Den kedelige sandhed om naturlige hårfarver

Kide Mschic – hvor smuk har man lov at være?

Kide Mschic

Jeg er faldet over et finsk mærke, der hedder Mschic – prøv lige at udtale det – og jeg er fuldstændig i svime over deres Kide kollektion, som jeg synes er noget af det smukkeste, jeg har set længe. Jeg har endnu ikke prøvet deres produkter, så jeg kan slet ikke udtale mig om kvaliteten, men nyd lige disse billeder. Kollektionen er en serie med bagte bronzere, blushes, puddere, foundations og highlightere i beholdere af træ. Smukt!

Kide Mschic kollektionen koster 59 euro stykket og kan købes på deres hjemmeside. Pudderdåserne skal snart prøve dem og skal selvfølgelig nok give jer vores uforbeholdne mening. I mellemtiden må I nyde de smukke billeder, og jeg vil spekulere videre over, hvordan jeg skal udtale det.

Kide Mschic

Kide Mschic

Kide Mschic

Kide Mschic

Kide Mschic

Kide Mschic

Kide Mschic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kedelige sandhed om naturlige hårfarver