Konkurrence: Vind stort makeup-sæt fra Maybelline

17.01.11
Maybelline konkurrence

Maybelline konkurrence

Nu har du chancen for at vinde et fedt sæt med fire Maybelline Eyestudio Color Cosmos øjenskygger og en Maybelline Falsies Black Drama mascara. De lækre øjenskygger får du i farverne Bronze Seduction, Cosmic Black, Blue Earth og Savannah Green, og da alle farverne er duoer får du faktisk 8 øjenskygger, så der er rig lejlighed for at skabe fede looks. Du kan se vores anmeldelse af Color Cosmos her.

For at fuldende looket får du også en Falsies Black Drama mascara, som er en af Pudderdåsernes favorit-mascara. Læs anmeldelsen her, som dog ikke er af lige præcis Black Drama men af forgængeren. Præmierne er sponseret af Maybelline, mange tak for det!

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge et svar enten her eller på Facebook, hvor du fortæller, hvad der er din favoritøjenskygge pt. Vi trækker lod fredag, så du skal have svaret senest torsdag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Maria

Min favorit lige nu er en nude farve fra et mærke der hedder Romeo&Julie. Farven har ikke noget navn, men minder meget om Kitten fra Stila.

Amalie Ancher

M.A.C – Satin Taupe
-er min favorit 🙂

Mille

Uden tvivl omega fra MAC. Den ser ikke ud noget særligt og er egentligt lidt kedelig, men jeg kunne ikke undvære den. Den er perfekt til brynene og til et naturligt look sammen med brule.

Karoline Leth

Jeg har en lille palette fra Bobbi Brown, som jeg er helt pjattet med! Øjenskyggerne holder, ligger flot og ja – er virkelig bare SÅ fine!

Annesofie

Min yndlingsøjenskygge er elf’s 100 palette. Den har nogle super spændende og anderledes farver, som også er meget intense

Ulla

M.A.C Trip: Cool Eye Shadows.
6 flotte farver.
Købt i Københavns Lufthavn for ca. 1 år siden og jeg bruger dem stort set hver dag i forskellige varianter…..

Malsen

Jeg bruger Lancômes duo…..den der hedder: Lancôme Ombre Absolue Duo Eye Shadow D04
Perfekt til at blende med…..

Katja

Jeg kunne ikke undvære MACs Wedge!

Ditte

Inter-View fra MAC.

Rachel

Chanel mono øjenskygge i farven Safari er min favorit fordi den får mine blå øjne til at se helt klare ud og fordi den holder virelig længe, selv uden primer(prøvede endda at sove med den, og den sad stadig fantastisk efter min 3 timers lur) !

Din kommentar