Og vinderen af Nivea konkurrencen er....

Anmeldelse: Beautyblender

Beautyblender

Beautyblenderen har længe været et af de mest hypede produkter på YouTube og amerikanske blogs, og nu er der også kommet en dansk forhandler (der har vist været en før, men denne gang er det en officiel og med en mere fornuftig pris).

Beautyblenderen er en eliptisk formet pink svamp med en blød overflade, som kan bruges til at påføre og blende cremede produkter. De fleste bruger den til foundation, men du kan også bruge den til cremeblush, cremet highlighter, cremebronzer mm.

Jeg er og bliver en penseldåse, jeg foretrækker til enhver tid mine pensler, men dette er en rigtig god svamp. Den er eminent til at blende foundation ind i huden, og det giver et flot og aibrushed resultat. Ikke mindst er den ret idiotsikker, det er stort set umuligt at gøre forkert.

Kan bedst lide den tør
Beautyblender anbefaler at man fugter svampen først for at undgå, at den suger for meget produkt. For mig fungerer det ikke, den bliver for fugtig og fortynder min foundation, synes jeg. Jeg kan bedst lide at bruge den tør og synes ikke, den suger ret meget. Du kan med fordel give den et let sprøjt med en forstøver i stedet, så den bliver mindre våd, hvis du gerne vil fugte den lidt.

Jeg har også lagt cremeblush på, og resultatet blev også fint. Den blendede godt og den spidse form gav god præcision. Hvis du vil bruge en Beautyblender til både foundation og cremeblush bliver du dog enten nødt til at have to eller at vaske den, efter du har brugt den til blush. Du vil ikke have pink cremeblush blandet i din foundation.

En dyr svamp
Min eneste anke mod Beautyblenderen er prisen. Den koster 169 kroner, og det synes jeg er mange penge for en svamp. Du kan få en udemærket pensel for det samme beløb, og jeg er altså en penselpige. Men det skal ikke afholde mig fra at anbefale den, for det er et godt redskab.

I kan også se den pink svamp i brug i Beautyblenders egen men meget informative how-to video her.

Her kan du købe det
Du kan købe Beautyblenderen på My-roots.dk for 169 kroner stykket eller 249 for to.

21 kommentarer

 • MAC har også nogle pink svampe, er det tilfældigt, at de også er pink, eller? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har selv tænkt tanken ;-) De er helt nye og er kommet efter at Beautyblenderen blev et hit. Well….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow………….. De siger den kun kan holde op til 3 mdr. hvis man vedligeholder den ordentligt :-S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille spørgsmål som er helt off-topic – Men jeg spørger nu alligevel fordi jeg synes i altid giver så uddybende svar.. :)

  Jeg overvejer at farve mine vipper, og ville høre om i har prøvet at gøre det selv? (for eksempel med det man kan købe i matas)
  Eller om i vil anbefale at man får det gjort hos en frisør?
  Og er det overhovedet noget der er værd at smide penge efter – eller kan man ikke se nogen reel forskel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tina

   Spørg endelig løs. Det gør helt sikkert en stor forskel og er pengene værd, hvis du har lyse vipper.

   Jeg har selv mørke vipper, så har ikke selv prøvet, så ved ikke om man kan gøre det selv. De farver man kan købe til hjemmebrug er magen til dem salonerne bruger (det gælder også hårfarve) så forskellen er i hændernes teknik. Jeg ville foretrække salon, fordi jeg forestiller mig, det er svært at gøre selv? Man skal jo have lukkede øjne imens?

   Men jeg håber nogen der har prøvet selv kan svare dig bedre :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Da jeg blev konfirmeret for, ja, 6 år siden, fik jeg farvet mine vipper. Jeg har nemlig ret lyse vipper :) Først prøvede jeg brun, for at det skulle være lidt naturligt, men det gjorde ikke en stor forskel – men sort synes jeg fungerer godt :) Men jeg synes bare det er for dyrt i forhold til at man skal farve dem forholdsvist ofte – så ender det jo med at blive meget dyrere end selv en dyr mascara. Men det er selvfølgelig rart ikke at behøve mascara hver morgen ;) Dog har jeg ikke prøvet at farve dem selv, kun hos frisør.

   :) – Sarah.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Hvis du ender ud med at gøre det selv så er den i Matas rigtig god og gør jobbet. Husk at finde en sort farve og ikke en blå/sort! – desuden er der til rigtig mange gange i sådan en pakke :-)

   Mht til at gøre det selv er det ikke super svært, jeg plejer at tage et øje af gangen, men det kan sagtens lade sig gøre med to, hvis man har travlt :-) – Det eneste det kræver er at du tager dig god tid, og vælger en dag hvor du har fred og ro (i hvert fald første gang)

   I brugsvejledningen er der også tips og tricks jeg har fundet hjælpsomme :-)

   Lige en ting mere, de vippe farver virker også på øjenbrynene, og der er det bare at putte farven på og tørre den HURTIGT af med en våd vatrondel så de ikke bliver kul sorte, processen kan evt. gentages hvis det ikke var nok :-)

   Håber mit svar var hjælpsomt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina!
   Hvis du har naturligt lange vipper, giver det udemærket mening at farve dem. Jeg har selv fået farvet vipperne et par gange og for mit vedkommende er det spild af penge. Det eneste hjemmefarvnings produkt til øjenvipper/øjenbryn jeg har prøvet er Hanne Bang og det fungerede udemærket. Hvis jeg skulle farve vipper regelmæssigt, ville jeg dog vælge at få det gjort hos en frisør.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Hej Tina.

   Jeg har selv lyse vipper og har prøvet både at få dem farvet hos en frisør og derhjemme. Resultatet er det samme og helt vildt godt synes jeg.
   Jeg har kun gjort det hjemme med hjælp fra en veninde, men det fungerer rigtig godt og er langt billigere end at gå til en frisør.
   Jeg brugte farve fra Matas.
   Da jeg er meget lys bruger jeg brun eller sortbrun, det ser mest naturligt ud. Og trænger man til ekstra effekt kører man jo bare lidt mascara henover:)

   God fornøjelse med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Altså jeg må sige den der svamp der tænder mig overhovedet ikke ville aldrig købe den, jeg er og bliver også kun til pensler.

  Angående farve af vipper så har jeg fået gjort det i mine unge dage fordi jeg er meeeget lys, har hvide vipper og øjenbryn(ØV). Mine øjenbryn farver jeg selv og har gjort det i mange mange år. Men med hensyn til vipper så blev jeg skuffet hver gang jeg fik gjort det hos frisøren, jeg synes selv at jeg stadigvæk så alt for fersk ud, så jeg skal have både eyeliner, øjenskygge og mascara på for ikke at ligne udskidt ælbegrød. Så hvis man tror det giver samme effekt som med mascara bliver man meget skuffet medmindre ens øjenvipper er kraftige og meget lange fra naturen af. (og af en eller anden grund så det er sgu næsten altid mænd der har de lange flotte vipper ØV uretfærdigt)

  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Se det sidste har du nemlig ret i Tina. Her i huset har både min mand og søn de mest vanvittige lange dådyr øjenvipper. Det er HELT ekstremt. Og jeg har de mindste og fesne af slagsen. Hvad pokker er meningen med det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er selv til pensler men købte Beautyblenderen og må sige den er helt utrolig. Kan ikke forstå hvordan man bare kan afvise noget man aldrig har prøvet? Man kan altid diskutere prisen men den er altså rigtig rigtig god at bruge og kan godt forstå den er blevet populær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg farver ofte vipper. Har ikke helt lyse vipper, men hvis jeg farver dem med helt sort farve så behøver jeg ikke bruge mascara, hvilket jo indimellem kan være praktisk.
  Jeg tør ikke gøre det selv, men hvis man får en anden til det kan man altså lige så godt gøre det der hjemme. Jeg kan INGEN forskel se på når min mor gør det herhjemme og de to gange jeg fået det gjort hos en frisør. Andet end prisen. Jeg vil mene at alle med en IQ over 80 kan farve øjenvipper på andre. Især fordi vejledningen på pakken er ret udførlig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sofie,

   Det tror jeg du har helt ret i, men for mit vedkommende er det et spørgsmål om tillid. Jeg er ellers ikke sådan at skræmme, men at sidde der med lukkede øjne, Uuuuuhhh! Jeg går nærmest i panik.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg har ofte været inde og kigge rundt på jeres blog! Super fin!
  Jeg vil bare komme med et godt tip her til jer og til jer der læser jeres blog.
  Jeg synes personligt at det er alt for dyrt til sådan en svamp at den skal koste 169,- Jeg tænkte så at det jo ikke kan være særlig svært at skabe denne svamp. Jeg søgte på ebay og fandt en der jo stortset er den samme til 14 dollars inkl. porto til DK. Den er jeg super glad for! Jeg tænkte bare lige at det måske var værd at vide…
  http://www.ebay.com/itm/Beauty-Makeup-Blender-Foundation-Blending-Sponge-PINK-1-NIB-latex-free-/110764694330?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ca171b3a

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt Alberte! Og tak for de pæne ord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej❤️
  Jeg er ny på denne blog, det var ret tilfædeligt jeg kom ind på den❤️Men super fin og godt beskrevet og al det der!❤️jeg har selv haft sådan en beutyblender og ELSKEDE den virkelig højt❤️Har tænk mig at købe en ny (men ikke til den pris i har vist, jeg køber de biligere) men så var det at jeg tænkte hvor lang beutyblenderen holder?For til sidst har den jo suget meget concealer osv!❤️Så søgte på Google og derfra kom jeg ind på denne blog!❤️Men i har ikke svaret på hvor lang tid den holder❤️Har nemlig hørt der kan komme mug inde i midten på den efter lang tid?❤️
  Håber i kan svare på disse ting før jeg køber en ny❤️
  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   Min bliver vasket minimum hver fjortende dag, hvorefter den tørrer helt op. Der er meget stor forskel på de forskellige svampe, og Beautyblender er efter min mening ikke sammenlignelig med de andre og billigere modeller. Jeg synes faktisk bedre om de almindelige små trekantede svampe til sammenligning. Det er ikke til at sige, hvor længe den holder for dig… det kommer an på hvordan du bruger den, hvor ofte du vasker den, og hvad du bruger den til. Min ældste Beautyblender er vist et par år gammel, men jeg kan ikke huske det. Min nyeste fik jeg for et halvt års tid siden.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla borring

  Hejsa ang. Det med hvad der står på min ønskeliste,kunne jeg ikke skrive deroppe, men skriver det bare her.
  Jeg ønsker mig:
  Beautyblender
  Sådan en der til at rense børster
  Ja og meget mere….☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Når man ikke kan svare på et indlæg, er det fordi kommentarfeltet er lukket, det bliver det, når konkurrencen er slut og vinderen fundet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen af Nivea konkurrencen er....