Yves Rocher Sexy Pulp

OPI The Amazing Spider-Man

Som mor til to livlige knægte har jeg et indgående kendskab til blandt andet superhelte og superskurke. Spiderman er jo en ret nørdet og lidt kedelig helt på mange måder, selv skurkene i serien er nørdede og tæller både astronauter og videnskabsmænd, de er til gengæld meget unikke og spændende. Og derfor forestillede jeg mig straks en virkelig cool kollektion, da jeg hørte om dette samarbejde med Marvel i forbindelse med præmieren på The Amazing Spider-Man 3D.
Det skulle vise sig at holde stik, for denne kollektion rummer nogle meget smukke farver, som vi måske nok kan genkende fra et andet brand, men i mine øjne er det ikke en dårlig ting. For det første koster OPI det halve, penslen er fabelagtig, så lakeringen er både lettere, hurtigere og smukkere og så er holdbarheden langt bedre. Ja, så må de sådan set kopiere hvad som helst for min skyld.
Jeg glæder mig rigtig meget til at se filmen, særligt fordi Dr. Connors og senere Lizard bliver spillet af Rhys Ifans, som jeg af en eller anden sær grund har et blødt punkt for og nu kan jeg endda lakere negle så de matcher hans karakter i filmen.

Kollektionen
Det er en af de mindre kollektioner fra OPI, men som nævnt er den på ingen måde kedelig af den grund. Kollektionen er blevet lanceret i forbindelse med præmieren på The Amazing Spider-Man i 3D i starten af juli og består af seks meget forskellige lakker og en flot og anderledes Shatter.
Som altid er der kun et enkelt lag lak af hver enkelt farve på pegefingeren, for at du kan se, hvordan den dækker. På de øvrige negle er der to lag lak.

Shatter The Scales
Da denne films skurk er netop Lizard, bliver vi selvfølgelig nødt til at have en Shatter, som kan gøre det ud for den skællede hud, som han hen af vejen får.
Shatter the Scales har den flotteste mørke glittergrønne nuance og er virkelig smuk på de fleste af kollektionens øvrige lakker. Jeg har ikke taget billeder af den alene, du kan se den som effekt på samtlige af de andre lakker herunder.

Into The Night
Photobucket
Lækker dyb blå nuance med masser af blå men også et let strejf af lilla perlemor, som dog slet ikke synes på neglene. Farven er super fin på neglene og jeg tror den vil passe til de fleste hudtoner. Den bliver afrundet af det lilla, selvom det altså ikke synes efter lakering.

My Boyfriend Scales The Walls
Photobucket
Grålig hvid nuance. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for om den er hvid med et hint af grå, eller om den slet og ret er lysegrå. Faktum er, at det er en ret speciel farve, og selvom det er meget trendy lige nu med hvide negle, så tror jeg altså ikke det bliver min favorit foreløbig. Først og fremmest fordi det simpelthen ikke klæder mig særlig godt, men jeg synes også, at det er en meget svær farve at vænne sig til.

Your Web Or Mine?
Photobucket
Denne nuance er en fin og sommerlig rosa med masser af perlemor i lyserød og pink. Den er ikke super unik men meget fin og klædelig alligevel. Jeg havde forventet en virkelig klar og lækker rød, som match til Spider-Mans dragt, så denne rosa kommer lidt bag på mig.

Call Me Gwen-Ever
Photobucket
Denne nuance er lidt støvet orange med et let strejf af koral. På neglene tørre den lidt mørkere op og bliver mere orange. Den er meget flot på og er et lidt anderledes bud på dette års utallige versioner af koral, orange og mandarin nuancer. Navnet er jo en fin reference til Spider-Mans kæreste Gwen Stacy, selvom jeg ikke lige kender den eksakte historie i denne film.

Number One Nemesis
Photobucket
En utrolig flot grålig grøn med bronze, sølv, guld og lysegrønt glitter. Neglelak entusiaster og nørder kan godt genkende den fra en kollektion fra et andet brand og da den oprindeligt var limited, forestiller jeg mig at den vil glæde mange. Som nævnt ovenfor gør det mig absolut ingen ting og selvom den ligner… er den altså en del mørkere.
Fordi det er en af de ting, de fleste har undret sig over, har jeg naturligvis testet påstanden og swatch’et dem side om side.
Photobucket

Just Spotted The Lizard
Photobucket
Det er vist heller ikke nødvendigt at uddybe, hvilken farve OPI har hentet inspiration fra til denne lak. Som nævnt ovenfor, synes jeg det er en god ting, da jeg meget bedre kan lide OPIs formel og pensel.
Just Spotted The Lizard er utrolig smuk, men så lig i farven at jeg skal pudse brillerne en ekstra gang for at se forskellen
Photobucket

OPI kan du købe i Matas, Sephora, Magasin og på Magasins Webshop, hvor neglelakkerne koster 125 kroner. Du kan også finde kollektionen på Beauty Bay. Som altid kan du få et sæt med fire mini lakker, sættet består af Into The Night, Number One Nemesis, Just Spotted The Lizard og Your Web Or Mine? Og det koster 150 kroner.

Kollektionen har jeg modtaget efter aftale med PR.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Ina

  Vildt god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv hvor er det en kedelig kollektion, jeg springer pænt over. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Der kommer en rigtig flot (og meget stor) kollektion sidst på sommeren…så må du glæde dig til den og nøjes med nogle af de mange flotte farver i den permanente linje :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg er ret vild med Number One Nemesis og Just Spotted The Lizard, især fordi jeg slet ikke bryder mig om Chanel neglelak, hovedsageligt på grund af børsten. Det kunne være, at man skulle have mini kollektionen, så man sparer lidt penge og Into The Night ser bestemt også flot ud! :D Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, det er en rigtig god deal!

   Og alle fire farver er rigtig fine…Jeg ved faktisk ikke om penslen er den samme i miniflaskerne?

   Hmmm!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai H.

   Penslen er mindre, men stadig god, efter min mening, ejer netop spiderman-sættet og jeg er frygteligt tilfreds!
   Især Into The Night er jeg vild med, det lilla skær gør virkelig noget ved farven, på trods af at det er diskret som det er :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Sexy Pulp