TRESemmé Split End Repair

30.09.12
TRESemmé split end repair

TRESemmé split end repair

TRESemmé har for snart en del tid siden lanceret en serie, der lover 80 procent reduktion i spaltede spidser efter 3 uger. Det var vi selvfølgelig nødt til at efterprøve.

På TRESemmés pakninger synes jeg, at TRESemmé lover at reparere mit hår. De skriver at “skader repareres” og “spaltede spidser bindes sammen”. Det, jeg har fået at vide gennem deres presseinformation, har været noget mere afdæmpet. Nemlig at produktet ikke reparerer, men selvfølgelig bare får det til at se sundere ud, mens man bruger det, og når man stopper igen, ja så forsvinder effekten også. Se det vil selvfølgelig også være min konklusion.

TRESemmé siger, at de bruger ladede polymerer og dermed en slags ion-effekt, som vi kender den fra hårtørrere til at “binde” spaltede ender sammen. Ion-teknologi fra hårtørrere er meget omdiskuteret. Jeg har endnu ikke set videnskabelig dokumentation for, at ioner kan hverken skåne, reparere eller binde noget fast sammen igen. Dette gælder også hårtørrere. Det, de derimod kan, er at mindske statisk elektricitet og flyvsk hår. Og midlertidigt få det hele til at hænge bedre sammen.

Derudover så indeholder TRESemmé Split End Repair serien nogle fine ingredienser, der får tørt og spaltet hår til at føles dejligt igen.

Og så til testen
Jeg selv har kun prøvet Split End Repair Serum som supplement til anden shampoo og balsam. Det virker og rigtig godt endda. Der skal meget lidt til af den lille serum, og håret bliver glat og dejligt af det. Hvis du ikke er bange for TRESemmés sædvanlige høje parfumeniveau og kæmper med spaltede, filtrede og tørre spidser, så er dette et billigt og supergodt produkt, der kan tæmme tørre og filtrede spidser igen.

Men mit eget fine og tynde hår er for nemt, så jeg satte en gæstetester på opgaven også. Jannie Stokholm meldte sig til at sætte TRESemmé Split End Repair op imod hendes sædvanlige dyre frisørshampoo:

TRESemmé vs. frisørshampooen
Jeg har fået æren af at skrive et gæsteblogindlæg her hos Pudderdåserne, da jeg beklagede mig til Katja over mine slidte og spaltede spidser. De er en konstant plage i mit lange og tykke hår, og det hjælper nok ikke, at jeg er en lidt for sjælden gæst hos frisøren (pt. er det mere end et halvt år siden), og en flittig bruger af mit højtelskede GHD glattejern. Derfor har jeg fået lov at teste shampoo, balsam og hårkur fra TRESemmés Split End Repair serie, som er udviklet specielt til at reparere og reducere spaltede spidser op til 80 % efter blot 3 ganges brug.

Jeg var mildest talt skeptisk, da jeg for en måneds tid siden gik i gang med at teste Split End Repair serien, da mit første bekendtskab med TRESemmé IKKE var nogen succes. Jeg købte en shampoo fra TRESemmé for nogle år tilbage, og smed den direkte i skraldespanden efter kun to hårvaske, da den var umulig at fordele og få til at skumme, og gjorde mit hår virkelig stift og filtret. Den tager prisen som den dårligste shampoo, jeg nogensinde har købt.

Men jeg blev heldigvis – og er stadig – positivt overrasket over Split End Repair serien. For det første er shampooen mere cremet og nem at fordele i håret, og giver et langt blødere resultat end førnævnte shampoo. Balsammen har samme cremede konsistens, og både den og hårkuren efterlader håret blødt og let. Hårkuren er bestemt et udmærket alternativ til min nuværende hårkur fra Redken ’All Soft Heavy Cream’, som er udviklet til tørt og ødelagt hår, men er væsentligt dyrere.

For det andet kan jeg rent faktisk se en effekt i forhold til mine spaltede spidser. Jeg tror ikke, de er forsvundet, men de er i hvert fald ikke lige så synlige som før. For mit vedkommende skulle der dog noget mere end 3 hårvaske (med shampoo, balsam og hårkur) til, før jeg kunne mærke en forskel. Men jeg vil glæde mig til at afprøve serien, når mit hår er relativt nyklippet for at se, om effekten bliver endnu tydeligere

Her kan du købe det
Du kan købe TRESemmé i større supermarkeder og udvalgte Matas. Split End Repair koster 90 kroner stykket.

PS. Hvis I derimod vil se noget, der virker reparerende – både på hår og humør – så kig over hos den sødeste modeblogger.

PPS. Har I prøvet Split End Repair?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Kathrine Johansen

årh elsker dem.. bruger det hele tiden, synes de er så gode til mit hår! 🙂 Har followet

Kathrine

Det er sådan en god shampoo og balsam 🙂 Har followet.

ROCKPAPERDRESSES

ÅH I er kære! Tak for en altid undersøgende, kritisk og fornuftig skønhedsblog – det værdsætter jeg meget højt i en verden hvor vi bliver lovet tynde lår og nul rynker “efter tre ganges brug”! Sov godt I to.
KH

Pudderdåse Helene

<3

Bente

Leave-in treatment fra Purely lyder vældig interessant. Kan man style sin hår som vanligt med glattejern efterfølgende.

Duckysrapping

Jeg har prøvet Split End Repair, men ikke shampooen. Har meget fint hår og kom derfor kun lidt i hårspidserne og jeg så resultater med det samme. Kan også sagtens se en forskel nu jeg er løbet tør (selvom jeg har fået klippet hår i mellemtiden) så må klart se at få købt en igen.

Stina

Jeg har prøvet tresemme split end repair, efter at jeg havde et lille farve uheld, som tog hård på mit hår! Det er den bedste hårkur jeg har brugt og kunne allerede se resultater efter kort tid!
Jeg har bare et stort problem, jeg kan ikke finde nogle steder hvor jeg kan købe hele deres serie, eller hvertfald bare deres hårkur! Har været i samtlige butikker og ingen har det! Kender i et sted hvor man kan købe det online? Det ville være en god hjælp

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *