Så er MAC Fall Colour med Cindy Sherman online (næsten)

12.10.11

Så kom MAC Fall Colour endelig online. Find den her. Eller det vil sige næsten. For hele kollektionen er ikke på og en del produkter mangler billeder. Og det hele er lidt rodet. For eksempel ligger Lightscapade ikke på siden endnu, men du kan finde den, hvis du søger. Og det vil du, hvis du vil have den, for den bliver snart udsolgt! Det er faktisk lidt synd for Magasin at linke til siden nu, men jeg synes, det ville være endnu mere synd for jer, hvis tingene når at blive udsolgt. Så prøv søgefunktionen på det, I ikke kan finde.

Kollektionen der skiftede navn
Jeg vil også lige benytte mig af lejligheden til at forklare navneskiftet med jer. Kollektionen hedder nu Fall Colour og ikke Cindy Sherman. Men den bærer stadig Cindy Shermans ansigt på billederne. Navneskiftet skyldes ifølge fuldstændig ubekræftede rygter, at parterne er blevet uenige, og at MAC har haft behov for at markere, at Cindy Sherman har bidraget med billederne, men i øvrigt ikke til produkterne.

Det bliver kollektionen dog ikke anderledes af og billeder og produkter er de samme.

Læs foromtalen her
Se sneak peek på udvalgte produkter her
Shop kollektionen her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Mette Straa

Kan høre det ser rigtig surt ud for mig nu! ÆVS! Får først muligheden for at komme i Magasin i morgen (Odense) krydser så meget fingre! åååh nu kan jeg ikke sove i nat 🙁

Pudderdåse Katja

Pssst, se lige indlægget fra i dag Mette!

Highlighter mod highlighter… « Alt det fine

[…] Så er MAC Fall Colour med Cindy Sherman online (næsten) « Shopping « Pudderdåserne […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *