Dåsedarlings: Matas Fod- og Hælkur

OPI & Katy Perry

Katy Perry og OPI

Katy Perry Foto:OPI

Denne kollektion fra OPI er ikke ny, men jeg er en kylling og har derfor ikke kastet mig ud i det med Shatter lakker før nu. På den ene side synes jeg, at de er sjove og spændende og på den anden side, synes jeg, de er lidt kiksede. Efter at have prøvet Black Shatter synes jeg mest de er sjove.

OPI og Katy Perry

Fra venstre mod højre: The One That Got Away, Black Shatter, Not Like The Movies, Last Friday Night og Teenage Dream

Black Shatter
Denne lak er en meget, meget mat sort effektlak. Udover effektlakken Black Shatter er der fire andre lakker, tre glitterlakker med meget varierende dækkeevne og varierende mængde og størrelse glitter og en rigtig flot changerende sølvlak.

Herunder kan du se den krakelerede effekt.

OPI Not Like The Movies med et lag Black Shatter over (og to lag overlak)

Not Like The Movies med et lag Black Shatter over (og to lag overlak)

The One That Got Away
Denne lak er ret dækkende efter kun et enkelt lag, lakken lægger sig jævnt og fint på neglen. Det er denne type lak, som i sin tid gjorde, at jeg blev interesseret i OPI. Baselakken er semitransparent bordeaux, hvor i der er masser af helt fint bordeaux og guldfarvet glitter. Der har været en del farver af denne type efterhånden og jeg er stor fan. Det er det super fine glitter jeg er vild med, hvor de større glitterpartikler tilfører noget sjovt, så er det fine glitter lidt mere classy, når nu det ikke skal være en cream (neglelak uden perlemor eller glitter af nogen art). Se venligst bort fra min klodsede lakering!

OPI og Katy Perry The One That Got Away

The One That Got Away (ringfinger et lag, lillefinger to lag)

Not Like The Movies
Dette er ikke en nuance, som er let at beskrive. Personligt synes jeg den er mest mørk sølvgrå, men da den indeholder perlemor partikler i flere farver, afhænger det meget hvilket lys den ses i. Den kan både virke lilla, lyserød og grøn. Hvis du kender M.A.C. eyeshadow i farven Vex vil du genkende beskrivelsen. Den ligner nemlig denne øjenskygge en hel del bare i en lidt mørkere version.

OPI Katy Perry: Not Like The Movies

Not Like The Movies (pegefinger et lag, langfinger to lag)

Last Friday Night
Den klare blå farve flasken har, lover desværre mere end den kan holde. Lakken er godt nok blå, men den er helt transparent. Den har store glitter partikler i forskellige pastel farver og sølv. Den er fin trods den meget transparente base og meget anvendelig som effektlak oven på farvede lakker.

OPI og Katy Perry: Last Friday Night

Last Friday Night (pegefinger et lag, langfinger to lag)

Teenage Dream
Denne glitterlak er en rigtig fin tøselyserød nuance, helt lys og sart med rigtig, rigtig meget glitter. Glitteret i lakken varierer i størrelsen fra helt fint lyserødt glitter, til noget der mest minder om bittesmå pailletter. Lakken bliver ret hård og holder rigtig godt. Personligt kan jeg bedst lide at bruge et til to lag overlak over glitterlakker, men det er, fordi jeg ikke bryder mig om, den ru overflade neglene får.

OPI og Katy Perry: Teenage Dream

Teenage Dream (ringfinger et lag, lillefinger to lag)

Her kan du købe det
OPI kan købes i Magasin og diverse netbutikker på 125 kroner. Du kan også købe nogle af lakkerne på Beauty Bay til 87,60 kroner stykket.

3 kommentarer

 • Pernilla

  Juhuuuu dér var den der krakkelerede lak jeg så i lørdags på et ungt eksemplar af mit / vores køn!
  Glædede mig endnu mere til at få løn nu :)
  Kærlig hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil sååå gerne ha fingrene i Teenage Dream, men den var udsolgt sidst jeg var i magasin. Ævs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Mette, de får den hjem igen. Det fik jeg ihvertfald at vide i Lyngby :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåsedarlings: Matas Fod- og Hælkur