Kokosolie til håret

Tirsdagstip: Husk altid at få en prøve med

Yves Rocher produkt prøver

Foto: Yves Rocher

Det er så ærgerligt at komme hjem med et produkt, man ikke kan tåle eller lide, en upassende farve og så videre. Der kan være tusind gode grunde til at bytte et produkt og derfor er det MEGET vigtigt, at du ALTID husker at få selve produktet plomberet og at du får en prøve med ved siden af.

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at både Katja og jeg anbefaler de produkter, vi har gode erfaringer med eller har hørt eller læst mest godt om. Og selvom vi altid har ret (haha!), så kan det være, at du af den ene eller den anden grund er uenig i vores begejstring eller at der er helt andre grunde til at det anbefalede ikke passer dig.

Derfor er det så vigtigt at huske at få en prøve med, enten inden du køber eller sammen med det plomberede produkt. Dette gælder både, når du køber til dig selv og til andre.

Det er ikke alle brands, der laver små prøver, men i butikken kan du altid bede om en prøve (dog med undtagelse af mascara og lignende). Bliv ved med at spørge til ekspedienten har lavet en til dig. Det er ikke flovt at spørge og du skal ikke være tvunget til at stå i butikken og tage stilling til farver, konsistenser og lignende.

Kære læser, husk det nu!

3 kommentarer

 • Sussie

  Sikke en gang fis!
  Ved nogle produkter kræves en tilvænning, og derfor kan første brug af produktet få det til at virke dårligt, simpelthen fordi det er aktivt og effektivt.
  Dårlige og billige cremer er ofte fyldt med en masse ingredienser der får huden til at virke blød og silkeglat, men uden en eneste gavnlig effekt i de dybere lag.
  Prøver giver et forkert billede at produkters effekt, især hvis man bare forlanger en prøve, uden at have fået kompetent rådgivning.
  Dårligt råd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er nu ikke helt rigtigt Sussie. For det første er det oftest akkurat de samme ingredienser, der er i billige og dyre cremer. Der er ikke forskel der. Dyrere cremer virker ikke i dybere lag eller mere effektivt på nogen måde. Og det er en lige god ide at få en prøve på de billige og de dyre cremer, der er ingen forskel der.

   Det er faktisk en rigtig god idé at få en prøve. Dels for at teste om man er allergisk overfor produktet og dels for at tjekke concealere og foundations i dagslys. Selvfølgelig kan man ikke teste den fulde effekt af et produkt på en enkelt dag, men man kan tjekke for problematiske reaktioner og man kan tjekke konsistens og farver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Jeg er nu ikke helt enig med dig, Sussie. Jeg er f.eks. ret allergisk overfor parfume, og nogle produkter reagerer jeg kraftigt på, mens andre er helt fine. Så jeg sørger altid for at få en prøve med så jeg i ro og mag kan teste et produkt før jeg smider x antal kroner efter det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosolie til håret