Pudderdåsernes julekalender den 23. december

23.12.11
ShaveSafe

Så er der sandelig kun en dag tilbage… i morgen sidder de fleste af os med familien eller gode venner og hygger det bedste vi har lært. Min familie er lillebitte, så det bliver stille og roligt. Vi spiser tidligt, går rundt om træet, pakker gaver op og hygger. Det er efterhånden en tradition, at jeg arbejder i julenætterne, det gør jeg også i år, så når klokken er omkring 21.30 drager jeg af sted. Det plejer at være super hyggeligt og det satser jeg også på at det bliver i år.

Hvis du har vundet og endnu ikke har hørt fra mig, er det ikke en forglemmelse, jeg har simpelthen ikke været hjemme til at få skrevet mail til dig. Tjek din inbox i morgen og hvis du stadig ikke har hørt fra mig, så vær sød at skrive til mig på helene@pudderdaaserne.dk. Jeg har endnu ikke modtaget fejlmeddelelser, men derfor kan der alligevel være en eller anden god grund til, at du ikke har modtaget en mail.

Reglerne
I Pudderdåsernes julekalender skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, i dag deltager du i lodtrækningen, hvis du fortæller mig, hvordan du plejer at holde jul. Hvornår jeg lukker kommentarfeltet i morgen, ved jeg ikke helt, men jeg håber på at nå det, inden jeg tager på arbejde. I morgen kommer den sidste konkurrence på, vinderen trækker jeg først den 26. december. E-mail adresser og links i kommentarerne vil ikke blive godkendt.

Vinderne
Gårsdagens vindere er fundet ved at først at finde ud af hvor mange, som var interesserede i henholdsvis Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt). Derefter blev alle kommentarer skrevet op under hver sin Lash Art med nummeret på kommentaren. De kommentatorer som ikke nævnte en specifik Lash Art blev fordelt tilfældigt på Combi, Punk og Fancy (der var så mange, som ønskede Sindy). Vinderen af hver Lash Art er derefter trukket af dåsernes helt egen Techguy på Facebook chatten. Han er vores helt og det er ham I skal takke for, at vores RSS feed ikke ser mærkeligt ud mere. Numrene han trak, var 2, 33, 14 og 9, det betyder at Anne N har vundet Sindy, Else har vundet Combi, Sofie Jørgensen har vundet Punk og Shila har vundet Fancy

Udover de forskellige Lash Art fra Make Up Store har alle vinderne vundet:

Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest.

Låge nummer 23
Det er en meget heldig vinder, jeg trækker i morgen. Jeg overvejer lidt, hvilket alias jeg skal bruge for at være med selv og jeg ved at Katja har det på samme måde. Dagens præmie er nemlig intet mindre end fantastisk. Præmien består af et års forbrug af ShaveSafes fabelagtige barberskum. Det vil sige i morgen trækker jeg en vinder, som vil modtage:

4 styks ShaveSafe

Du bliver måske træt af at høre på mig gentage mig selv… men det lever jeg gerne med, for ShaveSafe er utrolig god, helt fantastisk, særdeles fremragende og overordentlig effektiv. Så nu sagde jeg det… igen. Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det ikke for sent. Du kan købe ShaveSafe lige her.
Og hvis du ikke helt forstår, hvorfor jeg er så begejstret, så kan du læse meget mere i min anmeldelse her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Bettina

Jeg holder jul hjemme ved mine forældre med min bror. Vores respektive påhæng kommer så 2. juledag 🙂

malene

Jeg holder jul sammen med mine elskede børn, søde kæreste, kære søster og min fantastiske far på 83 år. Vi glæder os!!

Dana

Jeg skal spise middag hos min far og stedmor, men er desværre nødt til at vende tilbage til eksamenslæsningen efterfølgende. Øv!
Glædelig jul!

Nanna

Jeg holder jul hos min far i år sammen med hans kæreste og min lillebror. Vi er skiftevis hos min mor og far da de er skilt, men det fungerer rigtig godt og selvom vi ikke er særlig mange er det rigtig hyggeligt 🙂 Hver 3. år kommer min mormor og morfar og fejrer jul hos min mor da de også er skiftevis ved min mors søskende. Vi spiser kalkun juleaften med alt der hører til og selvfølgelig ris a la mande til dessert. Derefter danser vi om juletræet og pakker gaver op. Min lillebror og jeg skiftes til at finde en gave som vi så giver til den person gaven er til, imens vi alle kigger på personen pakker gaven op og ser hvad han/hun får. Det fungerer rigtig godt og det er så hyggeligt 🙂
Rigtig glædelig jul til jer allesammen.

Maria

Kære Pudderdåser.
Rigtig glædelig jul 🙂
Jeg er skilsmissebarn, så jeg holder jul ved min far og hans familie i år. Det er den første jul jeg holder med min lillebror, som blev 1 år d. 19. december. – Jeg er selv 20, så det er noget af en aldersforskel 😉
Men vi skal i kirke om eftermiddagen, hvorefter vi kommer hjem til lækker julemad. Senere skal vi pakke gaver op, og ellers bare hygge. Det er vel meget traditionelt. Og nå ja, så får jeg også gaver d. 25., for der er det nemlig min fødselsdag 🙂
Mange hilsner, Maria

Sarah L

Jeg holder altid jul med mine forældre og min søster, og ellers skifter det lidt fra år til år – i dag kommer alle mine bedsteforældre, min moster og onkel og to kusiner fx også. Vi spiser ved 6-tiden med and, flæskesteg, medister, rødkål, brunkartofler og alt hvad der ellers hører til. Så er der ris a la mande, hvor der er een mandel i, og så en tilhørende mandelgave. Vi gemmer altid mandleni kinden til alle har spist færdigt, haha 😉 og derefter er der gaver, hvor det ALTID er mig der deler gaver ud.. Men det er hyggeligt. Og så er der bare lidt slik og småkager og snak, og så tager alle hjem. What, en lang kommentar! Men sådan er vores jul i hvert fald 🙂 god jul, søde dåser!

Laila

Glædelig jul, pudderdamer 🙂

Laila

Jeg plejer at holde stille og rolig jul med familien: mand + 2 (voksne) børn og så min mor. En gang imellem holder vi stor jul med fætrer og kusiner og hele molivitten, men jeg indrømmer at jeg bedst kan lide det som i år – kun den tætteste familie og så masser af god mad.
Ønsker jer en dejlig aften begge to.

Bine

Jeg holder jul med mine forældre og storebror, så ligesom din familie er min meget lille 🙂 Jeg glæder mig til at se hvad der er i lågen d. 24!

Elin

Glædelig jul!!

Din kommentar