Få din neglelak til at tørre: OPI Drip Dry vs. Sephora Express drying oil

Vinderne af Pantene gaveæsker er…

Sponsoreret indlæg

Tak for alle jeres svar i Pantene-konkurrencen, men vi kan jo kun trække tre vindere. Jeg har virkelig grublet denne gang over, hvordan jeg skulle trække de tre vindere.

Men de to første har jeg fundet i Pantenes materiale om den nye relancering af deres produkter. 7 års forskning ligger der bag serien ifølge pressemeddelsen fra 70 år gamle Pantene.

Kommentar nummer 7 er Line

Kommentar nummer 70 er Mathilde Gøtke

Derpå talte jeg antallet af hårprodukter i mit badeværelse (kun badeværelset – jeg har postbakker, div. skuffer og kasser i andre rum), og der var 46.

Kommentar nummer 46 er Emilia W.

Tillykke til jer alle tre, I får en mail fra mig.

I andre kan i mellemtiden tjekke Pantene Danmarks Facebook side ud. Der kommer til at ske spændende ting de næste par dage – ikke mindst i morgen, hvor vi holder workshop. Vi glæder os super meget til endelig at møde nogle af jer rigtigt.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

  • Charlotte Louise

    Tillykke til vinderne! :)

    Jeg tænkte på om I kunne lave en anmeldelse af Rimmels nye “1000 kisses lip tint”? Kan ikke finde nogle danske anmeldelser, og jeg plejer at synes at de danske er mere troværdige – især jeres! Det ser ud til at farverne på disse er stærkere end fx. Max Factors version? Og jeg vil gerne vide om læbepomade-delen overhovedet duer til noget :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få din neglelak til at tørre: OPI Drip Dry vs. Sephora Express drying oil