Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

23 kommentarer

 1. Mette

  Hej:)
  Super blog – er i gang med at læse op på alle de gamle indlæg.
  Et spørgsmål til din sidste kommentar: Jeg har et stykke tid overvejet at investere i Rudolph Care ansigtsolien, men prisen skræmmer en smule, så jeg blev ret glad for at høre, at kropsolien kan bruges i ansigtet. Men er den i nærheden af at være lige så god/effektiv/fugtgivende som ansigtsolien – altså i ansigtet?
  Mette:)

  • Pudderdåse Katja

   De er anderledes. Ansigtsolien er ren acai-olie uden andet i. Spørgsmålet er så om ren acai-olie er 800 kroner værd for en lille flaske? Acai-olie er en antioxidant-superstar, men er når alt kommer til alt bare antioxidanter og dem kan du få på mange måder. Der findes mange stoffer, der er antioxidanter, og Acai er ikke nødvendigvis bedre end andre. Ingen tvivl om, at det er et godt produkt, men jeg er helt enig med dig i, at det er super dyrt. De er to vidt forskellige produkter, men der er også en god portion antioxidanter i denne. Olivenolie er en fremragende antioxidant også, det lyder bare knap så eksotisk ;-)

   • mette

    Tusind tak Katja, for at du tager dig tid til at uddybe så grundigt:)

    • Pudderdåse Katja

     Velbekomme Mette :)

 2. Marianne J

  Kære dåser,

  Har I prøvet nogle af de andre produkter fra denne serie? Her tænker jeg noget til min ekstremt tørre og følsomme hud?

  Elsker jeres skønne anmeldelser :-)

  Kh
  Marianne

  • Pudderdåse Katja

   Hej Marianne
   Nej jeg har ikke prøvet andet desværre.
   Kh. Katja

 3. Charlotte M

  Den lyder jo vildt lækker. Men helt ærligt, så tror jeg overhovedet ikke på, at den kan noget helt fantastisk som ingen andre cremer kan. Med en literpris på næsten 4450 kr. må jeg altså sige nej tak. Vil meget hellere investere i en Decubal Body Oil med en literpris på 600 kr. Kan slet ikke forestille mig hvor mange penge de må tjene på den anden – hold da op! :)

  • Pudderdåse Katja

   Jamen jeg er enig med dig langt hen ad vejen Charlotte. Det er mange penge. Decubals version kan dog desværre ikke prale af ret mange antioxidanter.

 4. pernille a

  Hej, tak for en skøn blog, og ikke mindst brugbare anmeldelser!!

  Har lige et superpinligt spørgsmål: Har ikke helt forstået hvordan man bruger olier, -der står altid at de skal smøres på lige efter badet, mens huden stadig er fugtig, -vil det sige at man ikke skal tørre sig med håndklædet først??

  • Pudderdåse Katja

   Ingen spørgsmål er pinlige! Og selvtak :-)

   Som jeg forstår det, og nu må nogen rette mig, hvis jeg tager fejl, så skal man tørre sig først, men huden er jo stadig en smule fugtig og varm lige når man har tørret sig med håndklædet og det er der, man smører sig ind i olien. Sådan tolker jeg det :)

 5. Mille

  Ang olie og våd / fugtig hud, så fungerer det rigtigt godt hvis du masserer olien ind lige når du står ud af badet ,og derefter “dupper” dig tør med håndklædet. (lufttør gerne hvis du har tid)
  Inden du har fårt smurt creme i ansigtet er du tør og blød og klar til at tage tøj på ;)

  • Pudderdåse Katja

   Tak Mille, det må jeg prøve :)

  • pernille a

   Tak til jer begge :-)

 6. Maria

  Ved I, om der er ligeså mange antioxidanter i almindelig olivenolie som i den her luksus-udgave?
  Jeg tænker, om der er forskel i processen, når en olie skal bruges til kroppen frem for til madlavning?
  Jeg ved godt, at den her også indeholder mandel- og jojobaolie, som helt sikkert bidrager med ekstra antioxidanter, og at der ikke er risiko for at komme til at lugte lige rigeligt af køkken, men for mig kan en god olivenolie lige efter badet fungere ganske udmærket.
  Men jeg er lidt nysgerrig efter at vide, om jeg mister noget på antioxidant-fronten ved at snuppe olien fra køkkenskabet i den sammenhæng.

  Kh. Maria.

  • Pudderdåse Katja

   Nu skal jeg passe på med at komme med sammenligninger, det har jeg ikke helt datagrundlaget til, men olivenolie fra køkkenet er en udemærket kilde til antioxidanter. Den har også antiinflammatoriske egenskaber, indeholder gode fedtsyrer og meget mere. Så smør løs, hvis du kan holde lugten ud :-) Du mister den gavnlige effekt af mandel og jojoba, som har den her evne til at efterligne hudens egne lipider. Men du kan jo gå i gang med at blande din egen kropsolie :) Vindruekerneolie har også gode antioxidanter i sig og den lugter ikke.

   Der er ikke antioxidanter i mandel og jojoba.

   • Pudderdåse Katja

    Tror jeg skal lave et “bland din egen kropsolie”-indlæg. Jeg kan mærke inspirationen komme over mig :-)

    • Maria

     Tak for et hurtigt og meget brugbart svar. Og med opklaringen på, hvad der indeholder antioxidanter.
     Selvom det selvfølgelig ikke er det samme som et færdigkøbt produkt, synes jeg, det er fedt at høre om billigere tips og alternativer, så jeg hepper helt sikkert på din inspiration og håber på et “bland din egen kropsolie”-indlæg :)

 7. Pia

  Hååååber på et bland-din-egen-kropsolie-indlæg !!!! :)

  KH PIA http://www.beautycurry.com

 8. Rikke

  Har afprøvet alle rudolph care produkter og har været rigtig glad for dem. Især den dyre facial oil. Den rene acai olie giver huden en flot glød pga farven. Der skal bruges meget lidt og når den lige er varmet op på huden kan man faktisk smørre rundt længe. Den virker ekstremt helene på tør eksempræget hud.Uundværlig om vinteren. Til forslaget om at bruge bodyoil i ansigtet vil jeg foreslå at man kan gøre det sommer og bruge den dyre om vinteren hvor huden er mere udsat og hvis man feks er helårs cyklist.
  Acai olie er rig på vitaminer mineraler og essentielle fedtsyre (omega3,6,9)

 9. Hej jeg har først fundet jeres blog nu, men jeg er rigtig positiv. Det er dejligt med anmeldelser og en kritisk vinkel på de mange skønhedstrends…. jeg vil bare sige, at jeg var glad for den lille svada omkring økologisk hudpleje. Jeg har nemlig også oplevet irriteret hud og knopper ved brug af fx Jurlique selvom de “naturlige” produkter hypes allesteder.
  Det er godt at vide, at det ikke kun er mig der har det sådan!

  • Pudderdåse Helene

   Hej Asha!

   Tak for de søde ord! Vi er begge skeptiske overfor de naturlige produkter og kan se på reaktionerne her på bloggen, at vi langt fra er de eneste, så det er du heller ikke :)

   Mvh. Helene

 10. Katrine

  Ved du, hvad der virker bedst; body oil eller body lotion? Er det en smagssag, om man er til olie eller creme, eller er den ene værd at fremhæve frem for den anden?
  På forhånd tak for hjælpen.

  • Katja Moikjær

   Kære Katrine
   Det er en smagssag. Vælg den konsistens, du bedst kan lide.
   Kh. Katja

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk