Få længere øjenvipper med MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum

Relancering af Nuxe Rêve de Miel

Her i oktober bliver Rêve de Miel serien fra Nuxe relanceret. Serien er blevet reformuleret, så den nu er helt fri for parabener, men også så cremerne nu er langt mere drøje og plejende end før (det gælder i hvert fald, for de af cremerne jeg har prøvet tidligere: dagcreme, bodylotion og håndcreme).
Med relanceringen skal vi byde tre nye produkter velkommen, det drejer sig om en lækker rensegel til ansigt og krop, en ekstra rig natcreme og en læbepomade som stift. Desværre betyder det også, at vi skal sige farvel til den kendte og elskede Family Balm.

Hvis huden er tør, handler det om at få beskyttet den med noget ordentligt fedt. Og her giver Nuxe huden en håndsrækning med Rêve de Miel seriens cremer. Alle cremerne i serien indeholder rigtig gode og nærende olier, essentielle fedtsyrer, lindrende og regenererende ingredienser og masser af antioxidanter.
Jeg har næsten udelukkende roser til denne serie, det eneste men er de tilsatte parfumestoffer, som jeg gerne havde været foruden. Både af hensyn til allergi men også fordi citrusolier generelt virker ualmindelig irriterende på huden.

Blomsterne og bierne
Alle Rêve de Miel produkterne indeholder, som navnet antyder, honning.
I den forbindelse har Nuxe udviklet et samarbejde med en organisation, som er dedikeret til at bevare bierne: “Un Toit Pour Les Abeilles” (Et tag overhovedet for bierne). Bierne er udrydningstruede og da de står for en meget stor del af bestøvningen af blomstrende planter, er det vigtigt at vi passer på dem. Du kan læse mere om de sponsorerede bier på organisationens franske site.

Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel
Denne tyktflydende honningfarvede rensegel er mit absolutte yndlingsprodukt fra denne serie. Huden renses blidt og skånsomt men stadig effektivt, uden at den føles hverken tør eller stram efterfølgende. Duften er meget kraftig indtil den bliver skummet op med vand, hvor efter duften forvandles til en let og behagelig ren duft.
Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel kommer i en stor pumpeflaske med 400 ml. og den koster 175 kr.

Face Cleansing and Make-up Removing Gel
Denne makeup fjerner er det eneste af seriens produkter, jeg ikke har haft mulighed for at teste. Det betyder at jeg ikke har det helt store at sige om gelen. Nuxe lover en skånsom og behagelig afrensning.
Face Cleansing and Make-up Removing Gel kommer også i en pumpeflaske og indeholder 200 ml., den koster 135 kr.

Ultra Comfortable Face Cream Day
Meget rig og nærende creme, som er fyldt til bristepunktet med gode fedtstoffer, plejende ingredienser og antioxidanter. Cremen føles virkelig behagelig og holder irritation og tørhed væk. Som nævnt ovenfor er duften lige lovlig kraftig for min smag, men den generer heldigvis ikke min hud.
Ultra Comfortable Face Cream Day kommer i en krukke, som indeholder 50 ml. og koster 295 kr.

Ultra Comfortable Face Cream Night
Natcremen er mere nærende og rig end dagcremen, men den er på ingen måde ubehagelig eller fedtet. Huden føles virkelig gennemfugtet efter en nat med denne creme. Natcremen har samme duft som dagcremen.
Ultra Comfortable Face Cream Night kommer i en krukke, som indeholder 50 ml. og koster 295 kr.

Ultra Nourishing Lip Balm
Rêve de Miel seriens Lip Balm er kendt for sin effektivitet. Jeg er blevet anbefalet den et hav af gange, når jeg har eftersøgt den bedste læbepomade. Og Rêve de Miel Lip Balm gør det godt ingen tvivl om det. Den indeholder nærmest ikke andet end gode fedtstoffer og antioxidanter. Det vil sige, hvis man altså ser bort fra citrusolierne, som på en god dag er ok og på en dårlig svider ubehageligt.
Ultra-Nourishing Lip Balm kommer i en krukke med 15 gram og koster 125 kr.

Lip Moisturizing Stick
Den klassiske Lip Balm i en lidt lettere udgave. I stickform er den mere transportvenlig og holder fint formen, trods en dag i lommen. Som Rêve de Miel Lip Balm er den særdeles effektiv og holder tørhed og ubehag væk, men den indeholder desværre også citrusolie, som mine læber altså ikke er glad for.
Lip Moisturizing Stick indeholder 4 gram og koster 55 kr.

Ultra Comfortable Body Cream
God og nærende bodylotion som føles rigtig behagelig på huden. Som resten af seriens cremer er den spækket med gode og plejende ingredienser. Den virker mildt exfolierende, så man kan være sikker på en blød og gennemfugtet hud.
Ultra Comfortable Body Cream er i pumpeflaske og indeholder 200 ml. og koster 195 kr.

Hand and Nail Cream
Den er mere rig og nærende end den tidligere udgave, som jeg har anmeldt her på bloggen. Til at begynde med syntes jeg ikke, at den trængte lige så godt ind i huden, men det skyldtes, at den er langt mere drøj i brug. Den har en let, lækker og mindre gennemtrængende duft end seriens øvrige produkter.
Hand and Nail Cream kommer i en tube med 75 ml. og koster 99 kr.

Ultra Comfortable Foot Cream
Meget lækker og plejende creme. Den indeholder urea, som sørger for at fødderne forbliver bløde. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.
Ultra Comfortable Foot Cream kommer også i tube med 75 ml. og den koster 110 kr.

Nuxe kan købes i stormagasiner, Matas og i udvalgte parfumerier.

9 kommentarer

 • Nanna

  Hej dåser ;D
  Jeg tænkte i må være de rigtige at spørge..
  Er der en serie med forskellige produkter både cremer og make-up, som er lavet uden de ødelægger regnskoven eller naturen i det hele taget? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Nanna.

   Der findes desværre ikke miljømærket makeup (endnu, det må komme snart) men der er flere hudplejeprodukter, du skal gå efter Blomsten og Svanen, som er hhv. det europæiske og det nordiske miljømærke, som sikrer at det er miljøvenlige produkter. Det er de samme mærker, du kender fra andre varegrupper også.

   Du kan læse om dem her: http://www.ecolabel.dk/

   Derma Eco, Rudolph Care, Avivir Grop mm. er eksempler. Og selvfølgelig neutral, mini risk og de klassikere.

   Aveda er kendt for at gå meget op i deres miljø og de har en makeuplinje, men de har ingen certificeringer, så du har kun deres eget ord for det.

   Kærlig hilsen Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Okay, tak :D

   Hvad med origins? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Næææ. De har vist bare puttet en masse planteekstrakter i deres produkter ;-)

   De siger, de gør en masse, og det gør de sikkert, men når det ikke er europæiske produkter har vi ikke mærkningerne til at bevise det.

   Plus hvor er det miljøvenlige i at købe produkter, der er fragtet halvvejs over jorden? At købe rimeligt lokalt og gå efter miljømærkerne må være de bedste bud.

   Og husk, naturlige produkter lavet på plantestoffer er ikke det samme som miljøvenlige og omvendt. Neutral fx er lavet på gammelkendte milde og miljøvenlige kemiskfremstillet ingredienser og er super miljøvenlige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Okay. Søger bare noget hvor man er 100% på at de IKKE ødelægger regnskoven :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tusind tak for svarene :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg har ledt efter en dagcreme hvortil jeg har 4 krav: parabenfri, effektiv ifølge ingredienserne, god i brug og minimum spf 15, men af en eller anden grund så er det umuligt at finde en creme hvor alle krav er opfyldt. Er denne cremes ingredienser effektive? Efter at have læst Paula Begouns anmeldelser af mange kendte produkter på Beautipedia må jeg sige at rigtig mange cremer dumper ud fra ingredienser så jeg bliver helt i tvivl :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er ret sikker på, at Paula ville lade denne dumpe også ud fra sine kriterier :) Hvad mener du med effektiv? Hvad skal den kunne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Var stor fan af Family Balm – har I et forslag til en værdig afløser der kan det samme? Mærket er underordnet. Bh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få længere øjenvipper med MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum