Pudderdåsernes julekalender den 23. december

23.12.11
ShaveSafe

Så er der sandelig kun en dag tilbage… i morgen sidder de fleste af os med familien eller gode venner og hygger det bedste vi har lært. Min familie er lillebitte, så det bliver stille og roligt. Vi spiser tidligt, går rundt om træet, pakker gaver op og hygger. Det er efterhånden en tradition, at jeg arbejder i julenætterne, det gør jeg også i år, så når klokken er omkring 21.30 drager jeg af sted. Det plejer at være super hyggeligt og det satser jeg også på at det bliver i år.

Hvis du har vundet og endnu ikke har hørt fra mig, er det ikke en forglemmelse, jeg har simpelthen ikke været hjemme til at få skrevet mail til dig. Tjek din inbox i morgen og hvis du stadig ikke har hørt fra mig, så vær sød at skrive til mig på helene@pudderdaaserne.dk. Jeg har endnu ikke modtaget fejlmeddelelser, men derfor kan der alligevel være en eller anden god grund til, at du ikke har modtaget en mail.

Reglerne
I Pudderdåsernes julekalender skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, i dag deltager du i lodtrækningen, hvis du fortæller mig, hvordan du plejer at holde jul. Hvornår jeg lukker kommentarfeltet i morgen, ved jeg ikke helt, men jeg håber på at nå det, inden jeg tager på arbejde. I morgen kommer den sidste konkurrence på, vinderen trækker jeg først den 26. december. E-mail adresser og links i kommentarerne vil ikke blive godkendt.

Vinderne
Gårsdagens vindere er fundet ved at først at finde ud af hvor mange, som var interesserede i henholdsvis Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt). Derefter blev alle kommentarer skrevet op under hver sin Lash Art med nummeret på kommentaren. De kommentatorer som ikke nævnte en specifik Lash Art blev fordelt tilfældigt på Combi, Punk og Fancy (der var så mange, som ønskede Sindy). Vinderen af hver Lash Art er derefter trukket af dåsernes helt egen Techguy på Facebook chatten. Han er vores helt og det er ham I skal takke for, at vores RSS feed ikke ser mærkeligt ud mere. Numrene han trak, var 2, 33, 14 og 9, det betyder at Anne N har vundet Sindy, Else har vundet Combi, Sofie Jørgensen har vundet Punk og Shila har vundet Fancy

Udover de forskellige Lash Art fra Make Up Store har alle vinderne vundet:

Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest.

Låge nummer 23
Det er en meget heldig vinder, jeg trækker i morgen. Jeg overvejer lidt, hvilket alias jeg skal bruge for at være med selv og jeg ved at Katja har det på samme måde. Dagens præmie er nemlig intet mindre end fantastisk. Præmien består af et års forbrug af ShaveSafes fabelagtige barberskum. Det vil sige i morgen trækker jeg en vinder, som vil modtage:

4 styks ShaveSafe

Du bliver måske træt af at høre på mig gentage mig selv… men det lever jeg gerne med, for ShaveSafe er utrolig god, helt fantastisk, særdeles fremragende og overordentlig effektiv. Så nu sagde jeg det… igen. Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det ikke for sent. Du kan købe ShaveSafe lige her.
Og hvis du ikke helt forstår, hvorfor jeg er så begejstret, så kan du læse meget mere i min anmeldelse her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Emilie B

Jeg plejer altid at holde jul med min mor, far og søster. Vi skifter lidt fra år til år om det også er med min mormor eller farmor. Hvert år gentager vi den traditionelle julemiddag med and og flæskesteg, og så har vi selvfølgelig det pyntede juletræ ned de mange gaver!:-)

Maj P.

Jeg holder altid jul med mine forældre og mine søskende.
Vi starter altid dagen med at tage ud til min farmors grav, hvor vi tænder et lys og lægger lidt blomster.
Senere pynter mine søskende og jeg juletræet. Og tilsidst står den på lækker mad (flæskesteg, and, ris ala mande), hygge og gaver.

JENNY CLAUSEN

jeg holder jul hos mine forældre med alle søstre , spændende hvad der er i den sidste låge

Katrine mørk

Holder jul sammen med mine forældre og min lillebror hjemme hos mine forældre, og senere på aftenen kommer min kæreste altid forbi (: det er stille og roligt men rigtig rigtig hyggeligt!

Camilla B

Glædelig jul først og fremmest ! 🙂
Jeg plejer at holde jul med mine brødre, mor, far, farmor, faster og kusine.
Vi mødes altid til lidt julehygge midt på dagen med en masse slik og konfekt.. så omkring kl 18 spiser vi and, flæskesteg og hele molevitten som vi alle kender! 😀 elsker det… når vi ligr har sundet OS en time eller noget – så er det tid til risalamande og der er altid to mandelgaver.. en til de voksne og en til børnene.. det er rigtig hyggeligt 🙂
Omkring kl 9 stykker danser vi om træet og synger nogle sange, og til sidst åbner gaver op… 🙂
Når alt er pakket op sidder vi somregel og hygger ..
Kh. Camilla B

mette c.

God jul! Jeg plejer altid at holde jul med min mor, far, storebror, min kusine, fætter, tante, onkel til tider mormor og plus minus nogle. Det er bare så hyggeligt, elsker julen!! 🙂

Kat

Vi skifter mellem min mands familie og min. I år er vi hos hans familie i Odense. Lige nu sover børnene middagslur, mens de voksne slapper af. I aften skal i først spise gås, så risalamand og derefter går turen rundt om træet inden der pakkes gaver op. Vi bliver 15 i alt, så gaveåbningen kommer nok til at tage lidt tid.
Heldigvis overnatter vi, så børnene kan bare dratte om når de er trætte – og de voksne kan nyde portvinen uden at udpege designated driver

Malene

Jeg holder skiftevis jul med min familie og svigerfamilien. I år er det hos svigerforældrene.

Malika

Jeg holder altid to juleaftner. En hos min mor og en hos min far, med henholdsvis deres familier. Så holder jeg både juleaften den 23. og 24. december, hvilket ikke er helt dårligt 🙂

Signe

Jeg har kun holdt jul anderledes en gang i mit liv, men ellers har det altid været stille og roligt med mine forældre, min søster og bror. Lidt det samme som din lyder det til 🙂 Rigtig god jul i hvert fald! Kunne være fedt at få så god en ekstra julegave som præmien er.

Din kommentar