugt nogle af mine Club Matas point på den og deres nye tørshampoo. Venter bare på en mail, og så er jeg klar til at afprøve vidunderet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lise
   Så håber jeg, at du bliver lige så glad for den, som vi er :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke stor tiltro til striberne, men det lyder da som om at jeg kunne blive positivt overrasket :-)
  Jeg var i Matas forleden dag og købe produkter fra deres Natur-serie og fik en lille prøve (lille og lille, der er da til et par gange) med af denne booster. Så den vil jeg nu glæde mig til at prøve :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • *Tilføjelse, det er kun hårprodukter fra striberne jeg ikke har stor tillid til ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Så synes jeg bestemt, at du skal give dem en chance….
   Jeg har besluttet ikke at bruge andet, det næste stykke tid. Så jeg rigtig kan prøve dem af.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lisa
   Sådan en mini spray? Det er smart! Sådan en taskestørrelse håber jeg kommer i handlen, så man altid har den ved hånden! Yay!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medlemmer af Club Matas kan hente en gratis prøve Volume Booster i Matas. Jeg synes også, at den er rigtig god :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tusind tak for tippet Pernille! Det er jo genialt!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej
  Jeg var så heldig meget sent igår aftes, at falde tilfældigt over jeres blog og må sige at jeg allerede har gemt den under favoritter :) og vil lige sige at jeg er typen der ellers ikke er til blogs. Jeg er fascineret af jeres måde at beskrive produkterne på, hvad de indeholder, virkning osv. på en måde så man ved hvad man går ind til. Syntes ofte at det er et gedemarked at finde gode produkter da der er så mange af dem og da alle ekspedienter ofte mener noget forskelligt. Så for eftertiden skal jeg en tur forbi jer før der shoppes :)

  I den anledning har jeg et spørgsmål, på den her årstid døjer jeg med meget tørre øjenlåg der skaller, what to do ? Jeg undgår helst parfume, parabener osv. uden at være fanatisk.

  Har I et forslag ?

  Mvh. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Helle
   Mange tak for ros og velkommen til!
   Uuuhh jeg har stor respekt for tørre øjenlåg! Har du fået en læge til at kigge på det? Tør hud i øjenomgivelserne kan være tegn på allergi af en art. Så jeg synes, at du skal få det undersøgt først :-)
   Af cremer er vi overordentlig glæde for A-derma Exomega her på bloggen. Prøv at skrive Exomega i søgefeltet…så popper der med garanti nogle artikler op :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej PH!

  Tusind tak for en skøn og vedkommende af slagsen inden for disse blogs -ikke mindst for dette indlæg!

  For os, der prøver at følge curly girl-metoden (eller rettere en mere modificeret version a la Emily Salamon her: http://emilysalomon.dk/2012/07/hair-care-products/) – hvordan passe Matas’ nye stylingprodukter så ind – altså er der sulfater/silicone i? Og hvor kan man i øvrigt læse indholdsfortegnelsen for deres produkter, for jeg kan da ikke finde det på Matas’ egen hjemmeside (kan det passe, at man skal have produkterne i hånden for at tjekke indhold, nej vel?)

  På forhånd tak – Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Susanne
   Nej der er desværre ikke ingredienslister på Matas hjemmeside. Det er nu desværre de færreste, der har det online – hvilket er MEGET irriterende.
   Der er ikke sulfater i stylingstriberne – men det er der aldrig i stylingprodukter. Sulfater finder du kun i shampoo og andet, som du bruger til at vaske dig med.
   Der er silikone i serumprodukterne som fx. argan olien, shineprodukter og lignende. Men der er rigtig mange produkter uden silikone også (primært fordi det fx. ikke giver mening at bruge silikone i en tørshampoo)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Susanne
   Mange tak for ros, jeg har været MIA i et par dage, så Katja har taget sig af kommentarerne <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Var i Matas i lørdags og fik også en prøve på den nye Volume Booster hårlak …. må tilstå, at jeg er ikke imponeret, som I er. Syns gør mit hår tørt og får det til at klistre sammen…. men måske bare min hårtype, dunno :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maria
   Det kan jeg ikke forklare, men hvis det er resultatet i dit hår, så kan jeg da godt forstå, at du ikke synes, at den er fantastisk.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Maria

  Efter at have læst denne anmeldelse, købte jeg Matas’ Volume booster. Og i dag, har jeg prøvet produktet for første gang – jeg er allerede solgt! Tusind tak for tippet – jeg har nu fundet et nyt favorit produkt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Godt at høre, at det ikke kun er os, der elsker det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også min favorit!! Jeg bruger også deres tørshampoo til mørkt hår fra serien, men her er jeg en anelse mere skeptisk. Den lugter voldsom og så lægger der sig et fint lag brunt smuds i hele mit badeværelse efter brug. Ikke så lækkert. Endnu mindre lækkert er, at den også sætter sig i næsen, så man får en lille reminder, hver gang man pudser næse :-/ Jeg tror, jeg stopper med at bruge den, når jeg har brugt den jeg har op, og så finder et andet alternativ. Har I mon en holdning til den? Og måske ingredienserne? Synes jeg har været igennem jeres arkiv uden held. Den fungerer super, udover de nævnte knap så super sideeffekter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg bruger selv den “uden” farve, men samtlige tørshampoo specielt til mørkt hår vil give dig det problem. Det, der gør dem egnede til mørkt hår, er at der er tilsat farve. Så hvis du vil undgå det problem skal du bruge en uden farve – spørgsmålet er om det duer til dit mørke hår? Har du prøvet TRESemmé? Den er gode og misfarver ikke håret. Du kan også prøve L’Oreals nye måske? Det er nogle af de mindst hvide, jeg kender – men jeg har altså også meget lysere hår end dig.

   Lugten skyldes, at Matas i modsætning til alle de andre IKKE tilsætter de allergene parfumestoffer til at maskere den grimme lugt. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fedt, tusind tak for svar Katja! Jeg må lige tjekke de andre, du nævner, ud!
   Jeg har brugt den tyske (Blå/hvid dåse, ka ik huske brandet, men forhandles i Matas), og den er så god, men giver det der lidt for mattede/grå look til mit mørke hår, så måske jeg bare må tage det sure med det søde :)
   Tak igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Pudderdåses indkøbsseddel