Chanel SoHo Collection: Et efterår fyldt med neglelak

Maybelline The Falsies Volum’ Express: Seriøs mascara

Maybelline The Falsies Volum' Express

Lange, fyldige, buede, kulsorte vipper, der holder hele dagen til 89,95. Så behøver jeg vel ikke skrive mere i denne anmeldelse og kan læne mig tilbage og nyde den indian summer, der har ramt København?

Okay, så får I lidt mere, men der er faktisk ikke meget mere at sige. Maybelline The Falsies Volum’ Express er suveræn mascara til en meget billig penge. Maybellines Volum’ Express serie (de små buttede tuber) byder på mange gode mascaraer, men The Falsies er klart min favorit. Den er supernem at styre og giver dramatiske vipper. Og så koster den under 90 kroner.

Du kan også købe Maybelline The Faslies Volum’ Express til næsten halv pris her på Feelunique.com, der også har en masse andre mascara til langt under danske priser og gratis levering.

Sammenlign med tidligere testede mascara:

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

Lancome Hypnose Precious Cells

Lancome Hypnôse Precious Cells

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Lash Architect

L'Oreal Lash ArchitectFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel SoHo Collection: Et efterår fyldt med neglelak