Vinderne af Pantene gaveæsker er…

27.08.12

Sponsoreret indlæg

Tak for alle jeres svar i Pantene-konkurrencen, men vi kan jo kun trække tre vindere. Jeg har virkelig grublet denne gang over, hvordan jeg skulle trække de tre vindere.

Men de to første har jeg fundet i Pantenes materiale om den nye relancering af deres produkter. 7 års forskning ligger der bag serien ifølge pressemeddelsen fra 70 år gamle Pantene.

Kommentar nummer 7 er Line

Kommentar nummer 70 er Mathilde Gøtke

Derpå talte jeg antallet af hårprodukter i mit badeværelse (kun badeværelset – jeg har postbakker, div. skuffer og kasser i andre rum), og der var 46.

Kommentar nummer 46 er Emilia W.

Tillykke til jer alle tre, I får en mail fra mig.

I andre kan i mellemtiden tjekke Pantene Danmarks Facebook side ud. Der kommer til at ske spændende ting de næste par dage – ikke mindst i morgen, hvor vi holder workshop. Vi glæder os super meget til endelig at møde nogle af jer rigtigt.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Charlotte Louise

Tillykke til vinderne! 🙂
Jeg tænkte på om I kunne lave en anmeldelse af Rimmels nye “1000 kisses lip tint”? Kan ikke finde nogle danske anmeldelser, og jeg plejer at synes at de danske er mere troværdige – især jeres! Det ser ud til at farverne på disse er stærkere end fx. Max Factors version? Og jeg vil gerne vide om læbepomade-delen overhovedet duer til noget 🙂

Pudderdåse Katja

Det kommer i næste uge 🙂 Og tak Charlotte, det er sødt sagt af dig.

Sabrina

Hvis det er har Beauty Junkie lavet en rigtig fin anmeldelse af dem lige her: http://beautyjunkie.looklab.dk/make-up/new-in-1000-kisses-lip-tint/
Jeg skal hvertfald ud og have fat i én enkel eller to 😉

Pudderdåse Helene

Hej Charlotte
Vi har videoanmeldelse af dem på mandag 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *