Konkurrence: Vind stort makeup-sæt fra Maybelline

17.01.11
Maybelline konkurrence

Maybelline konkurrence

Nu har du chancen for at vinde et fedt sæt med fire Maybelline Eyestudio Color Cosmos øjenskygger og en Maybelline Falsies Black Drama mascara. De lækre øjenskygger får du i farverne Bronze Seduction, Cosmic Black, Blue Earth og Savannah Green, og da alle farverne er duoer får du faktisk 8 øjenskygger, så der er rig lejlighed for at skabe fede looks. Du kan se vores anmeldelse af Color Cosmos her.

For at fuldende looket får du også en Falsies Black Drama mascara, som er en af Pudderdåsernes favorit-mascara. Læs anmeldelsen her, som dog ikke er af lige præcis Black Drama men af forgængeren. Præmierne er sponseret af Maybelline, mange tak for det!

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge et svar enten her eller på Facebook, hvor du fortæller, hvad der er din favoritøjenskygge pt. Vi trækker lod fredag, så du skal have svaret senest torsdag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Henni

M.A.C. All that glitters

Stine

Loreal ColorAppeal nr 21 Golden Beige 🙂 Lidt shine, perfekt til et naturligt look.

Sarah

Clarins, Hot Chocolate – den har den perfekte brune farve til mig. Bruger den både til hverdag og til fest, men til fest smider jeg lidt ekstra oven i.

Emma

M.A.C – Carbon

Shila

Pt. bruger jeg nogle prøver jeg har fået tilsendt af Coastal Scents. Det er nogle mineral øjenskygger. Den farve jeg har brugt mest er “Cozumel”. Den er bare så lækker aqua blå.

Stine K.A.

Min yndlingsøjenskygge er en glimmer-sort fra H&M (:

Nina

Min favorit øjenskygge lige nu er der ingen tvivl om – MACs Burmese Beauty! Den ser lidt voldsom ud i sin faste form, men farven er intet mindre end fantastisk på øjnene!

Tina

MAC Soft Brown!

Trang

Mac – Naked Lunch

Anja Jensen

M A C Vex er min favorit

Din kommentar