Tirsdagstip: Brug Bronzer

20.09.11
Bronzeren er lagt meget kraftigt på i venstre side.

Det er vist de færreste, som har nogen glød at holde ved lige, hvis de har holdt ferie i Danmark. Og dig, som faktisk nåede at få lidt glød, oplever med garanti, at den er falmet væsentligt efterhånden.
Selvom jeg for mange år siden har accepteret, at jeg aldrig igen bliver brun af solen, så er det nu alligevel rart med lidt kulør. I år har jeg selv brugt min bronzer meget mere flittigt end nogensinde før. Hvad det skyldes, ved jeg egentlig ikke, men faktum er, at mine yndlinge alle er blevet brugt flittigt.
Hvis du er i tvivl om, hvordan du får det mest naturlige resultat med din bronzer, kan du læse Pudderdåsernes vejledning her. Det er ikke hver dag, man får lov til at tegne sorte streger i ansigtet på en dåse, så jeg var nødt til at genbruge billedet fra vejledningen igen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Malsen

Min bronzer er det absolut vigtigste efter min mascara i min makeuppung – sjovt billede i øvrigt 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Malsen!
Sjovt nok er Katja ikke helt enig i, at det er et fint billede, jeg forstår det ikke 😛
Mvh. Helene

Marie

Hej mine søde dåser!
Jeg har lige et par spørgsmål. Jeg var på udkig efter en bronzer, og købte på jeres anbefaling ELFs bronzed mineral glow. Jeg har det problem, at den smelter så hurtigt ind i huden, at jeg ikke når at tone den ordentligt ud!
Jeg fandt jeres vejledning du der linker til rigtig god, men kan alligevel ikke rigtig få det til at funke, på grund af produktet. Er det noget jeg gør forkert? Eller er mineralmakeup bare noget der bliver flydende når det rammer huden? Lige der hvor penslen først rammer, kommer der så en streg, så slutresultatet bliver aldrig pænt.
Derudover har jeg en forespørgsel, godtnok noget helt andet – I har jo lavet fine lipliner-påføringsguides, osv. Kunne man mon på sigt få jer til at lave et indlæg om brug af læbestift og/eller lipliner, for os med en meget hjerteformet mund? Er ikke sikker på hvad det kaldes. Når man har en stor amorbue. Der egner de gængse guides sig ikke, da overlæben er rigtig tricky at gøre noget ved, da den ikke ligner underlæben og er lige ud af landevejen. Uf, nu blir det vist kryptisk, håber I ku følge mig 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Marie!
Jeg vil gerne give dig et ordentligt svar, men har ikke tid lige nu, jeg kigger lige på det i aften. Når jeg sidder med produktet foran mig. Jeg synes nemlig slet ikke, at jeg kan genkende det med at den smelter.
Kan jeg lokke dig til at tage et billede af dine læber? Jeg vil meget gerne se, om jeg kan målrette en guide til dig, men jeg vil være HELT sikker på, at jeg har forstået dig rigtigt 🙂 Du kan sende billede til mig på helene@pudderdaaserne.dk
Mange hilsner Helene

Pudderdåse Helene

Hej Marie!
Desværre blev det lidt sent inden jeg kom hjem i går…
Jeg har prøvet og prøvet med elfs bronzer både i går og her til morgen og jeg kan simpelthen ikke få den til at gøre det, du beskriver 🙁
Vil du skrive helt præcis, hvad du bruger inden og hvilken pensel du bruger, så forsøger jeg gerne igen 🙂
Umiddelbart tænker jeg, at den måske kommer på for tidligt efter creme/foundation.
Skriv endelig igen 🙂
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *