Sparegrisen: Gratis fragt på Magasin.dk

03.12.10
Bobbi Brown makeup

Bobbi Brown makeup

Bobbi Brown er nu endeligt kommet online på Magasins webshop. Det er et fedt mærke, og dejligt at alle jer, der ikke bor i en af Danmarks store byer, nu endeligt er ved at få adgang til de fede mærker også. Vi håber på, at mange flere skønhedsmærker kommer til i Magasins webshop. Hørte I det Magasin?

Hele weekenden er der gratis fragt på Magasin.dk, så hvis du skal bruge MAC, Bobbi Brown eller Gun-Britt, så er det en god anledning til at få shoppet. Webshoppen har også andet end makeup, men de tre førnævnte mærker er de foreløbigt eneste skønhedsmærker, der er kommet på endnu. PS. Tjek ikke kun Bobbi Browns makeup men også stjernemakeupartistens lærerige bøger på webshoppen.

Halv pris på dufte
CheapSmells.com har halv pris på en række dufte, som er gode julegaveidéer. Se dem hos CheapSmells.com.

Jeg har også lige været i Matas, og der var mange gode tilbud i denne uge. Du kan for eksempel spare 40 kroner på alle mascara fra L’Oreal. Prøv deres Voluminous. Det er en virkeligt suveræn mascara, som jeg sværger til i disse dage.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Bobbi Brown fås nu i Magasins netshop | Mode Med Mere

[…] Pudderdåserne tippede om, at Bobbi Browns fantastiske makeup- og hudplejeprodukter nu kan fås i Magasins webshop! Der er btw gratis fragt resten af weekenden… […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *