Dåseposten - Tør hud på grund af akne-medicin

Chanel Peridot dupe fra Sephora (og OPI)

Chanel Peridot har længe været en af mine yndlingsfarver neglelak, men hvis 185 kroner for en neglelak får det til at gippe i dit dankort, så er der efterhånden kommet flere alternativer, som du skal mere end en almindelig god lup frem for at kunne se forskel på. Som Helene skrev for nylig, så har OPI netop lanceret en tro kopi, som led i deres Spider-Man kollektion.

Men hvis du vil have det endnu billigere, så kan Sephora hjælpe. For i deres rigtig fine faste kollektion af neglelakker, finder du også en tro kopi af Chanel Peridot, som jeg hapsede, da jeg var i Sephora for nylig. Den er noget anderledes at lægge på, men det endelige resultat er stort set det samme. Det enkelte lag er meget mere transparent end Chanels (hvilket er sært – Sephoras neglelakker er normalt virkelig gode!). Men i tre lag, så er det stort set ikke til at se forskel. Chanel kan nøjes med to, det er en vigtig forskel på de to. Hvilket overrasker mig som sagt, de andre fra Sephora, jeg har prøvet, var rigtig gode.

Til gengæld kostede den mig kun 35 kroner for 5 ml. Du kan finde den i Sephora i Illum. Jeg er i det hele taget ret begejstret for mange af Sephoras små lakker. Jeg synes kvaliteten er god, farverne er fine og prisen – well!

Hvilken en vil I helst have?

Indlægget indholder et eller flere produkter, der er givet til os gratis som presseeksemplar.

26 kommentarer

 • Simone

  Hvis man ikke har mulighed for at komme i Sephora, så kan jeg anbefale China Glaze “Peace On Earth”.
  Den kan købes for ca 45 kr på Ebay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, den er også god. Men ikke at finde i Danmark desværre :/ Godt vi har Ebay!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helleI

  Tak for info, det er nemlig også en af mine absolutte yndlings :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  En anden dupe er en neglelak fra Ciate – Oil Slick,
  som kan købes hos beautybay.org for omkring 70 kr for 13,5 ml.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsa

  Chanels neglelakker hat et ufortjent godt ry. De er ikke pengene værd, for
  De holder ikke længe og dækker dårligt men farverne oh la la! Tak kære Pudderdåser for reel og god brugerinformation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville uden tvivl hoppe på den billige variant, er simpelthen for nærig til at give så mange penge for en farvet lak.

  Så tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Hej pudderdåserne.
  Jeg har svært ved at dække mine alderspletter med Foundation og vil høre hvad I kan anbefale.
  Venlig hilsen
  Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Bente
   Med alderspletter, mener du så mørke pigmentpletter?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena :-)

  Klart Sephoras! Jeg syntes ikke rigtig at Chanels neglelakker lever op til prisen. Og jeg syntes at Sephoras neglelakker har en rigtig god kvalitet, og er også dejligt billige! Mine lommepenge giver mig simpelthen ikke lov til at smide flere hundrede kroner, efter en neglelak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er enig Lena :) Neglelak kan man kun lave på en måde – lige gyldigt om den koster meget eller lidt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Ja kedelige mørke pletter. Selv om jeg smører min concealer både over og under Foundation kan jeg ikke skjule dem helt.
  Jeg bruger medium dækkende Foundation og en concealer i tube fra dior.
  Vh. Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det er også svært. Har du gjort noget for at behandle dem i stedet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg var forbi Sephora i dag for at score den anbefalede – men blev i tvivl om, hvilken nr. den har? Synes pludselig, at der var tre nuancer som faldt tæt på – vil du ikke skrive farvekoden her?

  1000 tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  TAK for en god blog :o)

  Jeg har netop været i Sephora og kunne pludselig ikke identificere lakken iblandt et par andre, som lignede til forveksling. Smider du ikke lige det nummer, som står i bunden, her på bloggen?

  Mette :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Jeg har bla. brugt efg serum (mener det hed sådan). Jeg brugte det i ca. 4 mdr. uden forskel. Lige nu bruger jeg en serum fra dermalogica.
  Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvis det er tydelige pigmentforandringer (hvad jeg fornemmer lidt på dig, at det er?) så ville jeg gå til en hudlæge med forstand på den slags. Så kommer du ingen vegne med kosmetiske produkter. En hudlæge kan behandle med receptpligtige midler eller med laser, og det virker.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvad hedder lakken? Jeg troede jeg havde fundet den rigtige, men den er vist for grøn. Den jeg har snuppet hedder 67 moody woman – det er ikke den rigtige vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej. Den hedder 100GB står der på min flaske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Mysteriet om farvekoderne fortsætter :o)

   Var tilbage i Sephora og kunne ikke finde nr. 100GB – købte nr. 68, som jeg synes var tættest på. Det står på bagsiden af flasken i et lillebitte felt, som var i overensstemmelse med det tal, som stod på hylden, hvor jeg tog flasken!?! Tallene under flasken kan jeg slet ikke se – men det siger nok mere om mine øjne end noget andet…

   Anyways – farven er pæn og til 35 kr. skal jeg nok blive glad for den, selvom det muligvis ikke er den helt rigtige :o)

   God dag til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette

   Det lyder bare så sært, tillykke med din neglelak, at du kan lide den er jo det vigtigste <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten - Tør hud på grund af akne-medicin