Charme, selvtillid og lækkert hår hos M.A.C

Sparegrisen: Gratis fragt på Magasin.dk

Bobbi Brown makeup

Bobbi Brown er nu endeligt kommet online på Magasins webshop. Det er et fedt mærke, og dejligt at alle jer, der ikke bor i en af Danmarks store byer, nu endeligt er ved at få adgang til de fede mærker også. Vi håber på, at mange flere skønhedsmærker kommer til i Magasins webshop. Hørte I det Magasin?

Hele weekenden er der gratis fragt på Magasin.dk, så hvis du skal bruge MAC, Bobbi Brown eller Gun-Britt, så er det en god anledning til at få shoppet. Webshoppen har også andet end makeup, men de tre førnævnte mærker er de foreløbigt eneste skønhedsmærker, der er kommet på endnu. PS. Tjek ikke kun Bobbi Browns makeup men også stjernemakeupartistens lærerige bøger på webshoppen.

Halv pris på dufte
CheapSmells.com har halv pris på en række dufte, som er gode julegaveidéer. Se dem hos CheapSmells.com.

Jeg har også lige været i Matas, og der var mange gode tilbud i denne uge. Du kan for eksempel spare 40 kroner på alle mascara fra L’Oreal. Prøv deres Voluminous. Det er en virkeligt suveræn mascara, som jeg sværger til i disse dage.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charme, selvtillid og lækkert hår hos M.A.C