Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

12 kommentarer

 1. Annette

  Jeg er faktisk blevet så træt af den skinnende næse – ser så dumt ud med skinnende næseog mat i resten af ansigtet – at jeg har droppet min mineralpudder. Så bruger kun mascara.

  • Pudderdåse Helene

   Hej Anette

   Det er næsten det samme, jeg har gjort….super let dækning med en farvet dagcreme og blotpapir…et voila

   Kh. Helene

 2. Julie

  Jeg er egentlig ok god til at få blottet og pudret næsen i tide, men bruger altid bare en almindelig serviet… tror I der vil være en stor gevinst i at bruge blot-papir i stedet?

  • Pudderdåse Helene

   Hej Julie
   Hmmm, når jeg selv bruger en serviet smitter makeuppen af, det gør den ikke, når jeg bruger blotpapir. Men har du ikke problemer med afsmitning, så er servietterne garanteret nok for dig :-)

   Kh. Helene

 3. Jeg kan faktisk godt holde min skinnende t-zone nede med min pudder. Men på varme dage som i dag ville det egentlig være rart at kunne undvære pudderen og nøjes med mascara – det kan jeg bare ikke, for bliver så ked af at se på mit skinnende ansigt :-(

  • Pudderdåse Helene

   Hej Baysen
   Æv…det er træls. Har du prøvet med blotpapir? Det kan godt holde fedteriet i skak.
   Det er da et forsøg værd :-)

   Kh. Helene

 4. Karin V. Sørensen

  Kender I ‘Model in a Bottle’?
  Efter man har lagt sin makeup helt færdig, sprayer man meget lidt på huden, tre små pust, sidder lige så stille uden at vippe med den mindste muskel, i ca 30 sec indtil den har sat sig, og så holder ens makeup 100 % til man tager det af om aftenen.
  En dag jeg skulle male et meget højt og ret langt hegn – omkring 30 meter, – og det var virkelig varmt og vindstille, og jeg skulle stå det meste af tiden i direkte sol, ville jeg teste den! Jeg svedte en del, og selvfølgelig fik jeg et par malerpletter i ansigtet, men makeuppen så ud som den gjorde da jeg lagde den om morgenen!
  Det synes jeg er sejt :-)

  • Pudderdåse Helene

   Hej Karin
   Når nu du nævner den…så har jeg hørt om den før, men aldrig prøvet :-)
   Det lyder jo næsten for godt til at være sandt :-)

   Kh. Helene

 5. Har efter jeres sidste anbefaling været ude og investere i shisheido blotting paper og er ganske tilfreds med det. Jeg har også tendens til at skinne og ja, nogle gange burde man virkelig være lidt mere on the spot og bruge dem, så man får en flottere og mere ensartet hud.

  Lad os give et HURRA for mat hud, og så må vi lige tage os sammen tøzer og bekæmpe den skinnende hud i tide!

  • Pudderdåse Helene

   Hørt!

   Jeg er helt enig Helena!

   Kh. Helene

 6. For nogle år siden var blottingpaper også meget populært. Dengang (det var vist da rygning var lidt mere udbredt) hørte jeg, at man lige så godt kunne bruge cigaretpapir til hjemmerul i stedet for make up fabrikanternes dyre papir. Har aldrig testet det men det kan da være, der er noget om det

  En anden ting: ved I om der er udviklet solcreme især til varme og til at man sveder meget fordi det er varmt?

  • Pudderdåse Katja

   Hej Cecilie. Den med rizla papir (det kan man jo sagtens købe her på Nørrebro…) har jeg også hørt flere gange. Har dog aldrig fået prøvet det. Kan jo ellers købe det i kiosken her hvor jeg bor ;)
   Ifht. varme og sved, så er det de vandfaste solcremer, du skal have fat i. Vandfast og svedfast er det samme.
   Kh. Katja

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk