Sephora åbner i Field’s

14.08.12
Sephora Illum

26. september åbner Sephora deres anden butik i Danmark. Denne gang i indkøbscentret Field’s i Ørestaden. Pressemeddelelsen understreger, at åbningen er “næste skridt i Sephoras ekpansionsstrategi i Skandinavien”, og sætter dermed en tyk streg under, hvad vi allerede har hørt, nemlig at vi kommer til at se flere Sephora-butikker i hele Skandinavien.

Om selve butikken i Field’s skriver Sephora, at “Den nye butik i Field’s bliver 300 m2 og vil tilbyde førende og progressive beauty og makeup brands som: Make Up For Ever, Benefit, Dr. Brandt Skincare, Nails Inc., Sampar og Sephoras eget brand med hudpleje og makeup.”

Er Sephora i Field’s et sted, I vil komme?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Pernille Søe

Fedt fedt fedt – meget velkomment hos mig som er kæmpe fan af Sephora og bor ca. 1 time fra KBH. Har netop været i Sephora i Illum idag og vil da fremover også benytte mig af den i Fields, da det er ret besværligt at komme til Illum i bil ;0)
Og må så bare indrømme at jeg personligt finder Sephora så langt over Matas niveau. Fik simpelthen så god behandling og vejledning derinde i dag – var aldrig sket i Matas ;0)
Mvh. Pernille

Janne

Jeg hilser ethvert nyt skønhedstiltag velkommen 🙂 Ville bare ønske de ville åbne en butik i nærheden af mig. Matas trænger til lidt konkurrence, så yay 😉

Julie

Jeg ville komme i en Sephora om den så lå på månen 😉

Duckysrapping

Forhåbentlig betyder det at man kan begynde at optjene Sephora point

Pudderdåse Katja

Uuuh ja!

Anne S

Jeg vil nok stadig bruge den inde i city, men da dejligt at der er en i Fields, hvis nu man skulle komme forbi.
En anden ting er at jeg synes det er utroligt overvældende at være i Sephora. Hvor skal man starte?? Kunne i ikke lave en liste over ting man bare “må eje” fra Sephora? Jeg aner ingenting om deres egne produkter, så bliver lidt lost når jeg er der..

Maria Schmidt

Jeg har slet ikke været inde i den inde i Illum endnu, men ville nok bruge den, hvis det er, da det er nemmest, da min bedre halvdel arb på Strøget og vi yderligere bor i Odense 🙂
Jeg er dog lige kommet hjem fra 3 uger i USA og der er prop-fyldt med Sephoras, kan jeg fortælle. Der ligger stort set een på hvert gadehjørne i NY og een på alle de store hoteller i Vegas også.
Håber bare, der snart kommer een til Odense, så vi ikke “kun” har Magasin 🙂

Pudderdåse Katja

Ja, der ligger de som Matas gør herhjemme 🙂 Jeg er sikker på, at der snart kommer flere til Danmark – og ikke kun i Kbh.

Dilara

Er der Anastasia beverly hills produkter i den sephora der ligger i Fields?

Helene Randløv

Hej Dilara
Altså… jeg troede, at Sephora i Field’s var lukket. Der er et stort udvalg i Sephora på Frederiksberg.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *