Torsdags top ti: Til efterårets negle 2024

Torsdags top ti: Til efterårets negle 2024
29.08.24
Torsdags top ti: Til efterårets negle 2024

Da jeg sad og fandt neglelakker til efterårets negle 2024, opdagede jeg, at jeg aldrig skrev neglelakker til foråret. Det er ellers meget sjovt at se årets og sæsonernes gang i farverne… Foråret er oftest fyldt med pasteller. Når sommeren kommer, bliver farverne klarere. Måske er der tilføjet lidt neon eller brændte nuancer med komplementærfarver for eksempel turkis. Til efteråret er det støvede og ofte dybere nuancer. Så er der vinterens røde, metalliske, glimmer og helt mørke nuancer. Der er selvfølgelig variationer, men i store træk er det sådan, eller det har i hvert fald været hidtil. Nyhedsværdien er måske ikke så stor, alligevel synes jeg, at mulighederne er spændende.
Selvom efteråret officielt starter på søndag, så var det lidt mere udfordrende at finde de nye farver i de danske butikker. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, fordi der så er nogle meget fine nyheder, der ikke kunne komme med.

Til efterårets negle 2024

Når nu sæsonens neglelakker ikke kunne være med, gik jeg en lidt anden retning. Derfor er der mere fokus på tilbehør og leg. I skrivende stund er jeg lidt irriteret over, at jeg ikke opdagede det før. Pynt, tilbehør og den slags kunne jo fint have været et selvstændigt tema og en sjov top ti at skrive. Det må jeg forsøge at huske til en anden gang.
Blandt de neglelakker, der bliver lanceret er der en utrolig smuk limegrøn metallisk nuance fra Chanel. Den er vist ikke en del af sæsonens look, men hold endelig øje med den i butikkerne alligevel. Dette efterår er der i det hele taget mange metalliske og dybe mættede nuancer. Der er vist også mere fokus på, at neglelakkerne kan bruges sammen… Eller også er det bare min legesyge hjerne, der straks tænker mønstre, når jeg ser kollektionerne.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Nail Kind Mr. Bigger¤

Selvom jeg siger det igen og igen, så er jeg bare så glad for Nail Kinds virkelig gode neglelakker. Efterårskollektionen består af fire neglelakker, hvoraf Mr. Bigger er denne smukke kamelfarvede nuance. Selve farven er der nok ikke så meget at sige om andet end, at den er virkelig pæn. Det kom bag på mig, at den passede så pænt til min hudfarve. Der er altid potentiale for at den slags nuancer passer fantastisk til nogen og knap så godt til andre. Derfor har jeg haft den med i tasken og hemmeligt kigget på hudfarver, og den passer altså de fleste.

2. Chanel Le Vernis i farven 185 Faun*

Det var svært at vælge, hvilken en af de nye nuancer fra Chanel, jeg skulle vælge. Der er én nuance, 189 Phénomène, som man nok VIRKELIG skal skynde sig at få fingrene i… Så er spørgsmålet om den overhovedet kommer til Danmark? Blandt de fire lakker, der hører til looket, er der to smukke brune nuancer. De er i hvert fald virkelig værd at kigge nærmere på efter min mening. I mange år har neglelakkerne fra Chanel jo været udskældt, selvom de vist er blevet forbedret. Farverne er dog så specielle, at det udelukkende er dem, jeg vælger efter.

3. CND Vinylux i farven 478 Teal-Tricity

Da jeg så Dynamic Duality kollektionen sprang mit hjerte et par slag over. Teal-Tricity er helt åndssvagt pæn og så changerer den i farverne. CND kan noget med glimmerlakker, der er så fortættede af glimmer, så de også holder helt fantastisk. En af mine yndlingsfarver fra sortimentet er samme formel, og den har fulgt mig i årevis. Vi skal tilbage til Teal-Tricity, der er turkis, men altså changerer i både lilla, gyldent og selvfølgelig turkis. Dynamic Duality er en kollektion bestående af seks lakker, der er meget fine og MEGET forskellige. To af dem har jeg leget med i de sidste par uger, så dem kan du se i morgen.

4. OPI Infinite Shine Gel-like Lacquer i farven Yay or Neigh*

En af kollektionerne jeg kun kunne finde på helt obskure webshops, er den fra OPI. Når Metallic Mega Mix lander i butikkerne, skal du helt klart se nærmere på den. Det er VIRKELIG nogle smukke nuancer i den kollektion! Her på bloggen anbefaler vi kun webshops, vi selv har gode erfaringer med (den er online hos Lyko nu). Derfor har jeg valgt en neglelak fra en tidligere kollektion, der simpelthen er så smuk. Det er en sølvgrå metallisk nuance med kobber og matte sølv pailletter i forskellige størrelser i. Infinite Shine formlen ligger virkelig pænt på neglene og holder også godt.

5. UNIQ Nail Art Dotting Tools*

Det er sjovt at lege med neglelak og med de rigtige redskaber, går det virkelig let som en leg. Før i tiden delte jeg af og til billeder af mine udfoldelser med neglelak. Der er flere af de designs, der er blevet til ved hjælp af et helt almindeligt dotting tool. Der er mange, der i tidens løb har fortalt, hvor umuligt det er at lave nail art på deres recessive hånd. Det er meget lettere, når man bruger dotting tools. UNIQ Nail Art Dotting Tools er vildt praktiske, da der er pensler i den modsatte ende. Godt nok meget lidt emnerelateret, men det er slet ikke dumt at øve sig i at bruge den recessive hånd.

6. DUFFBEAUTY Instant Pro Press-on Manicure i farven Lavendar Haze*

Måske kan det virke lidt sært, at jeg ofte vælger at medtage press-on nails, det har naturligvis en god forklaring. Sagen er, at jeg i mange år var neglebider. Dengang var min redning netop press-on nails, der gjorde det så nemt at have pæne negle. Dog er jeg lidt ked af, at det ikke længere er dem med dobbeltklæbende tape, man kan købe. Det er en ”blødere” fornemmelse med tape, i øvrigt kan man så let som ingenting sætte dem fast igen. DUFFBEAUTY har mange forskellige former og designs, Lavendar Haze er jo den der helt rigtige glaze, der er så fin.

7. Søstrene Grenes Bladmetal i flager

Sidste år faldt jeg over noget bladmetal i Søstrene Grenes, men det var næsten udsolgt i butikkerne. I anledning af at jeg ville skrive ”Torsdags top ti: Til efterårets negle 2024”, tjekkede jeg lige igen. Og så var det der heldigvis. Det er helt vanvittigt pænt på neglene, det handler bare om øvelse, for det er selvfølgelig lidt levende. Når jeg har brugt det, er det enten som en tilføjelse til et design eller som en kontrast på en hel negl. Det, synes jeg, fungerer rigtig fint. Selvom jeg har gennemset alle mine billeder, lykkedes det mig ikke at finde et, hvor jeg har brugt det.

8. INM Northern Lights*

I mange år beundrede jeg misundeligt INM Northern Lights flotte topcoats hos diverse neglebloggere. Da min dejlige veninde var i Asien, havde hun en med hjem til mig, den brugte jeg op for nylig. Her nogle måneder senere har NiceHands lige fået den hjem, det er jo perfekt timing! For jeg var faktisk begyndt at overveje, hvor jeg skulle skaffe den fra igen. Det er måske den smukkeste sølvholografiske topcoat, der findes. I hvert fald bliver alle designs lidt smukkere med den som overlak. Den findes faktisk også i en guldudgave eller en helt klar, hvis du er mere til det. Det er altså mere en overlak end en selvstændig lak, selvom den selvfølgelig også kan bruges sådan.

9. Le Mini Macaron Liquid Nail Powder i farven Galactic Sparkle

Har du selv eller din negleperson forsøgt sig med glazed nails, ved du, at det ikke altid er så nemt. Nogle gange går det nemt, andre gange går det mildest talt dårligt. Mine største succeser med det look, var med sådan et pulver fra Essence, som jeg købte for MANGE år siden. Le Mini Macaron har også nogle sæt, som jeg har haft okay held med, men det er stadig svært. Heldigvis er det nu blevet MEGET lettere, fordi Liquid Nail Powder, virkelig er lette at bruge. Det er liquid powder, altså en flydende formel, der er nem at fordele og derefter tørrer op på neglen. Efterfølgende gnider man på neglen, og vupti er neglene skinnende og fine.

10. Depend O2 Layer on Layer Kollektionen¤

Det er vel ikke rigtig en hemmelighed, at jeg elsker Depend? I så fald er den officielle kærlighedserklæring her. Det er jo helt genialt, at man kan købe en hel kollektion til det, der svarer til én neglelak fra Chanel. Det er hele tolv neglelakker du får for den pris, det er da fint. Det rigtig smarte ved at købe en kollektion er selvfølgelig, at du kan mikse og matche neglelakkerne. De forskellige nuancer er perfekt afstemt efter hinanden, så du kan skabe små kunstværker på hver enkelt negl. Så kan du altid krydre med en af de fine glimmerlakker.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *