Pudderdåsernes 2-års fødselsdag: Vind vores yndlingsprodukter

Sephora er landet

Det ligner jo en chokoladebutik! Sagde Peter, da han så billederne i går aftes, da jeg sad træt og udmattet på sofaen derhjemme efter Sephoras pressevent og en hel dags shop-amok i Sephora. Og det er nok den mest præcise beskrivelse af Sephora, jeg kan komme på. Det er verdens største chokoladebutik for Pudderdåser.

Jeg har været i mange Sephora verden over, og der er stor forskel på dem. Men jeg er dybt imponeret af den i Illum. Det er ikke bare en hvilken som helst Sephora, vi har fået i Danmark. Det er en virkelig lækker en af slagsen. Vi var der til presseevent om formiddagen, og vi var nær aldrig gået hjem igen.

Jeg har meget nære relationer til Frankrig (Sephoras hjemland), jeg har fransk familie. Og dernede har vi flere gange brugt at smutte i Sephora og få lagt en makeup og få sat hår, før en stor fest. Jeg husker især min farfars bryllup, men nu skal det ikke handle om min familiehistorie. Og det er det, man kan i Sephora. Der er små Beauty Bars over det hele, hvor du kan komme forbi og få en hurtigt spa-behandling, sat hår, lagt makeup, lavet manicure eller hvad du nu har brug for, og så kan du være hurtigt videre.

Med Sephora får vi jo ikke bare en ny butik, vi får også et lang række nye brands til Danmark. Det er meget sigende, at jeg kom hjem i går med tre poser: En kolo-gigantisk goodiebag, en pose med det jeg selv købte, og en pose med samples på alt det, jeg lige skulle prøve (foundation, ikke?). Ikke engang med verdens største goodie-bag kunne de holde mig fra at shoppe amok bagefter selv. Det siger noget om, hvor meget vi har glædet os til disse brands: Make-Up For Ever, Benefit, Sephoras eget mærke osv osv.

Sephoras eget brand

Der er selvfølgelig Sephoras helt eget mærke, som er kendetegnet ved høj kvalitet, kæmpe udvalg og lave priser (det var dette billede, der fik Peter til at sige chokolade-butik)

Bliss i Sephora

Bliss er nye i Danmark og er et supercool og sjovt mærke fra New York. Det kendetegner i det hele taget Sephora og Sephoras brands. Det skal være sjovt! Hos Bliss’ spa i New York får du ikke grøn te eller grøntsagsstænger. Du får champagne og brownies. Det gør du ikke i Illum endnu, men det siger meget om deres tilgang. Hos Bliss kan du få spa behandlinger af forskellige slags. Fordi jeg var i fuld make-up fik jeg fornøjelsen af en håndmassage, som næsten fik mig til at tage en lille lur lige der midt i Sephora. Men det står på min to-do liste at komme tilbage for at prøve deres facials. Og ja, man kan godt spise deres lip scrub, og den smager dejligt. Jeg har prøvet!

Make Up For Ever Make Up School

Der er vel næppe nogen tvivl om, at vi har glædet os som små børn juleaften til Make Up For Ever i Danmark. Det er ikke nyt med Make Up For Ever i DK, men det har været sværere tilgængeligt. Nu er de lige her, og det er det feeeedeste mærke. Det er et fransk makeupartist mærke med alt, hvad det indebærer. Og det er nok på min top tre over all-time yndlingsmakeup-mærker. (De andre to kan I også godt gætte, og det ene kan man stadig ikke få i Danmark. Sephora: VI VIL HAVE NARS!!!!)

Make Up For Ever hos Sephora

Betjening hos Make Up For Ever i Sephora København

Vi har også fået en lang, lang række hudpleje brands som er helt nye. Yin og Yang maske? Er den ikke fin. Den mangler på mit toiletbord!

Photobucket

Phillippe Mensah hos Bumble & Bumble styling bar, Phillippe Mensah hos Bumble & Bumble styling bar

Bumble & Bumble Styling Bar er stedet, hvor du kommer ind og får sat hår. Begge Pudderdåser kom under kyndig behandling af hårguruen Philippe Mensah fra Bumble & Bumble i Paris, som de kommende uger vil sørge for, at de danske hårstylister er i topform. Men ham får vi desværre ikke selv lov at beholde. Både Helene og jeg har ellers tilbudt ham at flytte ind hjemme hos os. Prøv at se, hvordan han fik os til at se ud?

Pudderdåserne i Bumble and Bumble styling bar

Og så har jeg ikke engang fået nævnt Avedas tilbud om et lille afstressende break midt i dagen, hvor du kan komme forbi og få den lækreste hårmassage eller andre mini-behandlinger. OPI’s neglebar. Listen er meget længere.

I morgen viser jeg jer et lille udpluk af de produkter fra Sephora, jeg glæder mig allermest til at prøve. Og ellers ses vi derinde!

Makeup by Make Up For Ever

Og nej, der er ikke NARS eller Urban Decay (endnu!). Men der er en enkelt ladning Urban Decay Naked 2 paletter på standerne derinde til dem, der er hurtigt ude.

Læs mere og se en komplet liste over brands på Sephora.dk

26 kommentarer

 • Kat

  Jeg har været forbi – dagen efter åbning. Og jeg gik rundt der, og var en lillebitte smule lykkelig. Desværre havde jeg travlt, så jeg fik slet ikke set det hele – eller prøvet, skulle man måske sige.

  Men Urban Decay Naked 2 Palettenblev hjemført og mine øjne er blevet så smukke, så smukke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det var et godt valg Kat. Det er det eneste, du ikke kan blive ved med at få. Alt det andet har vi hos os maaaange år endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH!…

  Jeg tror snart jeg kan dø lykkeligt!
  Haha… Er uddannet med Make Up 4 Ever mærket mellem fingrene, og har simpelthen savnet det mærke SÅÅÅ meget! (Det er jo ikke lige hver dag man hopper til Odense og shopper) Nøj hvor er det alt for lækkert at Illum nu har fået en stand…

  Sagde du Benefit?!? (En lykke tåre presser sig på!)
  Det er og blir noget af det mest geniale… ever! Elsker at shoppe amok, blive forkælet, og dullet totalt op når jeg besøger dem i London…
  Men har vi fået Benefit?.. Så tror jeg sgu på at komme i himlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja vi har! Der er benefit og der er make up for ever. Og jeg har en shoppingpose til at bevise det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Judy

   ÅHHH!… Nu ryger min økonomi da… komplet, haha.
   Hold nu op hvor er det på tide! Nøj hvor er det bare den bedste nyhed længe, haha…
   Går bestemt ud fra at vi får shoppingposens indhold at se? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   I morgen. Seriøst, jeg fik verdens største goodie-bag og alligevel købte jeg for en mindre formue derudover… Christ….. :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judy

  Seriøst… Jeg havde gjort det samme! haha…
  Og det glæder jeg mig til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åhhhhh, jeg er allerede på vej i himlen….Næste tur til Illum bliver så meget med god tid og uden unger ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin artikel! Helt enig i, at Sephoras danske udgave er mindst lige så lækker, som de flotte butikker vi kender fra udlandet.
  Og servicen er bare i top med masser af smil og gratis prøver:).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været der 2 gange og shoppetog er ret glad.

  Mangler dog også Nars og Urban Decay, men det kommer nok. Snart.

  Overvejer at tage derind igen, men hvad skal jeg så købe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det gratis at komme ind og få lagt en makeup/ordnet hår/facials etc.? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Sephora i går, og jeg er stadig helt høj efter oplevelsen ;) På min blog ilovemymascara.blogspot.com har jeg skrevet lidt mere om det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra! Er der Laura Mercier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Desværre nej :( Det kiggede jeg nemlig også efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nej, men Laura Mercier er tilbage i Danmark, info følger snarest!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Må. Til. København. NU!

  Jeg har desværre lige en måned med eksaminer, men jeg skal helt klart ind og gå amok derefter! Det ser bare fantastisk ud, det er jo paradis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina, du skal flere timer derinde, som belønning ovenpå al eksamensræset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] BeautyJunkierne lokker her, her og her. Pudderdåserne lokker også med fine billeder og tekst lige her. Det ligner jo et rent slaraffenland! I wanna go […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder I har. Husker mit eget første Sephora besøg i Paris, det var som en slikbutik, simpelthen paradis. Husker især ekspedienternes sorte tøj og ene hvide handske :-) Glemmer det aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Skønt indlæg! Glæder mig til at se goodiebagen og dine egne indkøb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ahh, Sephora! Var der første gang i USA sidste år – kærlighed ved første køb.. Og ja, søde mennesker, gode produkter og så mange ting man ikke kan leve uden! De har Korres, som jeg købte noget af i Vegas – thank god. Desværre havde de intet lager, så må pænt vente.. :( men bare det at de har alle de dejlige mærker! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helleI

  Kom ved et tilfælde fra det mørke Jylland direkte ind i Sephora/Illum i går og det var noget af et kulturchock!
  Gik et par runder med “radaren” kørende på højtryk, og det var ikke kedeligt, hvad jeg så. Havde ikke lige fået læst (eller hæftet mig ved) jeres lovprisninger, så jeg købte ikke noget make-up, kendte ikke kvaliteten.
  Stod pludselig med Naked2 i hånden og tænkte på, hvad I har skrevet om den og blev helt blød i mine knæ.
  MEN da jeg lige havde fundet en pudderbørste i gedehår, en helt bestemt form, som jeg har ledt efter mange måneder og den desværre kostede 300 (men den holder jo resten af livet, så pyt), synes jeg ikke finanserne rakte til Naked2 også.
  Har heldigvis en sød svigerinde som skal til USA i juni ;-)

  Bottom line, læste på jeres side da jeg kom hjem, alt om Sophora og 1000 tak for det, nu ved jeg så, at jeg roligt kan starte her en anden gang, og roligt kan investere noget mere i det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Pudderdåserne.

  Står selv og skal til Sephora om ikke mindre end et par dage, og ville lige høre til, om man kan købe Tromborg derinde?
  Håber på svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej :-)
   Jeg mindes ikke at have set Tromborg i Sephora, men der er en hel stand hos Magasin :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for svar – nu spørgsmålene er på bordet, har de så Bobbi Brown i Sephora? eller er det kun i magasin også? Tænker især deres concealer/corrector :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej igen
   Bobbi Brown er kun i Magasin
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes 2-års fødselsdag: Vind vores yndlingsprodukter