Depend julekollektion 2011

Tirsdagstip: Øv dig på looket

Hver eneste gang jeg selv kigger eller shopper makeup, står der en kvinde og kigger tvivlende på ekspedienten, som overbevisende fortæller kvinden, at det ønskede look er fuldstændig uproblematisk at opnå. Kvinden kender godt sandheden, det gør ekspedienten også og derfor bliver der smurt tykt på, når vejledningen og brugen af produkterne bliver simplificeret.
Sandheden er at kvinden sandsynligvis er for flink til at takke nej til at købe produkterne med hjem.
Når anledningen oprinder, finder kvinden den nye makeup frem, hun kigger lidt på den. Vejledningen kværner i hovedet, hvorefter kvinden griber ud efter det, hun plejer at bruge og er tryg ved.

Det er ikke sådan at jeg vil fraråde at købe ny makeup. Ny makeup er en lækker og ofte overkommelig forkælelse, men hånden på hjertet det er sjældent tiltrængt. De mest almindelige looks vi går efter, når der skal købes makeup er det klassiske divalook med sort eyeliner og røde læber og selvfølgelig smokey eyes. Du har set de looks i bladene, på nettet og måske endda prøvet selv eller fået det lagt i butikken. Og du har sandsynligvis også egnede produkter til disse looks liggende i skuffen.

Når du går til fest, vil du selvfølgelig gerne se godt ud og derfor skal makeuppen være tilpas velkendt til, at du tør at kaste dig ud i looket. Alle, der spørger mig, hvordan man gør det ene eller det andet med hensyn til makeup, får samme svar. Det korte svar er nemlig, at du øver dig. Gør det inden sengetid et par aftner om ugen og pludselig er det frygtede pandalook eller den skæve eyeliner fortid. Når du skal til fest næste gang, er du tryg ved looket og kan uden problemer mestre teknikken uden at få koldsved.

Billedekilde: Style.com

4 kommentarer

 • True that! Da jeg for et par år siden skulle til bryllup og begav mig ud i et nyt look (med FARVER – hvad giver du mig!?) øvede jeg det et par dage inden bryllupet og så var det ellers piece of cake på dagen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det er det, jeg mener! Hvor er du sej!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Eller man kan lave en rødvins aften eller 2 med veninderne… vi finder tit hver især teknikker som bare funker, hvorfor ikke dele dem, og grine af hinanden når man kommer til at ligne en panda ? ;-)

  i weekenderne når jeg har tid lægger jeg også som regel en crazy makeup – lige inden jeg går i bad, hvad er mere smart ? du kan øve og hoppe direkte under bruseren bagefter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mia!
   Det er også sådan jeg selv gør…
   Desværre er tiden ikke til venindeaftner pt. men vi har ofte holdt dulleaftner før i tiden!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend julekollektion 2011