Månedens favoritter: September 2024

Månedens favoritter: September 2024
04.10.24
Månedens favoritter: September 2024

Det tager nok lidt at komme ind i vanen med at skrive fire faste indlæg om ugen igen. Det er ikke fordi lysten mangler, men jeg kæmper med at finde ordene, det er meget uvant for mig. Med ”Månedens favoritter: September 2024” fejrer jeg, at Månedens favoritter er blevet udgivet fast hver måned i tre år. Det er den længste periode i bloggens historie, og det er jeg faktisk lidt stolt af. Det er et af de indlæg, som især vores faste læsere mangler, når det ikke er blevet udgivet. Faktum er, at det er meget lettere for mig både at skrive og udgive dem, når det er en vane. Det er nemlig også et indlæg, der er hyggeligt for mig at skrive. Indlæggene er jo til dels, en slags optegnelse over mit skønhedsliv. Det er særligt rart og vigtigt med det holdepunkt, når tiden løber fra mig.

September 2024

Det var lige ved at gå galt med et produkt i denne omgang… Der er nemlig nogle gange embargo på lanceringerne, derfor måtte jeg droppe at udgive indlægget til tiden. Så jeg kunne tage et nyt billede, hvor det pågældende produkt ikke var med. Det skriver jeg nok om på fredag i stedet… for jeg GLÆDER mig til at dele lanceringen med dig. Der er mere makeup blandt ”Månedens favoritter: September 24”, end der har været i flere måneder. Det skyldes naturligvis de mange anledninger til at svinge penslerne i månedens løb. Udover makeup til neglene, øjenlågene, vipperne, læberne og kinderne er der olie til håret og fugt til huden. Der er sten og plastre, der simpelthen er mirakler til ømme muskler. Sidst men ikke mindst er der en duft, der fremkalder stærke minder hos mig. Alt i alt er det altså en ret personlig omgang favoritter.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Smashbox Always On Moodboard Eyeshadow Palette i farven Cozy Vibes

Selvom de fleste er overbevist om det modsatte, bruger jeg faktisk brun øjenskygge engang i mellem… Måske kan du huske, at jeg ledte efter en særlig brun nuance? Desværre har jeg ikke fundet helt den nuance, jeg drømmer om endnu. I Cozy Vibes paletten er der én, der kommer tæt på. I denne måned har jeg derfor brugt mere brun øjenmakeup, end jeg har i flere år. De fire nye paletter fra Smashbox er simpelthen så fine. I øjeblikket lurer jeg lidt på, om jeg skal købe den palet, der er lilla, paletterne er nemlig veganske. Der er dog ingen matte lilla nuancer i paletten, det gør afgjort paletten mindre anvendelig for mig. Det er selvfølgelig bare mine præferencer. Langt de fleste vil med garanti ELSKE Bougie Vibes*, lige som den er og det samme gælder Cozy Vibes.

2. Dr Irena Eris Lashes Growth Mascara

Pakningen til min tur til Stockholm var ekstremt udfordret på tid. Derfor fik jeg denne mascara med i stedet for den, som jeg ellers havde gang i. Da jeg opdagede det, blev jeg ærligt talt knotten. Måske kan du huske, at jeg har et ret anstrengt forhold til nye mascaraer? Der stod jeg, og anede ikke om brugen af denne ville resultere i en reaktion. Det var derfor ikke særligt høje tanker, jeg som udgangspunkt havde til den, da jeg lagde makeup inden festen. Inden vi satte os til bords og i løbet af aftenen, fik jeg virkelig mange komplimenter for min makeup. Tilbage på hotellet fik jeg tjekket spejlbilledet, og det var faktisk virkelig pæn makeup. Dr Irena Eris Lashes Growth Mascara giver både længde, volumen, definition OG så bliver den siddende. Det er den bedste mascara, jeg har prøvet længe!

3. Punktmassage gua sha pen i jade

Det var ærligt talt lidt en streg i regningen, at jeg skulle finde et nyt produkt frem i går. Måske er det svært at sætte sig ind i, men når ordene mangler, kan det hurtigt virke meget uoverskueligt. Heldigvis lå min efterhånden trofaste følgesvend på bordet ved siden af mig. På Instagram er jeg tit stødt på lignende gua sha penne. Ligeså tit har jeg tænk, at sådan én skulle jeg da eje. Da jeg ledte efter påfuglehårklemmer for noget tid siden, fandt jeg dem i webshoppen Gua-sha.dk. Og lige der var også de penne, som jeg havde set så mange gange. Desværre var den lyserøde udsolgt, men jeg købte alligevel en. Om materialet har noget at sige energimæssigt, vil jeg ikke gøre mig klog på. Det, jeg ved, er, at den har taget nogle spændinger, jeg har døjet med LÆNGE.

4. ZARKOPERFUME Cloud Collection No. 3

Nogle dufte rammer et olfaktorisk minde så kraftigt, at man næsten mister fornemmelsen for tid og sted. Det skete, da jeg sprayede Cloud Collection No. 3 på. Det er ellers slet ikke åbningen af duften snarere duftens liv på huden, jeg er vild med. Det er en kraftig og virkelig saftig pærenote, der træder så meget frem i åbningen. Pærenoten har selskab af en sympfoni af røde bær og mandariner. I hjertet finder du både en intens rose, magnolia og tulipaner. Der er også en såkaldt varm ozonakkord, der tilføjer de øvrige noter en lethed. Med andre ord er det som en blid brise især af blomsternoterne. I bunden er der et hav af spændende akkorder, blandt andet forskellige træsorter, oud, jord, moskus og vanilje. Det er egentlig ikke en efterårsduft, men september var så varm, at duften alligevel kom til sin ret.

5. Tiger Balsam Plastre¤

Det er ikke meget, jeg sidder ned i løbet af dagen under Daisy Beauty Expo. Det er med andre ord lidt hårdt for min ryg, fordi den stadig ikke er kommet sig helt. Heldigvis var Tiger Balsam et af mærkerne med en stand på messen, hvor jeg fik disse plastre. Tiger Balsam er noget, min far altid brugte på ømme muskler. Det er altså en særdeles velkendt duft, eller hvad vi nu skal kalde det… Efter en lang dag klaskede jeg et plaster på min ømme ryg, så snart jeg var på hotellet. Det er jo både varmt og koldt på sådan en ret speciel måde, men hold da op en effekt! Det endte faktisk med, at jeg havde det på, da jeg var ude at spise med mine venner om aftenen. Allerede om morgenen havde min ryg det rigtig meget bedre!

6. Nilens Jord Cheeks & Lips i farven Strawberry No. 7719

Der er næppe nogen, der er i tvivl om at jeg ELSKER diverse sticks? Om det er øjenskygge, highlighter, bronzer eller blush, spiller ikke en væsentlig rolle for mig. Faktisk elsker jeg denne produktkategori mindst lige så meget, som Katja hader den. Selv har jeg ingen problemer med bumser på kinderne, har du det, er det værd at overveje en anden form. Generelt oplever jeg dog, at de danske produkter er tørrere end andre mærker. Det kan der både være fordele og ulemper ved. Til gengæld er det ekstremt svært at få for meget på, så det er lettere at tone farven ud. Farven Strawberry er rigtig rød, så jeg havde egentlig mest tænkt at bruge den som læbestift. Den er dog endt i hele ansigtet mere end én gang, tone i tone makeup kan virkelig noget.

7. Kokie Professional Soft Gradient Blush i farven BL05 Tender

På facebook faldt jeg over reklamen fra Lyko med et billede af denne blush. Det er MANGE år siden MAC lancerede en kollektion med ombre blushes og det holder altså stadig! Det er noget, der altid får mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Et par uger senere skulle jeg alligevel bestille noget hos Lyko, så bestilte jeg naturligvis også en blush. Den har været i brug siden, man skal nærmest kun lade penslen se blushen, så er der RIGELIGT pigment på. Farven Tender er en temmelig vild blush bestående af orange og koral nuancer. Den kræver en vis mængde afstemning i forhold til den øvrige makeup, så man ikke ser helt klovnet ud. Det kræver som sagt også forsigtighed med mængden, fordi den er så pigmenteret. Når man er blevet dus med den, er den ualmindelig smuk.

8. Olaplex No. 7 Bonding Oil*

Sidste år glemte jeg shampoo på en rejse, hvorfor håret blev vasket i noget opvaskesæbelignende shampoo. Efterfølgende var mit hår så træt og slidt, at jeg til sidst var helt desperat for at gøre noget især for spidserne. Godt nok har jeg jo haft knap så heldige oplevelser med Olaplex, heldigvis har jeg haft flere af de gode! Derfor kastede jeg penge efter den lillebitte flaske og håbede på det bedste. Den er helt åndssvagt drøj i brug. Selvom jeg synes, jeg hælder rigeligt i håret, er det først nu, man kan se, at den er brugt. Min forventning var, at jeg ville bruge den op på ingen tid og have totalt fedtet hår hele tiden. Det er meget langt fra virkeligheden. Duften bliver jeg nok aldrig så stor fan af, men nu har jeg trods alt vænnet mig til den.

9. Depend Autumn Twilight Nail Polish

For et par uger siden lå denne æske i min postkasse. Det er simpelthen de fineste neglelakker! Egentlig havde jeg fundet en anden smuk neglelak frem til ”Månedens favoritter: September 2024”. Den blev dog fjernet til fordel for fri leg med Autumn Twilight. Farverne er så velafstemte og fine, og så er det oven i købet glimmerlakker med en semimat tekstur. De er smukke, som de er både sammen og hver for sig, men en blank overlak kan altså også noget. Selvom alle farverne straks vandt mit hjerte, må jeg erkende, at der bliver købt en ekstra af Light of Daybreak*. Det er sjældent, at jeg virkelig falder pladask for en ”nude” nuance, men denne her kan jeg nærmest ikke få nok af. Faktisk var jeg nødt til at ryste æsken, for at man ikke kunne se, hvor meget jeg har brugt den.

10. Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid Serum*

En dag jeg scrollede gennem nyheder på Matas’ webshop, faldt jeg over Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid Serum. Efter noget tid på ønskelisten bestilte jeg den endelig hjem. Flasken indeholder 300 ml. til en god pris, den skulle altså være afsindig træls, for ikke at blive et hit. Serummet er helt tyndtflydende, så jeg plejer at hælde lidt i hænderne og fordele den hurtigt på huden. Det er vanvittig vigtigt at huske creme efterfølgende, ellers kan den godt have modsat effekt. Det er i hvert fald min oplevelse, at jeg slet ikke kan undvære creme. Da jeg satte den på ønskelisten, forestillede jeg mig, at den ville være genial under udtørrende SPF. Det er den sådan set også, men jeg behøver en let creme mellem dette serum og SPF. Den fungerer også virkelig godt under makeup og federe cremer.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *