Masser af glitter og røde læber.

Mascara-test: Umulig at fjerne og ringe effekt

Max Factor False Lash Effect WaterproofLad det være sagt med det samme: Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara er en virkeligt dårlig mascara. Faktisk så dårlig, at det eneste positive jeg kan sige om den, er at det absolut passer, at den er vandfast. Den sidder i det hele taget bare fast. Den er faktisk umulig at fjerne med selv en effektiv øjenmakeupfjerner, så man skal gnide og skrubbe for at få den af, og det har dine øjne ikke godt af. Min øjenmakeupfjerner plejer at kunne fjerne alt, men måtte give op overfor denne. Så den er i den grad vandfast, til gengæld skal du hive og flå i dine øjenvipper for at få den af. Stakkels Helenes øjne blev smadret af at gå med den i et par dage.

Resultatet af mascaraen er mildt sagt middelmådigt. Den gør ikke ret meget for mine øjenvipper, der hverken får længde eller fylde af denne mascara. Samtidigt er børste håbløs at arbejde med. Den er kluntet og firkantet og gør det umuligt at få lagt mascaraen fornuftigt. Hvordan folkene hos Max Factor har set på denne mascara og tænkt, at det var passende at kalde den noget med “False Lash Effect” går over min forstand. Der er i hvert fald ikke meget kunstige øjenvipper over mine vipper med den på, tværtimod.

Jeg kan ikke komme på en eneste god grund til at ville købe denne mascara. Hvis du alligevel skulle få lyst koster den 139 kroner i supermarkeder, stormagasiner og hos Matas.

Sammenlign med tidligere tests
I slutningen af hver mascara test vil vi sammestille billederne fra de tidligere tests, så du kan sammenligne. Indtil videre har vi testet disse to:

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Lash Architect

L'Oreal Lash Architect

2 kommentarer

 • Ritan

  Det er min yndlings vandfaste mascara i hele verden :D hun holder vipperne oppe hele dagen og det er et MUST hos mig :) og dog passer det ikke, at hun er umulig at fjerne :) jeg bruger den vandfaste makeup fjerner fra Vichy (købes på apoteket) og den “flyver af” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ritan
   Det er bare fedt at den virker for dig! Det er så individuelt med mascaraer, så det der virker for den ene, virker måske ikke for en anden og omvendt…
   Her er bare endnu et eksempel :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af glitter og røde læber.