TRESemmé nu i miniformat

Kokosolie til håret

Kokosolie

I har vel efterhånden hørt til hudløshed, at hår er dødt, og der findes ikke noget, der kan reparere det. Det er faktisk kun 99 procent sandt. For der findes en lille mirakelkur, der har videnskabeligt belæg for at kunne til dels reparere slidt hår.

Jeg går sjældent ind for at gå i køkkenet og finde sin hud- og hårpleje der. I finder ikke mig stå og blande min egen maske af havegryn og honning. Men når der er så enestående videnskabeligt belæg for påstandene, så vil jeg alligevel gøre en undtagelse.

For en gruppe forskere har for nogle år siden fundet ud af, at kokosolie har en enestående evne til at trænge igennem det yderste lag af håret og ind i kernen, hvor det kan genopbygge noget af kernen af fedt, som befinder sig inde i håret. Dette vil ikke have nogen særlig effekt på de yderste hårlag, men det vil hjælpe tørt og slidt hår. Undersøgelsen viste, at bruge af kokosolie forebyggede tab af proteiner fra håret og dermed beskyttede håret på en unik måde.

Der er andre former for olie, der har samme effekt, men ikke alle former har denne egenskab. Det handler om oliens struktur. Af andre typer, der er undersøgt har olivenolie og avocadoolie lignende egenskaber, mens andre olietyper slet ikke kan gøre det samme. Men kokosolie skulle ifølge undersøgelsen have de bedste egenskaber.

Arganolie, som er nutidens hypede håringrediens nummer et, er slet ikke undersøgt for det, så det er ikke muligt at sige noget om dens evner.

Kokosolie som hårkur og hårolie
Dette betyder, at kokosolie faktisk er noget af den bedste hårkur eller hårolie, du kan give dit hår. Jeg har eksperimenteret lidt selv, og lært på den hårde måde, at der skal en lille smule til – MEGET lidt – hvis man bruge den som leave-in hår olie. Vi snakker en lillefingernegl til mit hår, jeg havde en uheldig wet-look episode hvor jeg havde brugt for meget. Så pas på!

Men så får du også dejligt blødt hår. Den er også god som en hårkur, du skyller ud af dit hår igen. Til gengæld er det en billig fornøjelse. Et halvt kilo kokosolie i supermarkederne koster en 60-70 kroner, og der er nok til resten af året.

Hvis du selv vil lege med dette, så gør dig selv en tjeneste og køb den lugt- og smagfri version af kokosolie. Ellers kommer du til at gå rundt i en sky af kokosduft.

Husk det her er noget, der sker inde i hårets kerne, og skællene på hårets yderside vil stadig have brug for en god balsam til at lægge dem ned.

Kilde: J Cosmet Sci. 2003 Mar-Apr;54(2):175-92.

Her kan du købe det
Du kan købe kokosolie i supermarkeder, helsekostbutikker og på nettet. De koster typisk 60-70 kroner for 500 gram.

81 kommentarer

 • Julie

  Ved du noget om, hvor længe det skal sidde i håret, for at have en effekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan jeg desværre ikke finde oplysninger om. Journal of Cosmetic Sciences artikeldatabase driller mig HELT vildt lige nu. Jeg prøver ellers at se, om man kan se, hvor længe forsøgspersonerne havde det i. Jeg bliver dig svar skyldig og vender tilbage senere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Super, tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige smurt en masse kokosolie i håret, og tænkte at jeg lige her hos dåserne kunne finde ud af hvor lang tid det skal sidde i :)
   Nu er der gået 2 år, mon I har fået databasen til at virke, og fundet et svar? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hahaha… L din spøgefugl…. Næææ, nu venter vi to år mere med år løfte sløret for netop dette svar :-P
   Jeg bruger det tit til ældstens hår og dèr sidder det mellem 10-120 minutter. Det giver et godt resultat… Hvis du kan overskue at sove med det i, vil jeg anbefale det :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget interessant, det er helt sikkert værd at prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger meget gerne en hjemmelavet kur med olivenolie til mit hår (blandet med honning og rosmarin) og resultatet er intet mindre end fremragende.

  Jeg bruger masser olie til mit tørre og slidte hår, men det skal naturligvis skylles ud efterfølgende.

  Jeg kommer olieblandingen i tørt hår, lader det sidde med husholdningsfilm og håndklæde om i ca. ½ time (eller længere) og her kommer så den MEGET vigtige del – når du bevæger dig ud i bruseren er det meget vigtigt at du kommer en STOR klat shampoo (mindst dobbelt af den mængde du plejer at bruge) på håret og masserer det godt ind, vel at mærke INDEN du tænder for bruseren!

  Dette er meget vigtigt- bliver dit hår vådt inden shampooen kommer i, vil olien blot skyde vandet og du vil ikke kunne få olien ud af håret.

  Følger du derimod dette råd vil du blive overrasket over hvor lækkert dit hår bliver – og det bliver ikke den mindste smule fedtet.!

  Mvh Mia
  http://www.fashionfairytales.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for det Mia. :-) Og nu har du oven i købet videnskabens ord for at olivenolie virker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kære Mia

   Hvis man gør, som du beskriver, er det let som en leg. Det er bare så vigtigt at huske, at shampooen skal i håret inden man gør håret vådt ellers skal man virkelig vaske håret MANGE gange for at få olien ud.

   Jeg bruger også oliekur til min søns lange hår med godt resultat. Er det for duftens skyld du tilsætter rosmarin?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

   hvor meget skal der i blandningen af de forskellige ting :-D ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   virkelig?
   jeg plejer bare at vaske det ud med balsam – de binder sig til hinanden af en eller anden årsag :)
   har aldrig haft problemer med det på den måde (og jeg bruger ret voldsomme mængder kokosolie til mit krøllede hår) :)
   fandt også ud af at aloe gel er et fint alternativ til krølle gel – hvis man som mig vil have et billigt alternativ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Den I har vist et billede af, er vidst ikke smags- og duftfri:-) En anden læser siger, at man skal huske at putte shampoo i før man gør håret vådt, og det er jeg sikker på også er rigtigt, hvis man “normalt” hår. Jeg har dog ret tørt hår, og behøver slet ikke at putte shampoo’en i først, selvom bruger rigtig meget olie. Så sparer jeg både shampoo og mit hår får det optimale ud af olien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej det har du ret i Josefine :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Josefine!

   Bruger du den så ikke udelukkende i spidserne?

   I øvrigt har du helt ret med hensyn til den viste kokosolie. Katja ledte længe efter en lugtfri kokosolie til et andet formål og det var ikke den viste jeg fandt til sidst.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Nej, jeg bruger den til hele håret, så det næsten er vådt. Men jeg har også ret tørt, langt hår, så tør ikke sige, om andre ikke får fedtet hår;) Bruger det også som serum, når håret er nyvasket, og det virker også super, som I jo også skriver…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak, fordi du svarede :) Jeg må prøve på ældstens har, mit eget har ikke rigtig brug for olie.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er en FANTASTISK hårkur.
  Har selv brugt økologisk kokosolie som hårkur i et halvandet års tid, og man kan tydeligt mærke forskel på håret bagefter. :) Den eneste ulempe ved det er efter min mening, at det er lidt noget svineri, da det jo er olie, og derfor godt kan dryppe lidt. – derfor anbefaler jeg, at man har et håndklæde rundt om skuldrerne til at tage det værste, og evt. en engangs badehætte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fantastisk at høre fra en, der har prøvet det igennem længere tid. Tak Sanne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja, hvor står du så mht. at bruge shampoo? For grunden til, at mange forsværger silikonerne er jo netop, at de skal vaskes ud med de meget udtørende sulfater, som er i shampooen, mens andre udglattere kan skylles ud med vand i stedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Natacha, det er sjovt, du spørger om det. For jeg sidder lige nu og er ved at lægge et indlæg på om sulfater. Sulfater er GODT og silikone er GODT.

   Du kan ikke få rent hår uden sulfater. Og heldigvis findes der rigtig mange forskellige slags sulfater, så hvis man har sart hovedbund, kan man sagtens undgå Sodium Lauryl Sulfat, som er den, der kan irritere hovedbunden. Læs mere om 15 minutter, når indlægget kommer på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Bruge du kokos olien efter eller bagefter, du har kommet shampoo og balsam i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dominique

  Jeg er helt enig I at kokosolie er et fantastisk produkt! Jeg har naturligt MEGET krøllet og tørt hår og det er et mirakelprodukt for mig. Jeg har faktisk lavet en video om hvor meget jeg elsker kokosolie :) Jeg bruger det også som kropsolie, det giver den blødeste hud!
  http://www.youtube.com/watch?v=lKDg0HUwZXI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  OG DET PASSER!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Mon I stadig kommenterer på gamle indlæg? :)

  Skal olien i tørt eller fugtigt hår? Skal man putte shampoo i INDEN man kommer vand i når det skal vaskes ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det gør vi da :-) Du kan putte den i både tørt og fugtigt hår, og du kan bruge en lillebittebitte smule som en slags serum, som du ikke vasker ud bagefter, eller du kan lade den side som en almindelig hårkur og vaske den ud bagefter. Når du skal vaske den ud er det som du skriver en rigtig god idé at putte shampoo i FØR du gør håret vådt. Ellers kan det være svært at få ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise H

   Takker ydmygt :-) så tror jeg, at jeg kaster mig ud i det. Men måske ikke det mest befordrene for min slankekur, at smørre noget i håret der dufter af flødeboller ;-) men I’m strong, I can do it hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Har du duftet til kokosolie? Det dufter ikke lækkert af flødeboller. Bare virkelig… Klamt! Tror det er godt for din slankekur også :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseH

  Haha ;-D det kan da godt være det effektivt tager enhver trang til søde sager….hvad mon jeg så kan smørre i for at miste trangen til chips og rødvin?? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kender jeg – desværre – ingen kur mod. Sig til når du har fundet den :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LouiseH

   Deal ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skadet hår. Hvis i er interreseret i at læse mere om kokosolie, så tjek pudderdåserne indlæg her . Hvis i er interreseret i skønhed er pudderdåsernes blog super […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Her står lidt. Du kan bl.a. købe det i en helsekiosk. Kokosolie til håret Svar med citat var _googleAds = { ad_client : […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg forstår ikke? Skal man putte shampoo i håret og så gøre det vådt (men stadig lade shampoo’en sidde i, eller skal man skylle det ud?) og så putte kokosolien i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nejnej! Først vasker du håret og skyller shampooen helt ud som normalt. Og så bruger du kokosolie bagefter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   så nu spørger jeg for en sikkerheds skyld igen igen til proceduren. Man vasker altså sit hår almindeligt, kommer så kokosolie i – lader det sidde i ca 30 minutter og vasker så håret igen – ved at komme shampoo i og SÅ vand … er det sådan det er ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Dorte
   Sådan gør jeg IKKE :-) Prøv at læse her:

   http://pudderdaaserne.dk/2014/11/18/tirsdagstip-saadan-plejer-du-vinterhaaret/

   Du kan selvfølgelig sagtens bruge olien, efter du har vasket håret, men det er en uhyrlig lille mængde, der er tale om!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej heej,

  Jeg har selv langt og ret slidt hår og har derfor tidligere forsøgt mig med jojobaolie som fungere ret godt, men jeg bruger simpelthen sådan en lille flaske for hurtigt, så jeg har bar lige et enkelt spg. til kokosolien:

  Jeg ved at hvis man har påtænkt sig at spise olien som supplement til en sund kost, så er det altafgørende at olien er økologisk og at den ikke er tappet fra tørrede kokosnød, men derimod frisk kokos – ved i om det overhovedet har nogen betydning når man bruger olien i håret?

  Vh. Nina Jacqueline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Nina
   Det ved jeg ikke desværre, men jeg har aldrig set andet end frisk kokosolie til salg.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Har i nogen erfaringer med brug af oliven olie i håret, hvis ja har det en anden virkning i forhold til kokos olien? Hvis jeg ikke vil lade kokos olien sidde i håret, men mere bruge den som en hårkur skal man kun benytte den i spidserne eller i hele håret (og hovedbund) og skal håret være vasket og fugtigt eller tørt når man benytter sig af olien som hår kur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg har ikke prøvet olivenolie.

   Du kan bruge kokosolien både i vådt eller tørt hår. Pas på mængden, det bliver meget hurtigt fedtet!

   Brug den de steder, hvor håret trænger. Jeg har fx. fedtede hårrødder, men andre med mere tørt hår vil have gavn af at få det i bunden også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] problemer med – læs eventuelt mere om kokosolie som hårkur hos beautybloggen Pudderdåserne her. Jeg er vild med resultatet, dog må jeg jo lige tage højde for at mit hår kan have ændret sig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Jacobsen

  Jeg vil nødigt blande mig i hvad andre folk skriver men dette må jeg desværre blande mig i:
  “Sulfater er GODT og silikone er GODT”
  Sulfater er IKKE godt, måske er det ikke så slemt for dit hårs udseende, men din krop har på INGEN måde godt af sulfater-tvært imod.
  Og mht Silikone-det kan godt ske det ikke er usundt, men det trænger ind i hårets “skæl lag” hvor det lægger sig som en hinde der ikke sådan lige kan vaskes ud og dette udtørrer I LÆNGDEN dit hår, da der dermed ikke kan trænge fugt ind i håret. Desuden kan shampoer og balsam kure med silikone lægge en hinde over folikkerne i din hovedbund og dermed nærmest “kvæle” dem.
  Og tro mig-jeg VED noget om det her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i vil læse mere omkring det, kan i læse det her indlæg hos pudderdåserne hvor de forklare en del mere. Ved siden af denne olie som ku, bruger jeg denne lilla treatment fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] virker faktisk! Hvis I vil læse mere om kokosolie som hårkur, så fandt jeg et indlæg som Pudderdåserne har skrevet for nogle år siden. Det er super […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herdis Sveinsdóttir

  Hej
  Her kommer endnu et kokosolie-spørgsmål fra mig :-)
  Har læst alle kommentarer, og kan se at det er lige meget om håret er vådt eller tørt når man kommer olien i. Men kan ikke se, hvorvidt håret skal være nyvasket og rent, eller om man godt kan putte olien i som kur, selvom håret er lidt snavset, og så så vaske det hele bagefter.
  Det ville jo uden tvivl være mere tidsbesparende… :-)
  Eller er det vigtigt at alle kemiske rester fra hårpleje mm. er vasket ud først?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Herdis – du kan gøre det som det passer dig. Det har ikke den store betydning. Det vigtigste er at man får det gjort – og der betyder det meget, at det passer til ens hverdag. Så gør det, der virker for dig.

   Det vigtigste at huske er, at det er en temmelig fedtet olie – så man vil sjældent have lyst til at putte den i tørt hår lige før man skal ud af døren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Herdis Sveinsdóttir

   Tak for svar!
   Jeg gjorde det første gang i går – vaskede håret først, puttede ret meget olie i da jeg har langt, tørt og behandlet hår. Lod det så sidde i i 2-3 timer Tog shampoo i det tørre/indoliede hår, og skyllede til sidst.
   Det føles faktisk ret blødt og fint i dag. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt råd! Tak!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor kan man få en duft fri? Og hvilket mærke?

  Er den flydende? Jeg fandt en som helt fast/hård..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne
   Ved temp. under 24 grader er kokosolie fast. Så du stiller den bare lunt, hvis du vil have, at den er flydende. Lugtfri kokosolie finder du f.eks. her: http://www.matas.dk/kokosolie-koldpresset-oe-kokos-fedt-300-gr

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Hejsa

   Vil blot lige gøre opmærksom på, at en anden læser længere oppe i tråden helt korrekt gør opmærksom på, at kokosolie fra tørret kød ikke har de samme gode egenskaber som fra frisk kokos, og I svarede da, at I aldrig er stødt på olie fra tørret kokos. Men den duftfri olie du henviser til her er altså fra tørret kokos. Jeg ved ikke om det kun er ved indtag at det skal være frisk, eller også er en fordel til håret, men ville bare lige gøre opmærksom på det :)

   Go Sommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Lone
   Tusind tak for din korrigering. Nu har jeg læst op på, hvordan man laver kokosolie :)
   Forskellen er vist på om det er jomfrukokosolie, der er koldpresset eller almindelig kokosolie, der altid er lavet af tørret kokos?
   I hvert fald skulle det ikke have nogen betydning for oliens egenskaber for håret, så man kan sagtens bruge den af tørret.
   Tusind tak for oplysningen :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 14-15 måneder uden en klipning er det nok ikke så underligt. Nå. Men efter at have læst bl.a. det her indlæg hos pudderdåserne, har tanken om kokosolie ligget i baghovedet – og da vi var på vej i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej… Vil høre om denne olie som er på billedet om man kan anvende det på håret selvom der står god til madlavning ? Vil bare være på den sikre side

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er helt de samme du skal bruge i håret, som bliver solgt til madlavning. Jeg mener dog at netop denne fra Urtekram lugter ret kraftigt af kokos – så du skal kunne lide det.

   Men kokosolie er kokosolie, hvad enten man vil spise det, putte det i håret eller smøre sig ind i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] påvist at have en positiv plejende effekt på hår. Læs evt Pudderdåsernes yderst interessante indlæg om emnet. Derudover er den uden parfume, parabener og ifølge Purely Professional en minimal […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aldina

  Kan man egentlig bruge palmin kokosolie? Jeg kan ikke finde noget om det på nettet, men da det er ren kokosolie, så ser jeg ikkehvorfor det ikke kan, men vil være sikker da jeg ikke kan finde nogen der omtaler det til brug i håret? :)

  Mvh Aldina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Aldina

   Bortset fra at det er lidt mere upraktisk, så har jeg i hvert fald ikke fundet nogen nævneværdig grund til at lade være :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] faktisk er den eneste olie der har en dokumenteret effekt på tørt og slidt hår – læs bare her. Jeg masserer det ind i mine spidser om aftenen inden jeg går i seng, og vasker det så ud i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den er meget populær i øjeblikket. Pudderdåserne har lavet et rigtig fint indlæg om dette lige her.  Der findes mange forskellige mærker af kokosolie, så det handler om at finde sin egen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men mht. dit hår, så er den gode nyhed jo, at det ikke kommer ud ved roden, men bare knækker af. Det er fordi det tydeligvis er blevet udtørret og ødelagt. Hvad du spiser gør næppe nogen forskel her (omend B-vitamin aldrig har skadet nogen), men det gælder om at få så meget fugt ind i dit hår som muligt og beskytte det for at undgå at mere knækker af, og der er den bedste kur kokosolie: http://pudderdaaserne.dk/2011/05/10/kokosolie-til-haret/ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej pudderdåser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke knudsen

  Jeg bruger kokos olie til alt, barbering osv.
  Jeg bruger det også som ansigt creme, er det egentlig overhovedet sundt for min hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvis du har tør hud, så ja. Kokosolie er godt for huden. Hvordan reagerer din hud på det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  Hej Pudderdåse

  kan i evt. henvise mig til disse enestående videnskabeligt belæg for påstandene omkring kokosoliens virkning og de forskere der har sagt noget om det? jeg har svært ved at finde valide kilder herfor og håber derfor at i kan hjælpe mig
  vh.
  Stina M-W

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Stina. Kilden skulle meget gerne stå i indlægget. Det er journal of cosmetic science 2003 Mar-Apr;54(2):175-92.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Hej pudderdåser :-) Skal man også komme kokosolie i hovedbunden eller kun i spidserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sanni
   Hvis du har tør hovedbund, kan du sagtens bruge olien i hovedbunden, men det er ikke der, den gør gavn for håret.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Hej er der nogle som ved om kokosolie kan blive for gammelt? altså der står jo en sidste anvendelses dato på glasset, men jeg tænker mere på om det kan blive for gammelt til hud og hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan blive harsk og fordærvet som alle andre olier. Duft til det og kig på det. Hvis det ser normalt ud og dufter normalt, så brug den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej dåser :-) Skal det i vådt eller tørt hår for bedste resultat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du kan gøre begge dele. Jeg har ikke belæg for at sige at noget virker bedre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • …så først nu, at der var flere kommentarer end de øverste tre, jeg først så. Beklager :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Monrad

  Alle snakker om hår kure, jeg efterlyser olien for at få gang i hårvæksten igen (som går så flot hos vore ChowChow hunde rent mirakel) !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Berit
   Du efterlyser kokosolie? Du kan købe det mange steder, blandt andet i velassorterede supermarkeder. Efterlyser du dokumentation på, at kokosolie fremmer hårvæksten, kender jeg ikke til den.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej :)
  Artiklen er gammel, men jeg håber i kan svare alligevel. Jeg har store problemer med meget (!) tørre, spaltede og knækkede spidser. Jeg har lige så sent som i dag prøvet kokosolie for første gang og jeg håber det virker!
  Men jeg har bare lige et enkelt spørgsmål til “mirakel-kuren” ;) Jeg har en ret dyr og rimelig god hårkur fra frisøren, kan jeg godt bruge både den og kokosolie som hårkur? Altså sådan lidt skiftevis eller skal jeg holde mig til én slags? :) Jeg synes nemlig det her kokosolie lyder genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Du kan sagtens bruge begge to, husk dog balsam efter kuren uanset hvilken du bruger :-)
   Jeg håber, det virker for dig :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRESemmé nu i miniformat