Billige dubletter til MAC Prêt-à-Papier

MAC Prêt-à-Papier: Forårsklar kollektion

MAC Pret-a-Papier

Foto: MAC

Så kom Prêt-à-Papier kollektionen fra MAC endelig. Ihhh hvor har jeg glædet mig. Grunden til denne længsel er både den lækre koralfarvede Paint Pot Coral Crepe og de spændende og multianvendelige Chromagraphic Pencils.

Paint Pot’en er alt, hvad jeg håbede på og lidt mere, den har lige den nuance, jeg har manglet siden Perky. (Ja ja jeg er en nørd, Perky kom i 2008 sammen med 6 andre Paint Pots fra Fafi For M.A.C.) Coral Crepe er en hel del mørkere og mere orange end Perky var, men stadig virkelig fin og en meget mere updated version af koral. Den anden Paint Pot Groundwork (permanent) er en lysebrun farve med let shimmer den er meget anvendelig til et super hurtigt, men stadig holdbart look.

Hudfarvede blyanter
Chromagraphic Pencil er en meget cremet og anvendelig blyant. Blyanterne fås i to farver NC15/NW20 en meget lys hudfarve (til de lidt blegnæbbede, som mig) og NW25/NC30 til en lidt mørkere hudfarve (den er dog lidt gulere i det og knap så neutral).

Chromagraphic Pencil er super til at udjævne f.eks. læbekanten, den får de røde læber til at fremstå helt perfekte. De kan også bruges i den våde kant ved øjet for et friskt look. Det fremstår knap så hårdt som den sædvanlige hvide khol i den våde kant i øjet. På grund af den meget cremede konsistens er de meget nemme at blende ud og kan sikkert også bruges som concealer i en snæver vending.

Uheldig lysebrun og glitter for alle pengene
De to Powder Blushes i farverne Garb og Instant Chic er begge fine farver, Garb fungerede dog ikke så heldigt med min hudtone, den er lysebrun med et orange skær. Instant Chic er den perfekte blanding af Melba, Peaches og Fleur Power i den perfekte ferskenfarvede nuance. En meget anvendelig farve, som giver et meget friskt og vågent udseende.

Den sidste blush Light Over Dark (repromote) er en Mineralize Blush (duo), her får du glitter for alle pengene, nedtonet kan man i hvert fald ikke kalde den! Den er gyldenbrun/kobber farvet og glimrende (fnis!) til sommerbrun hud.

Spring over øjenskyggerne
Øjenskyggerne er meget stille, men der kommer også andre sjove og mere prangende farver til sommeren snart om en måneds tid, som det er værd at vente på. Værd at fremhæve er Memorabilia (repromote) en rigtig fin støvet lilla farve, den er mat og meget pigmenteret men stadig let at blende. Tissueweight er en meget sart lyserød og den bliver simpelthen så fin, når den bliver lagt oven på Coral Crepe.

De resterende farver er: Bamboo (permanent) en let orange hudfarvet nuance, Cut to Fit er kobber farvet og Gazette Grey er en gråbrun nuance med et grønt skær og guldglimmer. Sidstnævnte er en af den slags farver, som SKAL have en mørkere base for at leve op til det du ser i bøtten.

To interessante lip gloss
Af de fire læbestifter og tre glosser er det efter min mening kun to af glosserne som er interessante, nemlig Pret-a-Papier, en smuk kobberrød, og Fold and Tuck koral farvet med lidt guld glimmer. Samtidig er de to ikke så unikke, at de er musthaves.

Den sidste Lipglass C-Thru er permanent og en udemærket og anvendelig lys nude farve. Læbestifterne Archetype (repromote) en guldfarvet nude, Dressmaker, Dressmaker en lys fersken/koral nuance og Made to Order en mørkere lidt støvet koral, er alle 3 Lustre og derfor ikke særlig pigmenterede. Kraft er en cremet og pigmenteret rødbrun farve (et gensyn med 1990’erne…lige noget for Katja hæ hæ?.).

Sidst men ikke mindst er der lakkerne Originality en meget glitrende bronze nuance og Brown Bag en mørkere og støvet beige med lidt perlemor. Jeg er ikke særlig vil med de nude agtige farver til neglene, men det er stort i øjeblikket og hvis man er til det, er farven helt sikkert fin.

Se også vores jagt på billigere dubletter af kollektionen her

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • RikkeV

    Hvad kan paint pot som en skygge ikke kan?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

    Paint Pot er en cremet øjenskygge, som tørrer op med et meget holdbart resultat, den fungerer altså som en farvet primer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige dubletter til MAC Prêt-à-Papier