Chanel forår 2011: Black Pearl og Pearl Drop

Så er MAC online hos Magasin.dk

MAC Cosmetics logo

Efter lang tids venten er det nu endeligt muligt at købe MAC online i Danmark. Magasins webshop med kosmetik er gået i luften. MAC er første skud på listen, der vil efter sigende komme flere produkter til efterhånden. God shopping til jer alle. Er der nogen, der skal købe noget?

Gå til Magasins webshop her. De næste 48 timer er der gratis levering. Det ser oven i købet ud til på shoppen, at de har alle de ellers udsolgte produkter fra blandt andt Nail Trend F/W og Venoumous Villains online. Jeg prøver at bestille et par og ser, om det virker.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel forår 2011: Black Pearl og Pearl Drop