Konkurrence: Vind stort makeup-sæt fra Maybelline

17.01.11
Maybelline konkurrence

Maybelline konkurrence

Nu har du chancen for at vinde et fedt sæt med fire Maybelline Eyestudio Color Cosmos øjenskygger og en Maybelline Falsies Black Drama mascara. De lækre øjenskygger får du i farverne Bronze Seduction, Cosmic Black, Blue Earth og Savannah Green, og da alle farverne er duoer får du faktisk 8 øjenskygger, så der er rig lejlighed for at skabe fede looks. Du kan se vores anmeldelse af Color Cosmos her.

For at fuldende looket får du også en Falsies Black Drama mascara, som er en af Pudderdåsernes favorit-mascara. Læs anmeldelsen her, som dog ikke er af lige præcis Black Drama men af forgængeren. Præmierne er sponseret af Maybelline, mange tak for det!

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge et svar enten her eller på Facebook, hvor du fortæller, hvad der er din favoritøjenskygge pt. Vi trækker lod fredag, så du skal have svaret senest torsdag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Guapizimo

Min favorit er Urban Decay’s Naked Palette, som jeg var heldig at få fat på inden den blev udsolgt 🙂

Pudderdåse Katja

Guapizimo: Åååååh Naked palletten. Den er på vej fra USA til mig, og jeg glæder mig som et lille barn juleaften.

Camilla

MAC’s All That Glitters. Den kan bare bruges til alle looks! 🙂

Halkjær

Elsker, elsker ELSKER MAC’s Naked Lunch. Er snart igennem mine første 1,3 gram, og som en ægte narkoman skal jeg have mere. MERE!

rijaH

Jeg er med på elf’s 100 palette. Der bruger jeg nemlig lidt af hvert ;D

Stine

Mac Amber Lights. Den er rigtig flot til mine blå øjne, og så kan man bruge den uden andre farver 🙂

jenny clausen

rimmel tre farvet med brun og beige farver ellers leder jeg efter en ynglings!

Julie

MAC?s Naked Lunch 🙂

Kristine

Min ultimative favorit er Stars’N’Rockets fra MAC. Den har en fantastisk rødilla farve – og den blå duochrome effekt giver et helt fantastisk spil når den kombineres med en sort eyeliner. På den måde kan man lave et super nemt og hurtigt look – og jeg har godt nok fået komplimenter mange gange.
Lige præcis det tænkte jeg faktisk over da jeg i morges så bunden titte frem…Dermed bliver det den anden af MACs skygger som jeg kommer til at genanskaffe. Den første bliver VEX, som faktisk er brugt op 😉

Kathrine L

L’oreal Color Appeal nr. 223

Din kommentar