Farverig, fantastisk og vandfast makeup: Make Up For Ever Aqua

Få din neglelak til at tørre: OPI Drip Dry vs. Sephora Express drying oil

Helene har brugt OPI Drip Dry, siden før man overhovedet kunne købe OPI i Danmark, og jeg skulle finde den på eBay til hende. Og med god grund, det er et genialt lille produkt. En lille flaske med en pipette, man bruger til at dryppe en dråbe på hver negl af sin nylagte neglelak med og VUPTI: Så tørrer neglelakken. Nu har vi fået Sephora og de har også en version: Express drying oil.

Det virker, og det er super smart. Den hærder ikke totalt med det samme, men den tørrer, så du kan røre ved den og gøre de fleste ting (men ikke tvinge en hysterisk skrigende 3-årig i tøjet, der nægter at komme til lægen – ja jeg taler af erfaring, det hærder den alligevel ikke hurtigt nok til).

Sådan gør du
Når du har lagt det sidste lag neglelak – hvilket forhåbentlig er en topcoat – så drypper du på hver negl en lille dråbe med den medfølgende pipette, der sidder i låget. Det er super nemt, og så tørrer neglelakken til berøringstør med det samme. Ikke at forveksle med en total hærdning – det tager lidt længere tid som sagt.

Lad det være sagt med det samme: Jeg kan overhovedet ikke mærke forskel på de to produkter. De er absolut lige gode og virker på fuldstændig samme måde. Hvis du byttede rundt på mærkaterne af dem, ville jeg ikke opdage det.

Sephora har prisen på sin side, Express drying oil koster 75 kroner mod 140 kroner for Drip Dry fra OPI. Til gengæld skal du være københavner (endnu!) for at komme i Sephora. OPI kan du købe på nettet, i Magasin og i Matas. Bla. på grund af den gratis levering er Beauty Bay, så vidt jeg kan se, den pt. billigste mulighed online, med mindre du selvfølgelig går på eBay.

Har du prøvet nogle af dem?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

18 kommentarer

 • Laila

  Jeg bruger Essies “good to go”, den er nu også ret god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja den er udemærket og den tørrer ok hurtigt. Men den holder ikke ret hurtigt på mig. Hurtigtørrende topcoats er også interessante – jeg har en anden post på vej om det emne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stod med Sephoras i hænderne sidst jeg var forbi, men da ekspedienten ikke var til megen hjælp, så turde jeg ikke tage chancen.

  Men hvordan er disse i forhold til Seche Vite?
  (Går som det mest naturlige ud fra, at I også har prøvet den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har brugt Seche Vite længe :)
   Det er et helt andet produkt. Seche Vite er en top coat (og en tyk en af slagsen). Som du smører på som en topcoat. Den tørrer også hurtigt.
   Denne er IKKE en topcoat. Den er ultratynd og gør ikke andet end at få lakke til at tørre, og du kan lægge den ovenpå alle andre topcoats eller direkte på neglelak.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah…
   Så det er to forskellige ting, der begge har det formål at få lakken til at tørre hurtigere?

   Er nemlig på jagt efter noget der kan få min lak til at tørre hurtigere, så jeg undgår mærker i lakken.
   Men hvis der er et indlæg om hurtigt tørrende topcoats undervejs, så vil jeg vente med tålmodighed.

   Skal nemlig til noget festivitas om en måned, hvor mine negle for en gangs skyld gerne må være pæne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Yes præcis :) Men hvis du har travlt kan jeg godt afsløre, at Seche Vite og Nails Inc Caviar 45 seconds er gode bud på hurtigttørrende topcoats :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal man have top coat på for at bruge de her dry-ting? Man kan ikke nøjes med to lag neglelak?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jo det kan du sagtens. Som den gode pudderdåse jeg er, vil jeg altid sige, at man skal bruge topcoat, men dette produkt virker lige meget hvad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sjovt, har LIGE snakket med én om de to produkter i dag, at hun havde prøvet dem og ikke helt syntes de virkede (den fra Sephora i hvert fald) – men er bare så træt af ikke at orke neglelak, fordi det tager 3 timer om at gennemtørre… Så måske prøver jeg den fra Sephora når jeg er derinde igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer måske an på, hvilke forventninger man har? Neglene hærder ikke, nej. Man skal ikke tage shapewear på eller samle IKEA møbler med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Højer

  Købte OPI’en da jeg i maj var i usa. halvdelen er allerede væk. Den er SERIØST god. Et mirakel. Så sammen med Sephoras smarte neglelakfjerner er det at bruge neglelak en leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er helt enig, det er virkelig smart

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger til OPI Drip Dry! Kan ikke leve uden :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ved ikke om det er det som i kommer ind på i den kommende artikel, men jeg mangler hjælp til en topcoat som ikke nødvendigvis tørrer hurtigt, men gør at neglene holdes pæne samt at neglelakken holder i længere tid?? Jeg har Essie’s “good to go”, som egentlig er fantastisk ift. at undgå ridser i lakken, men det er som om coaten hærdes sammen med selve lakken, og et par dage efter så gør det at neglelakken falder af i store sammenhængende flager, hvis du ved hvad jeg mener. Altså det løsner sig et sted og så falder en stor flage af, eller også sidder det løst så man nærmest kan rive hele lakken af :/ Og så vil jeg altså hellere undvære, og ha en alm. neglelak på der får lidt flosser i kanterne. (Jeg bruger kun Essie neglelakke, så der burde jo ikke være noget der)…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverig, fantastisk og vandfast makeup: Make Up For Ever Aqua