De andre dommere til Danish Beauty Award

Sephora er på vej – med Make Up For Ever

Sephora åbner i Illum. Det er ingen nyhed længere. Og der er mange, mange flere gode nyheder, der venter på at bliver fortalt. Blandt andet at Make Up For Ever nu kommer til Danmark med Sephora, sammen med fx Benefit, Nails Inc. og Sephoras egen linke. (Hopper op og ned af glæde)

Læs meget mere i Femina.dk’s fine artikel om Sephoras åbning i Illum.

16 kommentarer

 • Christina

  Ved I om de får UD?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lakshna.

  Kommer der en webshop? Der er jo nogle der bor i jylland:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

   Orrh ja! En webshop ville være lækkert for os jyder!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie k.

  mon de får NARS?? uh det vil jeg sådan håbe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benefit! Woohoo! Endnu flere creaseless creams :D Og alle deres fjollede kits. Jeg håber også at den danske Sephora får deres fantastiske VIB-klub og deres fødselsdagsgaver. Og 20 % rabat-perioder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg glæder mig SÅ meget og har stalket Illums facebook side i umindelige tider, hehe! Glæder mig allermest til Make up for ever, hurra! Endnu en grund mere til at tage oftere til Kbh:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg tror, jeg begynder at spare op allerede nu! Det bliver dyrt – både med togtur til København og alt det jeg skal have i Sephora ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  puha jeg håber også på, at de åbner en webshop. Make Up Forever… nice! Gid de tager Smashbox, Laura Mercier og Giorgio Armani med også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg satser også på et ordentlig udvalg af Smashbox, Too Faced, Urban Decay og Nars. Man har jo lov at håbe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yes yes yes yes yes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  ÅHH jeg glæder mig også – og jo det kan blive dyrt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det har også været længe undervejs – skulle de ikke have åbnet i januar eller februar? Nå, men det er også ligegyldigt! For jeg glæder mig :-) Meget. Det bliver dyrt! Og godt. Jeg glæder mig til at se udvalget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Måske man skal oprette en budgetkonto til formålet? Uha, det bliver dyrt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Christiansen

  Hejsa. Hvilken fantastisk side, med en masse gode råd. Hvis man ligesom jeg, ikke følger særlig meget med, er det rart at læse om, hvilke mærker der virker :) Hvornår åbner Sephora? Jeg skal da helt sikkert også prøve makeup derfra, da det lyder til at være nogle fantastiske mærker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for de søde ord Pernille. Sephora er åbnet, så det er bare med at komme ind i Illum!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De andre dommere til Danish Beauty Award