Få styr på øjenbrynene med threading

09.10.11

Da jeg skulle besøge Aveda Beauty Avenue, stod det øverst på min ønskeseddel at få mine øjenbryn under kyndig behandling af Stella Nisreen Kanaan. Hun er dronningen herhjemme udi kunsten at threade bryn, og var faktisk hende, der indførte det i Danmark.

Selvom jeg plukker mine bryn selv, er det slet ikke det samme som at få dem rettet til af en professionel. Samtidig giver threading mulighed for en helt skarp kant, som du ikke kan på samme måde med andre metoder.

Stella lært som teenager at threade af sin iranske venindes mor. Threading er en meget gammel mellemøstlig metode til at fjerne hår med, og da Stella blev drillet af drengene i skolen på grund af overskæg, lærte hun af sin iranske venindes mor at fjerne det med threading.

Selvom jeg normalt passer godt på mine bryn har Stellas behandling gjort en stor forskel. De er langt skarpere, mere markerede og løfter hele mit ansigt.

Min bryn før:
Threading af øjenbryn før og efter

Mine bryn efter:
Threading af øjenbryn før og efter

Threading er også velegnet til at fjerne uønsket hår andre steder i ansigtet, som for eksempel på overlæben, hvor jeg også prøvede det. Det virker meget effektivt og skånsomt mod huden.

Da du fjerner alle hår, selv de allermindste, vil din hud blive rød, fordi den ikke har prøvet at få fjernet de hår før. Jeg var selv ret rød lige efter behandlingen, men samme aften var det væk igen.

Her kan du få det gjort
Eyebrow shaping koster 199 kroner hos Aveda Beauty Avenue. Overlæbe eller underlæbe koster 100 kroner. Det skal holdes ved lige cirka en gang om måneden alt efter, hvor hurtigt dine hår vokser.

Hvordan ordner I jeres øjenbryn?

Stella threader øjenbryn på Aveda Beauty Avenues Brow Bar

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
Kali

I kan få ordnet overlæbe, bryn på Nørrebrogade til 50 kr. Og de er bare så gode til det du kan få lige den form du ønsket dig. Resultatet bliver så godt og “rent”

Pudderdåse Katja

Hvor på Nørrebrogade Kali?

Annika

Vil også høre hvor ??

Charlotte

Hej Pudderdåser,
Ved I om der er nogen i Århus der designer bryn og laver threading?
Kh charlotte

Helene Randløv

Hej Charlotte
Det ved jeg desværre ikke :-/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *