Så er MAC online hos Magasin.dk

26.10.10
MAC Cosmetics logo

MAC Cosmetics logo

Efter lang tids venten er det nu endeligt muligt at købe MAC online i Danmark. Magasins webshop med kosmetik er gået i luften. MAC er første skud på listen, der vil efter sigende komme flere produkter til efterhånden. God shopping til jer alle. Er der nogen, der skal købe noget?

Gå til Magasins webshop her. De næste 48 timer er der gratis levering. Det ser oven i købet ud til på shoppen, at de har alle de ellers udsolgte produkter fra blandt andt Nail Trend F/W og Venoumous Villains online. Jeg prøver at bestille et par og ser, om det virker.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Emma

Så synd att de inte skickar till Sverige!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *